Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 A jeee Já nemyslel jako rozvážně přemýšlet nad plánovaným rodičovstvím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 no jooo, je mě to jasný, je středa tak každej ..... lol Jj, je středa a já bych klepal jak horník v dole prvý máj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 A uz sme se o tom bavili na garazi ze to mam odbrzdeny.. me vubec neposlouchas Pry vagonu.. aby te tve Koktuli muj kombajnek este nenatrhl ..... Se bojim bojim tvýmu vagonu to nandám i na zpátečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Se bojim bojim tvýmu vagonu to nandám i na zpátečku Už tak...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Se bojim bojim tvýmu vagonu to nandám i na zpátečku No dovol kombajny vladnou svetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Už tak...? Jj tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jj tak tak To sou věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 To sou věci... to víš po obědě mám vždy silný řeči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No dovol kombajny vladnou svetu Taky se víc kradou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jasná... Práca je věčná, furt neubejvá... Hele tak každopádně to Rakousko. Dalo by se tam někde vegetit...? Já jsem teda počítal, že budeme chrápat v koktě nebo ve stanu (pokud bude počasí), ale už asi stárnu a dávám přednost posteli... No praaaave.. Kdy ze je to rakousko?Si to porad nepamatuju..nejak konec kvetna jsi psal ne?No ja nevim,za kolik by se tam dalo sehnat bydleni,ale myslim,ze to nic zavaznyho nebude.. @BadyS: TO neni stredou woe..to je tim,jak ta fotka proste vypada..A ta barva ty folie.. lol No nic,jdu a oed pratele.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Taky se víc kradou To je fuk ja sem pojistenej aspon bych poridil RSo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 To je fuk ja sem pojistenej aspon bych poridil RSo Myslíš že by ti pojištěovna dala tolik jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No praaaave.. Kdy ze je to rakousko?Si to porad nepamatuju..nejak konec kvetna jsi psal ne?No ja nevim,za kolik by se tam dalo sehnat bydleni,ale myslim,ze to nic zavaznyho nebude.. @BadyS: TO neni stredou woe..to je tim,jak ta fotka proste vypada..A ta barva ty folie.. lol No nic,jdu a oed pratele.. Rakousko je 22. - 25.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Myslíš že by ti pojištěovna dala tolik jo? No snad by se mi to podarilo zaridit aby dala slusnej navrh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Myslíš že by ti pojištěovna dala tolik jo? Tak + doplatek... Ale řešil bych to stejně, kdyby mě nějakej parchant obral o stavájící, tak jdu do žluté O1 RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak + doplatek... Ale řešil bych to stejně, kdyby mě nějakej parchant obral o stavájící, tak jdu do žluté O1 RS Tak já vám to můžu zařídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak já vám to můžu zařídit Zase tolik tu eReSu nechci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Zase tolik tu eReSu nechci... Jo taky s tim tolik nespecham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Taky se víc kradou A vis proc se vic kradou? Protoze sou zadanejsi sedany nikdo nekrade protoze je nikdo nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jo taky s tim tolik nespecham Sem si dělal p...l toe najednou obav se vám nedivím taky bych to nechtěl zažít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Já nemyslel jako rozvážně přemýšlet nad plánovaným rodičovstvím... Proc ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 A vis proc se vic kradou? Protoze sou zadanejsi sedany nikdo nekrade protoze je nikdo nechce No to ne ale plechařina je dražžší víš a to by bylo ybys ses do mě nepustila že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No to ne ale plechařina je dražžší víš a to by bylo ybys ses do mě nepustila že Vzadu koule = skoro zadna plecharina neni potreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No to ne ale plechařina je dražžší víš a to by bylo ybys ses do mě nepustila že Jak ty tak ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jak ty tak ja Jo tak ty takhle na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky