Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Skoda vid,ja tam taky neuradoval... A jestli jsi myslel 316, tak to asi jen Ivoš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Já jsem tam úřadoval 3x - jednou na 314 a dvakrát na 315... A Ty jsi tam dělal tohle... lol Ale byla to honka,co? Ja kdyz Te tam videl bezet po tom nadvori.. :D Covece,ja uz si ani nepamatuju cislo naseho pokoje..Ze by 214? Asi jo.. Ty woe,jak to tam mam danou tu nohou? zase,co by clovek neudelal pro peknou fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) A jestli jsi myslel 316, tak to asi jen Ivoš... Ze by Daja... lol Nebo nekdo z holek? Editováno: 17. Březen 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 lol Ale byla to honka,co? Ja kdyz Te tam videl bezet po tom nadvori.. :D Covece,ja uz si ani nepamatuju cislo naseho pokoje..Ze by 214? Asi jo.. Ty woe,jak to tam mam danou tu nohou? zase,co by clovek neudelal pro peknou fotku... Jj, to byla rychlovka jak šlak... Njn, já to znám s tím lovením fotek. Moje nejlepší fotky jsou ze stromu, ze sloupu a tak podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ze by Daja... lol Nebo nekdo z holek? Dája je na to moc línej a od děvčat se nedá předpokládat to způsobení gravidity... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jj, to byla rychlovka jak šlak... Njn, já to znám s tím lovením fotek. Moje nejlepší fotky jsou ze stromu, ze sloupu a tak podobně... To teda asi... :D To je taky fakt..Netradicni mista jsou pro pekny fotky treba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Dája je na to moc línej a od děvčat se nedá předpokládat to způsobení gravidity... Prej linej.. Taky pravda,neda se to predpokladat..Ale znas zensky..Nevezl jsi v aute v kufru lednicku..?Kvuli rizkum udajne? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 To teda asi... :DTo je taky fakt..Netradicni mista jsou pro pekny fotky treba.. Baže... Rozhodně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Prej linej.. Taky pravda,neda se to predpokladat..Ale znas zensky..Nevezl jsi v aute v kufru lednicku..?Kvuli rizkum udajne? lol Řízky jsem nevezl, to byla špinavá pomluva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Baže... Rozhodně... Sem z5,byla porada.. Ty woe,kolik tech fotek jeste mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Řízky jsem nevezl, to byla špinavá pomluva... Prej spinava pomluva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Sem z5,byla porada.. Ty woe,kolik tech fotek jeste mas? Fotek mám hafo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Prej spinava pomluva.. No a ne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No a ne...? NO tak trosku asi.. lol Tak na fotkach se pak dohodneme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 NO tak trosku asi.. lolTak na fotkach se pak dohodneme.. Su pro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Su pro... Aaaaaa,hele,prezident špicluje.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Aaaaaa,hele,prezident špicluje.. lol Jo, já vím... Jinak jsem byl teď na obědě. Ještě bude moučníček a kávička, ale to až za chvíli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jo, já vím... Jinak jsem byl teď na obědě. Ještě bude moučníček a kávička, ale to až za chvíli... Ty jo,to ja ted dotlacil jogurt s Bebeckama.. Tak mam jeste chvilicku cas na obed... Jinak je tu strasnej opruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ty jo,to ja ted dotlacil jogurt s Bebeckama.. Tak mam jeste chvilicku cas na obed... Jinak je tu strasnej opruz. No to by mě asi neuspokojilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No jináč jak chtěl jet Dája na velikonoce do tych Jeseníků, tak to stejně neklapne, bo ten víkend su v práci a v pondělí jde pro změnu do práce ta moje lepší polovička... Takže se domluvíme na ten náhradní termín někdy jindy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nazdáár! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Taky z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nazdáár! Zdar jak sviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Taky z5 Zdar jak Brno... A výsledek...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Zdar jak Brno... A výsledek...? Co to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky