Bazz Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 To chtej asi vsude No jak u koho že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 No jak u koho že Nezavid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 bré ráno taky jsem dnes v práci a totál vyštavenej jsem v noci spal jen asi 3 hodiny vezl jsem mojí mamku na letiště letěla za sluníčkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 bré ráno taky jsem dnes v práci a totál vyštavenej jsem v noci spal jen asi 3 hodiny vezl jsem mojí mamku na letiště letěla za sluníčkem Nazdarek chlape Kam letela? Tady u nas sviti krasne slunicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 bré ráno taky jsem dnes v práci a totál vyštavenej jsem v noci spal jen asi 3 hodiny vezl jsem mojí mamku na letiště letěla za sluníčkem Zdar chlape tak to jsi měl o zábavu postaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Jakpak se mame? Od rána divočina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Nazdarek chlape Kam letela? Tady u nas sviti krasne slunicko Hm to myslíš vážně stím sluníčkem tady je pěkně hnusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Čao Bazzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Čao Bazzi... Nazdar spidi tak jak je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Nazdar spidi tak jak je ? No celkem to jde, ale včera to bylo lepší... Dneska jdu za kámošem, povrtat se v autech, co dělá on a pak nejspíš na nějaký to pivko a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 No celkem to jde, ale včera to bylo lepší... Dneska jdu za kámošem, povrtat se v autech, co dělá on a pak nejspíš na nějaký to pivko a tak... Mě něco podobnýho čeká zítra mám alarm na sentaféčko a do hospody jsem měl jít v čera jenže to nevyšlo tak jsem si dal aspoň doma frosco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Mě něco podobnýho čeká zítra mám alarm na sentaféčko a do hospody jsem měl jít v čera jenže to nevyšlo tak jsem si dal aspoň doma frosco Já jsem vyfičel dva Gambáče z ledničky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Kávička...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Kávička...? Da da.. Zdravicko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Kávička...? taky bych dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Da da.. Zdravicko.. Čao Marty, taxem zaměstnal Dájušku, ať vybere nějakem plejs na pařbu a našel něco moc hezkýho v Jeseníkách. Jel bys takovej hektar ? Jinak kafíčko už se nese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 taky bych dal Už se to nese Jirko... Stále Switzerland ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Už se to nese Jirko... Stále Switzerland ? Qui,qui a nejak se klube,ze tu jeste nejakou dobu zustanu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Martyp + jirka3: Ahojte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Martyp + jirka3: Ahojte ahoooj kocko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Qui,qui a nejak se klube,ze tu jeste nejakou dobu zustanu.... No vida. A kde vegetíš ? Teoreticky by jsme se tam mohli potkat, já jezdím do strojírenské firmy Metotecna v Luganu, to je na samým jihu Švýcarska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 No vida. A kde vegetíš ? Teoreticky by jsme se tam mohli potkat, já jezdím do strojírenské firmy Metotecna v Luganu, to je na samým jihu Švýcarska... Ja jsem ve meste Villars,pobliz Montreaux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Čao Marty, taxem zaměstnal Dájušku, ať vybere nějakem plejs na pařbu a našel něco moc hezkýho v Jeseníkách. Jel bys takovej hektar ?Jinak kafíčko už se nese... Ty vole,si Dajusa mysli,ze jezdi kazdej za 5 litru jako on ne? :smich: Jako jesenik je od nas docela ranec..Spis me napadlo podniknout neco tam v okoli u vas,jak jsme se bavili..Ze bych prizvezl nejakou tu kejticku 10-13kg na gril.. Und Milch und zweimall Zucker bitte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ja jsem ve meste Villars,pobliz Montreaux Ehm, píše se to Montreux To je trošku z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 No jináč ve Villars, to jsi přímo na horách... A pokud se nepletu, tak ve Villars jezdí takový zajímavý tramvaje, co mají dveře jak Ikarus 280... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky