Jero Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ale zkusit to klidne muzu... treba v sobe najdu skryte vlohy oukej ,jak budu mit neco noveho do ceho se mi nebude chtit .,dam ti vedet ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Dobrý podvečer tak jsem se konečně dočkal trochy sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Dobrý podvečertak jsem se konečně dočkal trochy sněhu Ahoj Vaši, taky u vás v PV nasněžilo ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Dobrý podvečertak jsem se konečně dočkal trochy sněhu Dobrý! .. tak to chce nejakou peknou fotecku ..., u nas uz neni skoro nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Dobrý! ..tak to chce nejakou peknou fotecku ..., u nas uz neni skoro nic... Zdar jak sviňa, tak fotečku by jsi chtěl...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 oukej ,jak budu mit neco noveho do ceho se mi nebude chtit .,dam ti vedet ;) Ok pocitam s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 nasněžilo a už i skoro roztálo ale i tak jsem si užil. Škoda že to nebylo přes noc a byl tak velkej provoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Dobrý podvečertak jsem se konečně dočkal trochy sněhu Cau cau u nas snezilo od rana... nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Cau cau u nas snezilo od rana... nadhera tady začlo v cca 14 hod a v 17 hotovo cca 5 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Zdar jak sviňa, tak fotečku by jsi chtěl...? Zdar! ... pokud mas sem s ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tady začlo v cca 14 hod a v 17 hotovo cca 5 cm Tady to zustalo a snezilo uz vcera vecer a dneska cely den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Zdar! ... pokud mas sem s ni Ale je na té fotce lokomotiva, neva ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ale je na té fotce lokomotiva, neva ? Prave naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Prave naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak sem vam chtela udelat foto ale nejde tam nic videt tak snad zitra pres den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No nic pujdu.. nalada u bodu mrazu.. mejte se.. ukazu se mozna v noci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Nemam slov ,moc pekne foto ... to je focene tim Nikonem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Čago Spidi,ty bláho,co to máš za foťák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No nic pujdu.. nalada u bodu mrazu.. mejte se.. ukazu se mozna v noci. Az tak ? .... Tak se mej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Nemam slov ,moc pekne foto ... to je focene tim Nikonem ? Jj, Nikonek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Čago Spidi,ty bláho,co to máš za foťák? Čao Jirko, Nikon D40x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jj, Nikonek... Fakt parada ! ... auticko takhle vyfocene nemas ? .. bych si to rubnul jako tapetu na plochu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Fakt parada ! ... auticko takhle vyfocene nemas ? .. bych si to rubnul jako tapetu na plochu ... No to nemám, já to v zimě moc nefotím, na plechu a špinavý se mě to nelíbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No to nemám, já to v zimě moc nefotím, na plechu a špinavý se mě to nelíbí... Tak v tomhle ti docela rozumim,já to tak mam i prez leto ... ... jak se jinak darilo pri pondelku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak v tomhle ti docela rozumim,já to tak mam i prez leto ... ...jak se jinak darilo pri pondelku ? Na pondělí to docela šlo, ale žádnej hit to nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky