Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já jsem tam úřadoval 3x - jednou na 314 a dvakrát na 315... ;)

A Ty jsi tam dělal tohle...

lol lol Ale byla to honka,co? :D Ja kdyz Te tam videl bezet po tom nadvori.. :D :D Covece,ja uz si ani nepamatuju cislo naseho pokoje..Ze by 214? :) Asi jo.. ;)

Ty woe,jak to tam mam danou tu nohou? :smich: zase,co by clovek neudelal pro peknou fotku... lol

Vloženo
lol lol Ale byla to honka,co? :D Ja kdyz Te tam videl bezet po tom nadvori.. :D :D Covece,ja uz si ani nepamatuju cislo naseho pokoje..Ze by 214? :) Asi jo.. ;)

Ty woe,jak to tam mam danou tu nohou? :smich: zase,co by clovek neudelal pro peknou fotku... lol

Jj, to byla rychlovka jak šlak... lollollol

Njn, já to znám s tím lovením fotek. Moje nejlepší fotky jsou ze stromu, ze sloupu a tak podobně... ;)

Vloženo
Jj, to byla rychlovka jak šlak... lollollol

Njn, já to znám s tím lovením fotek. Moje nejlepší fotky jsou ze stromu, ze sloupu a tak podobně... ;)

To teda asi... :D :D

To je taky fakt..Netradicni mista jsou pro pekny fotky treba.. :D

Vloženo
Dája je na to moc línej a od děvčat se nedá předpokládat to způsobení gravidity... lollollol

Prej linej.. lol Taky pravda,neda se to predpokladat..Ale znas zensky..Nevezl jsi v aute v kufru lednicku..?Kvuli rizkum udajne? lol lol

Vloženo
Prej linej.. lol Taky pravda,neda se to predpokladat..Ale znas zensky..Nevezl jsi v aute v kufru lednicku..?Kvuli rizkum udajne? lol lol

lol

Řízky jsem nevezl, to byla špinavá pomluva... ;)

Vloženo
:palec2:

Aaaaaa,hele,prezident špicluje.. lol lol

Jo, já vím... ;)

Jinak jsem byl teď na obědě. Ještě bude moučníček a kávička, ale to až za chvíli... ;)

Vloženo
Jo, já vím... ;)

Jinak jsem byl teď na obědě. Ještě bude moučníček a kávička, ale to až za chvíli... ;)

;)

Ty jo,to ja ted dotlacil jogurt s Bebeckama.. :D Tak mam jeste chvilicku cas na obed... ;) Jinak je tu strasnej opruz. :help:

Vloženo
;)

Ty jo,to ja ted dotlacil jogurt s Bebeckama.. :D Tak mam jeste chvilicku cas na obed... ;) Jinak je tu strasnej opruz. :help:

No to by mě asi neuspokojilo... lol

Vloženo

No jináč jak chtěl jet Dája na velikonoce do tych Jeseníků, tak to stejně neklapne, bo ten víkend su v práci a v pondělí jde pro změnu do práce ta moje lepší polovička... ;)

Takže se domluvíme na ten náhradní termín někdy jindy... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...