Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Se mas... chci taky volno :( Jj prodavam... osobni duvody bohuzel... :feve: Copak u tebe novyho?

Tak dneska to mam vyjimecne ;) ,zitra uz normalne nastup --..

tak to je skoda ,jsem myslel ,ze prechazis na oooo ..,Novyho vcelku nic moc,v nedeli jsme meli ten srazek tak pohoda,trosku jsem vymrznul,ale stalo to zato :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska to mam vyjimecne ;) ,zitra uz normalne nastup --..

tak to je skoda ,jsem myslel ,ze prechazis na oooo ..,Novyho vcelku nic moc,v nedeli jsme meli ten srazek tak pohoda,trosku jsem vymrznul,ale stalo to zato :)

Taky by se mi takovy vyjimecne libilo :) Ne ne neprechazim.. z osobnich duvodu nebo mi zustane jeste nevim jak se to cely vyresi... Ale takova krasna Audinka na me vcera mrkala v autobazaru... tak sem si zaslintala a sli sme dal :D Kde byl srazik? Ja chci taky nekam na sraz :(

Odkaz ke komentáři

Taky by se mi takovy vyjimecne libilo :) Ne ne neprechazim.. z osobnich duvodu nebo mi zustane jeste nevim jak se to cely vyresi... Ale takova krasna Audinka na me vcera mrkala v autobazaru... tak sem si zaslintala a sli sme dal :D Kde byl srazik? Ja chci taky nekam na sraz :(

joo,to znam,.. taky tu mam kousek od baraku 2.5 A6 v sedanu kol5 ,akorat nejsou lowe'' :(;) ..

Srazik byl tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...8208&st=550

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...