Spidi Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 To se pozna casem Kazdopadne sem tomu chlapovi tu jeho divnou anglictinu horko tezko rozumela Asi to bylo suck a dick... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 To se pozna casem Kazdopadne sem tomu chlapovi tu jeho divnou anglictinu horko tezko rozumela jj ,to znam ...osobne je to vpohode ,clovek se domluvime pri nejhorsim rukama nohama ,ale po drate je to mazec ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Asi to bylo suck a dick... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Marty, neboj, to se poddá... Co nějakej romanticko-ozdravnej pobyt ve stylu H.S. ? Nepomohl by...? Nejak se to podda..Otazka je jak.. Myslim,ze uz ani to by prave moc nepomohlo...Uz je to skoro jasna vec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 jj ,to znam ...osobne je to vpohode ,clovek se domluvime pri nejhorsim rukama nohama ,ale po drate je to mazec ) Jj osobne toe neco jinyho.. ale kdyz do toho telefonu tak divne zvatla do toho mu tam jeste neco chrcelo a kolem me se tady bavili lidi tak nic prijemnyho no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Nejak se to podda..Otazka je jak.. Myslim,ze uz ani to by prave moc nepomohlo...Uz je to skoro jasna vec... Kurec to je nemilé, rád bych ti nějak pomohl, ale nevím jak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Jj osobne toe neco jinyho.. ale kdyz do toho telefonu tak divne zvatla do toho mu tam jeste neco chrcelo a kolem me se tady bavili lidi tak nic prijemnyho no tjn,musel to byt zajimavy rozhovor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 tjn,musel to byt zajimavy rozhovor Joo to byl ale asi sem to vyridila dobre pac prisel ten mail na kterym sme se domlouvali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Asi to bylo suck a dick... Ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Joo to byl ale asi sem to vyridila dobre pac prisel ten mail na kterym sme se domlouvali tak to beru z5 vse co jsem rek ..... nachvilku musim zmizet tak zatíím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 tak to beru z5 vse co jsem rek .....nachvilku musim zmizet tak zatíím Zatial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Marty, nebuď smutnej a napiš něco veselýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Kurec to je nemilé, rád bych ti nějak pomohl, ale nevím jak... To teda je..Ale hele,v tuhle chvili asi ani bohuzel neni jak pomahat... Ale i tak dik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 tak jsem zase tadyk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Marty, nebuď smutnej a napiš něco veselýho... To je vul..Nic me zrovna nenapada.. I kdyz..hele,ty mas na aute poerflexy,vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 tak jsem zase tadyk :-) Baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Baf lek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 lek Kde furt litas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Kde furt litas? od rana Praha (Smichov) pak Praha (Pruhonice) pak Tabor a ted zase Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 od rana Praha (Smichov) pak Praha (Pruhonice) pak Tabor a ted zase Praha To by se mi teda v takovym pocasi nechtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 To by se mi teda v takovym pocasi nechtelo no je to hnus ale pracovat se musi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 no je to hnus ale pracovat se musi :-) Jo toe fakt.. ale nic se nema prehanet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Jo toe fakt.. ale nic se nema prehanet tak o to se snazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 tak o to se snazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 to je povinnost si to hlidat ja myslim, ze ty si to taky hlidas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky