baurak Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Jj takova RSII v kombajnu.. Jasny no..Ono se to nezda,ale nekdy to rizeni a litani vsude mozne fakt dost unavuje.. Co se stalo,ze te to odradilo od volantu? hele jako sluzebni by stacila obyc tdi jj vcera v tom slejvaku do Vysokého Mýta zadna hitparada:-) nevim proc ale nejak uz se me nechtelo ridit...to se me stalo poprve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Čaues ! ... neco novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 To ja taky... Tak uvidis,jestli to bude ono...No s vykonem..Je toho vic,co by clovek chtel,jenze to by v tom byl za pade raz dva... Je fakt,ze kdyz je to postupne,tak ma clovek asi vic radost..Ale na aute je porad co delat.. Jo jo to je presne ta A4 a kola na tu vetsi RS4 jsem jeste nekoupil..Kdyz bych se do toho pustil,tak bych na nejakej ten patek mel vystarano,to je pravda..No uvidime,co bude... Jo,s tim pucovanim to mas recht..A navic ted budu muset nechat vymenit predni sklo,az se otepli.. Zase se na par dni promeniš na malýho kluka .... No ,taky by se mi libilo mit v aute 132kw ,ale to jen tak asi nevyrvu ,tak se budu muset zatim spokojit s tžim co mam . Taky po tobe nekdo strilel šutry ? Jsem menil minuly rok a trnu kdyz se jen tosku o sklo neco otre ... Gor,jeste ted po zime ,vesmes cesty samy kamen. V lednu jsem dojel na krizovatku za fabii a borec zacal strasne machrovat ze zahrabe,jasne ze me to celyho osypalo .Fest me to nasralo tak jsem se vydal za nim,ke vsemu si asi myslel ,ze chcu zavodit tak to mu daval coproto,pak ho ,ale prekvapilo ,lkdyz jsem za nim vylez a vyhuboval mu co proto. Vracel mi to tim , ze jsem mlady fracek co si to dovoluju ,jak to snim mluvim.... Ono nekdy tem''rozumnym'' toho v te hlavne asi taky schazi.,ale šibu si kvuli nim vybit nenecham .... Nebudes tonovat pri jednom uz ? myslim boky a zadek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 (editace) neco novyho? Ty,nic moc,... nikdo nechce toho bilyho rencka co mam v bazaru ... Tak cekame ... Jinak ,nemas nekoho znameho,kdo ma astru G?nebo nejaky kontakt na dily treba i pouzite?,potreboval bych kontaktni plisek na zarovku do zadniho narazniku pro osvetleni spz,nidke ho nemuzu zvlast sehnat ,delal jsem nahrazku ,ale ta nesplnuje do cista pozadavky , funguje spise jako strobáč ... Jinak co MB ? HLASI SE METEOCENTRUM : zacalo chumelit Editováno: 18. Březen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Ty,nic moc,... nikdo nechce toho bilyho rencka co mam v bazaru ... Tak cekame ... Jinak ,nemas nekoho znameho,kdo ma astru G?nebo nejaky kontakt na dily treba i pouzite?,potreboval bych kontaktni plisek na zarovku do zadniho narazniku pro osvetleni spz,nidke ho nemuzu zvlast sehnat ,delal jsem nahrazku ,ale ta nesplnuje do cista pozadavky , funguje spise jako strobáč ... Jinak co MB ? JINAK HLASI SE METEOCENTRUM : zacalo chumelit Tady uz nachumelilo.MB docela v pohode,nakonec to je 2,8l,sestivalec-204 koni.Cekal jsem trosku vic,ale nejede spatne.Jinak ti muzu dat cislo na kluka,co dela Oply.Zkus se taky podivat na www.aci.cz,nebo autokelly.cz,urco to tam bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tady uz nachumelilo.MB docela v pohode,nakonec to je 2,8l,sestivalec-204 koni.Cekal jsem trosku vic,ale nejede spatne.Jinak ti muzu dat cislo na kluka,co dela Oply.Zkus se taky podivat na www.aci.cz,nebo autokelly.cz,urco to tam bude Tak 204 kobylek uz sautim dokaze pekne hybat ,ale asi to moc nevyuzije ,jak si rikal ,ze to ma jen na hory nebo na co..,, Jinač dik ,na ten web mrknu, kdyby se mi to nahodou nepodarilo nikde sehnat ,tak te pak poprosim o to cislo,ale zatim to nechame tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tak 204 kobylek uz sautim dokaze pekne hybat ,ale asi to moc nevyuzije ,jak si rikal ,ze to ma jen na hory nebo na co..,,Jinač dik ,na ten web mrknu, kdyby se mi to nahodou nepodarilo nikde sehnat ,tak te pak poprosim o to cislo,ale zatim to nechame tak jinak na tom aci.cz umim hodne zajimavy ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tak 204 kobylek uz sautim dokaze pekne hybat ,ale asi to moc nevyuzije ,jak si rikal ,ze to ma jen na hory nebo na co..,,Jinač dik ,na ten web mrknu, kdyby se mi to nahodou nepodarilo nikde sehnat ,tak te pak poprosim o to cislo,ale zatim to nechame tak Ale ja tech 204 kobyl vyuziju,budu s tim ted docela casto jezdit,neco jako sluzebak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Ale ja tech 204 kobyl vyuziju,budu s tim ted docela casto jezdit,neco jako sluzebak J tak to je jina .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Zase se na par dni promeniš na malýho kluka ....No ,taky by se mi libilo mit v aute 132kw ,ale to jen tak asi nevyrvu ,tak se budu muset zatim spokojit s tžim co mam . Taky po tobe nekdo strilel šutry ? Jsem menil minuly rok a trnu kdyz se jen tosku o sklo neco otre ... Gor,jeste ted po zime ,vesmes cesty samy kamen. V lednu jsem dojel na krizovatku za fabii a borec zacal strasne machrovat ze zahrabe,jasne ze me to celyho osypalo .Fest me to nasralo tak jsem se vydal za nim,ke vsemu si asi myslel ,ze chcu zavodit tak to mu daval coproto,pak ho ,ale prekvapilo ,lkdyz jsem za nim vylez a vyhuboval mu co proto. Vracel mi to tim , ze jsem mlady fracek co si to dovoluju ,jak to snim mluvim.... Ono nekdy tem''rozumnym'' toho v te hlavne asi taky schazi.,ale šibu si kvuli nim vybit nenecham .... Nebudes tonovat pri jednom uz ? myslim boky a zadek... Mozna i na dyl,po tom,co to vypada,ze budu zase nakou dobu sam...Tak budu volnej cas zaplacavat "autickama"... No me se to stalo ve 160km/ na dalnici,tak jsem nejak nemel sanci frajera zastavit... To jak pises,lidi jsou kreteni..bych ho z toho auta rovnou vytahl asi.. Tonovat budu,ale az bude tepleji.A stejne jinde,nez se bude menit okno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Mozna i na dyl,po tom,co to vypada,ze budu zase nakou dobu sam...Tak budu volnej cas zaplacavat "autickama"...No me se to stalo ve 160km/ na dalnici,tak jsem nejak nemel sanci frajera zastavit... To jak pises,lidi jsou kreteni..bych ho z toho auta rovnou vytahl asi.. Tonovat budu,ale az bude tepleji.A stejne jinde,nez se bude menit okno... Ahaa,,tak to jsem nevedel ... Joo,byl jsem vytočenej hodně,ale rvat se mi nechtelo ,to je v pripade kdyby me vyšklil. Kazdopadne to tonovani bude bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 hele jako sluzebni by stacila obyc tdi jj vcera v tom slejvaku do Vysokého Mýta zadna hitparada:-) nevim proc ale nejak uz se me nechtelo ridit...to se me stalo poprve Tak jasny.. Aha,tak to je hnus no..Taky moc nemusim jezdit v desti.. Vis jak,ono je rozdil jezdit soukrome a pak pracovne 5000km mesicne..Myslim,ze to je normalni,ze se ti nechtelo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Ahaa,,tak to jsem nevedel ... Joo,byl jsem vytočenej hodně,ale rvat se mi nechtelo ,to je v pripade kdyby me vyšklil.Kazdopadne to tonovani bude bomba No,vypada to tak.. Jasny,to chapu,ono nekdy je to lepsi,kdyz se clovek udrzi... Jo jo na ty folie se taky tesim.. Uz aby bylo teplo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Sem tuuu Brno hlasi snehovou chumelenici jak krava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 No,vypada to tak.. Jasny,to chapu,ono nekdy je to lepsi,kdyz se clovek udrzi... Jo jo na ty folie se taky tesim.. Uz aby bylo teplo.. Tak snad se to jeste nejak dovrbi budu drzet palce ...,, no ,drzel jsem se hodne,typek chtel zamachrovat no,ale nejak nevyslo..., J teplicko uz by mohlo byt,pred chvili tu chumelilo a ted uz zase slunko shinuje a je 6 stupnu ..., kdo se vtom ma pak vyznat .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tak snad se to jeste nejak dovrbi budu drzet palce ...,, no ,drzel jsem se hodne,typek chtel zamachrovat no,ale nejak nevyslo...,J teplicko uz by mohlo byt,pred chvili tu chumelilo a ted uz zase slunko shinuje a je 6 stupnu ..., kdo se vtom ma pak vyznat .. Diky...No uvidime..Zatim to kladne nevypada... Jasny jo..Takovyhle kreteny mam nejradsi... To teda..Tady byla taky ted chumelenice,jak krava..A zase sviti slunko..Ale kolik je stupnu,to netusim.. Presne,v tom aby se prase vyznalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Diky...No uvidime..Zatim to kladne nevypada... Jasny jo..Takovyhle kreteny mam nejradsi...To teda..Tady byla taky ted chumelenice,jak krava..A zase sviti slunko..Ale kolik je stupnu,to netusim.. Presne,v tom aby se prase vyznalo.. A jak jinak dneska v praci ? klidek pohodicka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Chjo Copak ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Copak ??? Nudim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 A jak jinak dneska v praci ? klidek pohodicka ? Tak nejak napul.ted toho bylo chvili celkem dost..A jelikoz uz to mam,tak si na chvili vydechnu..Odpolko mozna budu mit nejaky jezdeni.. Ty jsi dnes doma,jsem pochopil.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tak nejak napul.ted toho bylo chvili celkem dost..A jelikoz uz to mam,tak si na chvili vydechnu..Odpolko mozna budu mit nejaky jezdeni..Ty jsi dnes doma,jsem pochopil.. ? Jj, ja mam dneska volníčko odpocivam... Si pripravuju pomalu veci na zitra, at na to muzu hnedka rano vlitnout Ted po zime je to v praci takovy uvolnenejsi, tak si sem-tam muzu to volno dovolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Nudim se Tak honem neco zacni delat ) ono to pomaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Zdar jak sviňa kucííí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Jj, ja mam dneska volníčko odpocivam... Si pripravuju pomalu veci na zitra, at na to muzu hnedka rano vlitnout Ted po zime je to v praci takovy uvolnenejsi, tak si sem-tam muzu to volno dovolit Tak to mas idealni..to ti celkem zavidim.. Taky bych si hodil volno.. Ale tak zase od jara do podzimu se nezastavis,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky