warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 A co maji mistni za auta? No driv jsem nemel moc konkurence , ale posledni dobou k nam jezdi rso sice benzin takze mimo moji kategorii a pak jeste pasik taky kolem 220 hp takze po dvou poharech budu mit asi uz kulovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Čao Badýno... Příští týden budu lakovat pár věcí na koktu... čao Spidi copák chystáš? já jedu za známým do škocny v pondělí aby mě láknul ty lišty posraný už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ja chci pak taky s tebou.. tvou Koky s Kadou Machruješ co když to máš o 100 kilo lehčí co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 no nic ja jdu na obed nez prijde michal a zacne sem davat fotky rizecku a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Baf Hafanana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 jooo taky jsem kdysi takhle fetoval v práci toto vonělo v peci po nástřiku koleček Brý den Zdar chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 čao Spidicopák chystáš? já jedu za známým do škocny v pondělí aby mě láknul ty lišty posraný už No uvidíš, ale nic revolučního... Lišty odporúčam !!!! Spousta lidí se mě ptá, jestli jsem to tak koupil, že je to perfektní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No driv jsem nemel moc konkurence , ale posledni dobou k nam jezdi rso sice benzin takze mimo moji kategorii a pak jeste pasik taky kolem 220 hp takze po dvou poharech budu mit asi uz kulovy Ja myslela ze nejaky 120 jako tady u nas Brou chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No driv jsem nemel moc konkurence , ale posledni dobou k nam jezdi rso sice benzin takze mimo moji kategorii a pak jeste pasik taky kolem 220 hp takze po dvou poharech budu mit asi uz kulovy No brácha má leonka FR 4*4 takže moc šencí nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Machruješ co když to máš o 100 kilo lehčí co A o 100 koni vic Kolik ze tam mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No uvidíš, ale nic revolučního... Lišty odporúčam !!!! Spousta lidí se mě ptá, jestli jsem to tak koupil, že je to perfektní... ještě musím zajít koupit hlavní artikl a to KDA 300 001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Hafanana Jezis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No brácha má leonka FR 4*4 takže moc šencí nemám No to je slušnej matroš... Já jsem zkoušel koktu 2.8 215 koníků a chtělo by to taky 4x4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 A o 100 koni vic Kolik ze tam mas? Hele nech si to jo mám tam skromných 125koní mě to stačí a jezdím za 6,5 l a ne jako to za 15l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ještě musím zajít koupit hlavní artikl a to KDA 300 001 Ty to ještě nemáš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Hele nech si to jo mám tam skromných 125koní mě to stačí a jezdím za 6,5 l a ne jako to za 15l Dobre tak jen o 60 vic omlouvam se Hmm hmm kdyby za 15 sakra... za 25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No to je slušnej matroš... Já jsem zkoušel koktu 2.8 215 koníků a chtělo by to taky 4x4 A to tam má chip původně to byla klasika 1.8T 132kw no jede pekelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ty to ještě nemáš...? ne pokaždé jak jsem ve škocně na ně zapomenu hlava mapa no a chtěl jsem i lištu na kufr a tu axon střechu a asi to jebu já nevím, mě by to zas omrzelo za pár měsicu a musel bych oktu prodat lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Dobre tak jen o 60 vic omlouvam se Hmm hmm kdyby za 15 sakra... za 25 Jenže to je nejdřív musíš schánět v ohradě ne (ty koně) já to mám odbržděný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 A to tam má chip původně to byla klasika 1.8T 132kw no jede pekelně jojo 1,8T jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ne pokaždé jak jsem ve škocně na ně zapomenu hlava mapa no a chtěl jsem i lištu na kufr a tu axon střechu a asi to jebu já nevím, mě by to zas omrzelo za pár měsicu a musel bych oktu prodat lol Já jsem chtěl to prodloužení střechy taky, ale nějak jsem se k tomu ještě nedokopal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Já jsem chtěl to prodloužení střechy taky, ale nějak jsem se k tomu ještě nedokopal... jasan, frčí přece clean stýýýle žádné opičárny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 jojo 1,8T jojo Nejlepší motor od vw ten se poved z....ý emisní limity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jenže to je nejdřív musíš schánět v ohradě ne (ty koně) já to mám odbržděný U Kadi to mam mereny na brzde Na Octavce to nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Nejlepší motor od vw ten se poved z....ý emisní limity tak tak, jen škoda že se supem už to moc nehébe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky