Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jj vybranej teď se dolaďují nejaké drobnosti a co bude se ''starym'' ? predpokladam ,ze zustane ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Vono taky zalezi na tom,kolik kdo nakrouti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 a co bude se ''starym'' ? predpokladam ,ze zustane ... No to ještě nevím asi půjde do světa kdyby to byl kombajnek tak zůstane ,yle takhle by sní neměl kdo jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jooo,ted momentalne mam takovou mensi pausicku ,zakaznik jel pro neco pryc,takze jsem tu s kolegou uplne sam ,, paradni shichta V cem delas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Vono taky zalezi na tom,kolik kdo nakrouti.. Moc ne ročně něco kolem 40 000km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 No to ještě nevím asi půjde do světa kdyby to byl kombajnek tak zůstane ,yle takhle by sní neměl kdo jezdit ja myslim ,zeby se nekdo urcite nasel ;) Jani jinak delam kuchyn,... a neco se tomu previtovi nelibi tyo..,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 ja myslim ,zeby se nekdo urcite nasel ;) Jani jinak delam kuchyn,... a neco se tomu previtovi nelibi tyo..,, No to si jenom myslíš přítulka jedině kombálka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 jaj tak budu muset koncit ...jaka barva byste reklize to je ? typek mi tvrdi ze cervenou nechtel .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) No to si jenom myslíš přítulka jedině kombálka By si musela zvykat nic mizim tak se zatim mejte !! Editováno: 19. Březen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 jaj tak budu muset koncit ...jaka barva byste reklize to je ? typek mi tvrdi ze cervenou nechtel .... Tak to má porušenej barvocit ne tohle přeci není červená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 ja myslim ,zeby se nekdo urcite nasel ;) Jani jinak delam kuchyn,... a neco se tomu previtovi nelibi tyo..,, Co se komu nelibi? Takze kdyz budu chtit novou kuchyn tak vim na koho se obratit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 jaj tak budu muset koncit ...jaka barva byste reklize to je ? typek mi tvrdi ze cervenou nechtel .... Kde je cervena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak se mějte jdu něco dělat (golf IV vypadlé táhlo u kličky no to jsou kšefty) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak se mějte jdu něco dělat (golf IV vypadlé táhlo u kličky no to jsou kšefty) Zatial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Moc ne ročně něco kolem 40 000km Tak nejmin to taky neni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 A mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 do rici, tak jsem si skočil na test tlumiču a pres zimu to šlo do kakaa, tak jdu vybírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 do rici, tak jsem si skočil na test tlumiču a pres zimu to šlo do kakaa, tak jdu vybírat Bilstein... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Ahoooj Spidacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Ahoooj Spidacku Ahoj, máš se...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Ahoj, máš se...? Jde to.. co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jde to.. co u tebe? Já užívám volna a zase mě chytá blbá, dopoledne jsem se byl podívát ve Věrovanech na nádherný Audi Cabrio a teď zase čumím na kolesa v osmnáctce a devatenáctce... A do toho si tady skládám podvozek pro koktu, no klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Bilstein... koukám to samé co radii kamarád z GIV GTi jakej typ ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Já užívám volna a zase mě chytá blbá, dopoledne jsem se byl podívát ve Věrovanech na nádherný Audi Cabrio a teď zase čumím na kolesa v osmnáctce a devatenáctce... A do toho si tady skládám podvozek pro koktu, no klasika... To znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 zdravicko ! jinak jsem z5 ... @Cary - no borecek proste tvrdil ,ze je ta kuchyn cervena,ale ma smulu noo,..takovy matros si vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky