BadyS Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 šak říkám přezout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 šak říkám přezout že ty sis ještě nevzal ten prášek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Naposled na skok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Zdar bando. Spidi a spol. Dostal jsem dneska navrh jet na F1 na Hockenheimring (neb jak se to pise) Vstupenka na nedeli udajne 120-140 Euro - zatacka Parabolica. Ubytovani 19 Euro za noc. Myslite si ze do toho mam jit.Ma to cenu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Bry ranko spunti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Bry ranko spunti Ahoj zlatí nějak brzo né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 bre rano Bre ráno pane baurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Bre ráno pane baurak zdarec kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Ahoj zlatí nějak brzo né Sem dneska byla v praci uz od 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 bre rano Caau chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Caau chlape ahoj piskote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 ahoj piskote Hehe Jak se mame takhle po ranu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Sem dneska byla v praci uz od 7 Koukám že chceš dneska zdrhnout dřív co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Hehe Jak se mame takhle po ranu? ale dnes pohodicka a snad bude i cely den klidecek...jak u tebe?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Koukám že chceš dneska zdrhnout dřív co ? Ne ne budu tady do 4... nikam nespecham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 ale dnes pohodicka a snad bude i cely den klidecek...jak u tebe?? Jo docela faine ale bylo lip.. dneska budu delat mzdy a vubec se mi do toho nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 tak i já jsem obohatil statistiku vykradaní aut dneska ráno ve 2 hod mi autí vykradly naštěstí to odnesla jenom navi od blaupunktu se mi povrtal pěkně v klice z..d jeden a do 4 hodin jsem strávil na policii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jo docela faine ale bylo lip.. dneska budu delat mzdy a vubec se mi do toho nechce... Tak mi taky něco přihoď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jo docela faine ale bylo lip.. dneska budu delat mzdy a vubec se mi do toho nechce... tak si malinko pridej ne...ale 14. delat mzdy to je nejaky podivny datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 tak i já jsem obohatil statistiku vykradaní aut dneska ráno ve 2 hod mi autí vykradly naštěstí to odnesla jenom navi od blaupunktu se mi povrtal pěkně v klice z..d jeden a do 4 hodin jsem strávil na policii no to je smutny....vim jak se tak asi citis...uz to tak je, me to taky sralo, kdyz me vybrali auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Tak mi taky něco přihoď To snad radsi ani ne Jediny co me dneska tesi ze mam konecne v poradku central na aute a od Spiduli listu na naraznik a este se servisem Jinak me dneska vsechno se*e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 tak si malinko pridej ne...ale 14. delat mzdy to je nejaky podivny datum No dotedka mi nesel na PC tisk kterej hlavne potrebuju... Jinak mzdy delaji 20. ale od te doby co sem tu ja je chteji delat na 15. takze toho budu mit dneska nad hlavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 No dotedka mi nesel na PC tisk kterej hlavne potrebuju... Jinak mzdy delaji 20. ale od te doby co sem tu ja je chteji delat na 15. takze toho budu mit dneska nad hlavu... a kolikateho davate vyplatu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 a kolikateho davate vyplatu??? No na ucet se to posila doted 20. odted 15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky