Cary_mary_fuck Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Njn, braň se... No jo... neni jak vam Ostravakum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Na ten hlad uz jsme 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 No jo... neni jak vam Ostravakum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Přátelé, pojďte se mnou a zavzpomínejte na jj tohodle mam doma mraky...super casy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 jj tohodle mam doma mraky...super casy :-) Jj, nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 No jo... neni jak vam Ostravakum nějaké problémy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 nějaké problémy ? Velmi značné a zapeklité, Ostrava nám udělala čáru přes rozpočet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Velmi značné a zapeklité, Ostrava nám udělala čáru přes rozpočet... kdy kde jak proč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 kdy kde jak proč Aaale to nestoji ani za rec Jinak ahooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Aaale to nestoji ani za rec Jinak ahooj ja myslim ze jooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Aaale to nestoji ani za rec Jinak ahooj Přesně tak, to je na hróóóóóóózně dlouhý vyprávění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 kua dneska jsem byl v cukrárně že potřebuju udělat dort ve tvaru vibrátora, tak mě paní dala celej katalog dortů at si nějaký vyberu, roberta tam něměly, ale vcelku 3 šikovné vymodelované ústrojí, tak říkám že chci toto a paní odvětilam, že cukrářky jim ty prasečiny dělat nechtěj, hmm tak jsem nepochodil s dárkem k narozeninám pro kamarádku sakráááááááááá to nemluvím o té frontě důchodců co na mě čučeli jak mimoňi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ja myslim ze jooooo Ticho tam vzaaadu sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 kua dneska jsem byl v cukrárně že potřebuju udělat dort ve tvaru vibrátora, tak mě paní dala celej katalog dortů at si nějaký vyberu, roberta tam něměly, ale vcelku 3 šikovné vymodelované ústrojí, tak říkám že chci toto a paní odvětilam, že cukrářky jim ty prasečiny dělat nechtěj, hmm tak jsem nepochodil s dárkem k narozeninám pro kamarádku sakrááááááááááto nemluvím o té frontě důchodců co na mě čučeli jak mimoňi Prostě některý lidi pro tohle nemaj pochopení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ticho tam vzaaadu sakra Muhehehééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Muhehehééé... Ty se moc nesmej.. beztak za to muzes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ticho tam vzaaadu sakra tak rychle, vem s nima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 tak rychle, vem s nima S cim proboha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Prostě některý lidi pro tohle nemaj pochopení.... to ne no :( tak musíme koupit plastového kolegu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ty se moc nesmej.. beztak za to muzes Já vím, ale ty sis to zavařila s tou Ostravou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ticho tam vzaaadu sakra ale snad se nebudes rozcilovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 S cim proboha? se necul a honem s tím ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 to ne no :( tak musíme koupit plastového kolegu kolega Robert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Já vím, ale ty sis to zavařila s tou Ostravou... a jak jistě chápeš spídi, to je neomluvitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky