Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar bando.

Spidi a spol.

Dostal jsem dneska navrh jet na F1 na Hockenheimring (neb jak se to pise)

Vstupenka na nedeli udajne 120-140 Euro - zatacka Parabolica. Ubytovani 19 Euro za noc.

Myslite si ze do toho mam jit.Ma to cenu ?

Vloženo

tak i já jsem obohatil statistiku vykradaní aut dneska ráno ve 2 hod mi autí vykradly naštěstí to odnesla jenom navi od blaupunktu se mi povrtal pěkně v klice z..d jeden a do 4 hodin jsem strávil na policii :aggressive:

Vloženo
Jo docela faine ale bylo lip.. dneska budu delat mzdy a vubec se mi do toho nechce...

tak si malinko pridej ne...ale 14. delat mzdy to je nejaky podivny datum

Vloženo
tak i já jsem obohatil statistiku vykradaní aut dneska ráno ve 2 hod mi autí vykradly naštěstí to odnesla jenom navi od blaupunktu se mi povrtal pěkně v klice z..d jeden a do 4 hodin jsem strávil na policii :aggressive:

no to je smutny....vim jak se tak asi citis...uz to tak je, me to taky sralo, kdyz me vybrali auto

Vloženo
tak si malinko pridej ne...ale 14. delat mzdy to je nejaky podivny datum

No dotedka mi nesel na PC tisk kterej hlavne potrebuju... Jinak mzdy delaji 20. ale od te doby co sem tu ja je chteji delat na 15. takze toho budu mit dneska nad hlavu...

Vloženo
No dotedka mi nesel na PC tisk kterej hlavne potrebuju... Jinak mzdy delaji 20. ale od te doby co sem tu ja je chteji delat na 15. takze toho budu mit dneska nad hlavu...

a kolikateho davate vyplatu???

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...