Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Sviti tam primo ta "ikonka" motoru..nevim,jsetli to ma nejakej spesl nazev.. :)

Ale vypada to na zapalovaci modul... ;)

@BadyS:Kez by to samo zhaslo.. :)

Měl jsi to na pc ? Měl jsem tu něco podobnýho a byla to zasraná škrtící klapka jenže ta kontrolka svítí na kde co :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, známá mě volala svítí mě kontrolka motoru, říkám přijed, a než přijela tak zhasla :D na VAGu nic

Tak to měl ten pán taky občas mu svítila vždy volal a objednal a pak zase že už nesvítí a takhle to bylo asi půl roku než přijel holt škoda sama se opravuje lollol

Odkaz ke komentáři

Měl jsi to na pc ? Měl jsem tu něco podobnýho a byla to zasraná škrtící klapka jenže ta kontrolka svítí na kde co :feve:

Jo jo,bylo tam 5 zavad na elektro,ale mysleli sme,ze je to diky tajnymu vypinaci..Smazalo se a po 15km,zas.. ;)

Modul taky hadame dle toho,ze za studena se to hada,proslapnes plyn a dobry.. ;)

Jj muze to svitit na kde co..Ja na svy Fabce co jsem mel,tak mi to tohle rozsvitilo na zasrany vstriky..Vycistilo se a bylo ok.. ;)

Odkaz ke komentáři

Jo jo,bylo tam 5 zavad na elektro,ale mysleli sme,ze je to diky tajnymu vypinaci..Smazalo se a po 15km,zas.. ;)

Modul taky hadame dle toho,ze za studena se to hada,proslapnes plyn a dobry.. ;)

Jj muze to svitit na kde co..Ja na svy Fabce co jsem mel,tak mi to tohle rozsvitilo na zasrany vstriky..Vycistilo se a bylo ok.. ;)

Prostě škoda :palec2: , a nebo celý koncern ono to neblbne jen ve fábce :feve:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...