Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Si mu mel rict at si skoci na ocni... pry cervena lol

Mel jsem to na jazyku ,hold nektere ty matrose vypadaj jinak kdyz se sladi s castmi v interieru ,ale cervenou tam fakt nejak nevidim :D ...ale to je jedno ,prebrat to prebral tak at si ted s tim dela co chce :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bych ho poslala nekam ty jo... no ale hlavne ze nedelal vetsi problemky :D A ted si kde? lol

Hned z te montaze jsem valil primo dom, dneska mam padla :) ,sefik bere kvuli děckam od zitra volno ,takze si budem uzivat :D:p ... Jen mi dneska rekl,mas odrobene ? tak bez domu ;)

parada, jak o kdysi ve skole :)

Odkaz ke komentáři

Hned z te montaze jsem valil primo dom, dneska mam padla :) ,sefik bere kvuli děckam od zitra volno ,takze si budem uzivat :D:p ... Jen mi dneska rekl,mas odrobene ? tak bez domu ;)

parada, jak o kdysi ve skole :)

Jen tise zavidim :( Ja tu mam dneska sefa cely den a furt neco chce... za dnesek mam kafe nadelano min na mesic dopredu lol

Odkaz ke komentáři

Jj, má to i kamoš též na GIV GTi a maximální spokojenost... :palec2: A že je to náročnej panáček... ;)

a dokonce to tu prodává jeden člen stále:

Prodám nové přední tlumiče Bilstein B4 GAS na OCT I,Golf 4 ,Audi A3 atd. Cena za pár ( dva kusy ) je 2400,-. Nové,záruka 24 měsíců pouze při montáži v odborném servisu,popř. mohu zajistit. SZ nebo tel. 721039889 - Praha

Odkaz ke komentáři

a dokonce to tu prodává jeden člen stále:

Prodám nové přední tlumiče Bilstein B4 GAS na OCT I,Golf 4 ,Audi A3 atd. Cena za pár ( dva kusy ) je 2400,-. Nové,záruka 24 měsíců pouze při montáži v odborném servisu,popř. mohu zajistit. SZ nebo tel. 721039889 - Praha

Tak to je pěkná price, bo normal na pultě je to za 3.000,- Káčé... ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...