Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No to by mě asi neuspokojilo... To neni o uspokojeni..Uplnym.. Je to jen takova dopoledni sacharidova svacinka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No jináč jak chtěl jet Dája na velikonoce do tych Jeseníků, tak to stejně neklapne, bo ten víkend su v práci a v pondělí jde pro změnu do práce ta moje lepší polovička... Takže se domluvíme na ten náhradní termín někdy jindy... Jasny,ja bych ty velikonoce taky nedal..Dohodnul bych pak nejakou tu grilovacku,jak sme se bavili..Uplne vidim,jak se ta 13kg kejta cistyho masa toci na tym klacku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 cau lamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 cau lamy No nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 To neni o uspokojeni..Uplnym.. Je to jen takova dopoledni sacharidova svacinka.. Jasný, rozumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 cau lamy Zdaréc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Zdaréc Nazdarek chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jasny,ja bych ty velikonoce taky nedal..Dohodnul bych pak nejakou tu grilovacku,jak sme se bavili..Uplne vidim,jak se ta 13kg kejta cistyho masa toci na tym klacku.. No já to vidím zrovna tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No já to vidím zrovna tak... Vid?Kua,zrovna tady nemam zadnou foto,z akce s kamosema,kdy uz nejaky ty kejticky probehly.. Ze bych dal pro inspiraci.. Cao Radku, Caryo a ty T-lamo prezidentska.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Cao Radku, Caryo a ty T-lamo prezidentska.. Cauec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Vid?Kua,zrovna tady nemam zadnou foto,z akce s kamosema,kdy uz nejaky ty kejticky probehly.. Ze bych dal pro inspiraci.. V poho, něco vymňouknem... Včera proběhlo večerní mytí, vypadá to docela čistě, ale už by to zase sneslo tvrdej vosk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Kua toe zas den dneska.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 V poho, něco vymňouknem... Včera proběhlo večerní mytí, vypadá to docela čistě, ale už by to zase sneslo tvrdej vosk... Já jsem to včera jen vysál mená cenu to mejt je to hned jak prase! Dneska jsem měl malej defektík hřebík pravá přední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Já jsem to včera jen vysál mená cenu to mejt je to hned jak prase!Dneska jsem měl malej defektík hřebík pravá přední Nesmíš vymetat kaluže... Defektík se hřebíkem jsem měl před časem taky - levá zadní, jezdím momentálně na třech zimních a jedné letní pneu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nesmíš vymetat kaluže... Defektík se hřebíkem jsem měl před časem taky - levá zadní, jezdím momentálně na třech zimních a jedné letní pneu... Já na to mám štěstí je to tak dvakrát do roka Ale vždycky oprava v poho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Já na to mám štěstí je to tak dvakrát do roka Ale vždycky oprava v poho! Tak aspoň tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Já už chci pěkný počasí a 17" sakráááá!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Já už chci pěkný počasí a 17" sakráááá!! Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 V poho, něco vymňouknem... Včera proběhlo večerní mytí, vypadá to docela čistě, ale už by to zase sneslo tvrdej vosk... Jasnacka.. Ja bych taky potreboval vypucovat..A stejne jako KOKYN uz chci lepsi pocasko kvuli kolum.. A kua,ty lakovany listy..Lubo,nemas doma dve listy do narazniku navic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jasnacka.. Ja bych taky potreboval vypucovat..A stejne jako KOKYN uz chci lepsi pocasko kvuli kolum.. A kua,ty lakovany listy..Lubo,nemas doma dve listy do narazniku navic? Já budu mít ve čtvrtek nárazník celej- RS! Díky Bady!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jasnacka.. Ja bych taky potreboval vypucovat..A stejne jako KOKYN uz chci lepsi pocasko kvuli kolum.. A kua,ty lakovany listy..Lubo,nemas doma dve listy do narazniku navic? Něco vyhrabu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Já budu mít ve čtvrtek nárazník celej- RS! Díky Bady!! Ty naděláš, RS nárazník má dneska kde kdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Já budu mít ve čtvrtek nárazník celej- RS! Díky Bady!! Tak ja mam taky vsechno,ale dve listy napokusy by se hodily.. Nemam rad kuchani,nebo predelavani seriovejch veci,kdyz nemam nahradni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Něco vyhrabu... Tak kdyztak koukni a dej pls vedet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 pekne odpoledne preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky