Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Dobré ráno kamarádi... ;)

Mám dotaz : Co dělají přes zimu mravenci ? Spí někde v zemi nebo ve vykotlaným stromě nebo jak ? Když jsem byl malej, tak jsem měl knížku "Cvrček a mravenci" a tam ti mravenci seděli ve světnici ve starám pařezu a mazali karty, ale to byla nespíš pohádka, tomu moc nevěřím. Ví někdo, jak to je...? :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čao Marty... ;)

No myslel jsem, že mi poradíš a vono prd... lol

A jak jinak se máš...?

Cao..No,tak bohuzel.. :( Ale myslim,ze jsou nekde zalezli v zemi a pracujou,jako vzdycky jindy.. ;) A na jare si postavi pekny mravenistatko.. :)

Jak jinak?No nevim nevim..Nic moc extra to neni.. :( Navic mozna cely tyden budu rozlitany po CR,coz jeste nevim stopro.. :wacko:

Odkaz ke komentáři

Cao..No,tak bohuzel.. :( Ale myslim,ze jsou nekde zalezli v zemi a pracujou,jako vzdycky jindy.. ;) A na jare si postavi pekny mravenistatko.. :)

Jak jinak?No nevim nevim..Nic moc extra to neni.. :( Navic mozna cely tyden budu rozlitany po CR,coz jeste nevim stopro.. :wacko:

Dobrá, uvidíme na jaře, případně se ještě někoho zeptáme... ;)

Nic moc extra ? Ty seš nasranej, že jsem Ti řekl, že je Šárka těhotná...?

Odkaz ke komentáři

Dobrá, uvidíme na jaře, případně se ještě někoho zeptáme... ;)

Nic moc extra ? Ty seš nasranej, že jsem Ti řekl, že je Šárka těhotná...?

Oki,to je idealni napad.. ;)

No sem a nebudu se s Tebou bavit.. lol lol :D

Ne,delam si srandu..A jako ze je to stopro jisty jo? :o A co,necha to tak,nebo?

Odkaz ke komentáři

lol lol

Fakt jo? :) No,to ale aby vymenila Q7 3,0TDI za 4,2FSI a dala tam i treti radu sedaku.. :D

Tak to ma Ivos radost ne? Nebo uz spolu nejsou..?

Já Myslím, že ten třílitr je v pohodě, Šárka stejně před každou větvičkou, co zasahuje do cesty, zastaví a větvičku zalepí izolepou, aby nepoškrábala lak... ;) Fakt, nekecám... ;)

Ivoš bude, nebo už byl nalitej tak aspoň na tejden... lol

Odkaz ke komentáři

Já Myslím, že ten třílitr je v pohodě, Šárka stejně před každou větvičkou, co zasahuje do cesty, zastaví a větvičku zalepí izolepou, aby nepoškrábala lak... ;) Fakt, nekecám... ;)

Ivoš bude, nebo už byl nalitej tak aspoň na tejden... lol

Jasny,delal jsem si srandu..Ale stejne je ten trilitr,jak by rekla Sarka, nemoralni... lol lol

Takze Ivos mohutne slavi..?A vi se teda ci to je? lol lol

Odkaz ke komentáři

Jasny,delal jsem si srandu..Ale stejne je ten trilitr,jak by rekla Sarka, nemoralni... lol lol

Takze Ivos mohutne slavi..?A vi se teda ci to je? lol lol

lollollol

Asi výsledek valentýnského pobytu na H.S. - takže já jsem z obliga, na pokoji 316 jsem neúřadoval... ;)lol:p

Odkaz ke komentáři

lollollol

Asi výsledek valentýnského pobytu na H.S. - takže já jsem z obliga, na pokoji 316 jsem neúřadoval... ;)lol:p

lol lol

JO taaaaak,takze je to delany s laskou.. :D Tak zase je fakt,ze vzhledem k tomu,ze za cely dva dny z ty 316ky nevylezli,by bylo az podivny,kdyby z toho nic nebylo.. lol lol Skoda vid,ja tam taky neuradoval... ;)

Odkaz ke komentáři

lol lol

JO taaaaak,takze je to delany s laskou.. :D Tak zase je fakt,ze vzhledem k tomu,ze za cely dva dny z ty 316ky nevylezli,by bylo az podivny,kdyby z toho nic nebylo.. lol lol Skoda vid,ja tam taky neuradoval... ;)

Já jsem tam úřadoval 3x - jednou na 314 a dvakrát na 315... ;)

A Ty jsi tam dělal tohle...

post-272-1205741979_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...