Spidi Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Jaka byla cesta ? To jsi jel na lince ? Bohužel převážně scanec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Bohužel převážně scanec... Ono ten scanec byl asi vsude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ono ten scanec byl asi vsude Hmmm, mrzuté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 S kamarádem odvezu ossobní vlak Os 14912/14921 - 2x 62 km a 16 zastávek... jeee tak to jsi jako muj svagr a svokor,hehe hrozna predstava,xixi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Dneska opozdene vsechny zdravim... tezka jsou rana opilcova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nazdárek všici jsem tu sice zase na skok ,ale jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Dneska opozdene vsechny zdravim... tezka jsou rana opilcova Já ti říkal neclastej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Já ti říkal neclastej Njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Njn Já jdu radši něco dělat včera to nebyl vůbec dobrej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Dobré ráno kamarádi... Mám dotaz : Co dělají přes zimu mravenci ? Spí někde v zemi nebo ve vykotlaným stromě nebo jak ? Když jsem byl malej, tak jsem měl knížku "Cvrček a mravenci" a tam ti mravenci seděli ve světnici ve starám pařezu a mazali karty, ale to byla nespíš pohádka, tomu moc nevěřím. Ví někdo, jak to je...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 DObre rano pratele.. Jo tak proto jsi chtel,abych se prisel jo Spidulo? lol Ale ja nevim,jak to s tema mravencema je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 DObre rano pratele.. Jo tak proto jsi chtel,abych se prisel jo Spidulo? lol Ale ja nevim,jak to s tema mravencema je.. Čao Marty... No myslel jsem, že mi poradíš a vono prd... A jak jinak se máš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Čao Marty... No myslel jsem, že mi poradíš a vono prd... A jak jinak se máš...? Cao..No,tak bohuzel.. Ale myslim,ze jsou nekde zalezli v zemi a pracujou,jako vzdycky jindy.. A na jare si postavi pekny mravenistatko.. Jak jinak?No nevim nevim..Nic moc extra to neni.. Navic mozna cely tyden budu rozlitany po CR,coz jeste nevim stopro.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Cao..No,tak bohuzel.. Ale myslim,ze jsou nekde zalezli v zemi a pracujou,jako vzdycky jindy.. A na jare si postavi pekny mravenistatko.. Jak jinak?No nevim nevim..Nic moc extra to neni.. Navic mozna cely tyden budu rozlitany po CR,coz jeste nevim stopro.. Dobrá, uvidíme na jaře, případně se ještě někoho zeptáme... Nic moc extra ? Ty seš nasranej, že jsem Ti řekl, že je Šárka těhotná...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Dobrá, uvidíme na jaře, případně se ještě někoho zeptáme... Nic moc extra ? Ty seš nasranej, že jsem Ti řekl, že je Šárka těhotná...? Oki,to je idealni napad.. No sem a nebudu se s Tebou bavit.. lol Ne,delam si srandu..A jako ze je to stopro jisty jo? A co,necha to tak,nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Uf sem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Oki,to je idealni napad.. No sem a nebudu se s Tebou bavit.. lol Ne,delam si srandu..A jako ze je to stopro jisty jo? A co,necha to tak,nebo? Tak se se mnou nebav... No proto. No už to bude tak... A zamože si to nechá, Q7 to uveze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Uf sem tu Ahoooooj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ahoooooj... Cau cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Tak se se mnou nebav... No proto. No už to bude tak... A zamože si to nechá, Q7 to uveze... lol Fakt jo? No,to ale aby vymenila Q7 3,0TDI za 4,2FSI a dala tam i treti radu sedaku.. Tak to ma Ivos radost ne? Nebo uz spolu nejsou..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 lolFakt jo? No,to ale aby vymenila Q7 3,0TDI za 4,2FSI a dala tam i treti radu sedaku.. Tak to ma Ivos radost ne? Nebo uz spolu nejsou..? Já Myslím, že ten třílitr je v pohodě, Šárka stejně před každou větvičkou, co zasahuje do cesty, zastaví a větvičku zalepí izolepou, aby nepoškrábala lak... Fakt, nekecám... Ivoš bude, nebo už byl nalitej tak aspoň na tejden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Já Myslím, že ten třílitr je v pohodě, Šárka stejně před každou větvičkou, co zasahuje do cesty, zastaví a větvičku zalepí izolepou, aby nepoškrábala lak... Fakt, nekecám... Ivoš bude, nebo už byl nalitej tak aspoň na tejden... Jasny,delal jsem si srandu..Ale stejne je ten trilitr,jak by rekla Sarka, nemoralni... lol Takze Ivos mohutne slavi..?A vi se teda ci to je? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jasny,delal jsem si srandu..Ale stejne je ten trilitr,jak by rekla Sarka, nemoralni... lolTakze Ivos mohutne slavi..?A vi se teda ci to je? lol Asi výsledek valentýnského pobytu na H.S. - takže já jsem z obliga, na pokoji 316 jsem neúřadoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Asi výsledek valentýnského pobytu na H.S. - takže já jsem z obliga, na pokoji 316 jsem neúřadoval... lol JO taaaaak,takze je to delany s laskou.. Tak zase je fakt,ze vzhledem k tomu,ze za cely dva dny z ty 316ky nevylezli,by bylo az podivny,kdyby z toho nic nebylo.. lol Skoda vid,ja tam taky neuradoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 lolJO taaaaak,takze je to delany s laskou.. Tak zase je fakt,ze vzhledem k tomu,ze za cely dva dny z ty 316ky nevylezli,by bylo az podivny,kdyby z toho nic nebylo.. lol Skoda vid,ja tam taky neuradoval... Já jsem tam úřadoval 3x - jednou na 314 a dvakrát na 315... A Ty jsi tam dělal tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky