Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 koukám to samé co radii kamarád z GIV GTi jakej typ ??? Buď B4 - plynokapaliňák nebo B6 Sport, ale to už je extrém... Doporučuju z vlastní zkušenosti ty B4... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 To znam Jj, srandičky srandičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 zdravicko ! jinak jsem z5 ... @Cary - no borecek proste tvrdil ,ze je ta kuchyn cervena,ale ma smulu noo,..takovy matros si vybral Si mu mel rict at si skoci na ocni... pry cervena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jj, srandičky srandičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Si mu mel rict at si skoci na ocni... pry cervena Mel jsem to na jazyku ,hold nektere ty matrose vypadaj jinak kdyz se sladi s castmi v interieru ,ale cervenou tam fakt nejak nevidim ...ale to je jedno ,prebrat to prebral tak at si ted s tim dela co chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Mel jsem to na jazyku ,hold nektere ty matrose vypadaj jinak kdyz se sladi s castmi v interieru ,ale cervenou tam fakt nejak nevidim ...ale to je jedno ,prebrat to prebral tak at si ted s tim dela co chce To bych ho poslala nekam ty jo... no ale hlavne ze nedelal vetsi problemky A ted si kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Buď B4 - plynokapaliňák nebo B6 Sport, ale to už je extrém... Doporučuju z vlastní zkušenosti ty B4... BILSVNE4574 maji takovéto označení nevíš ? jsem našel na mjauto.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 BILSVNE4574 maji takovéto označení nevíš ? jsem našel na mjauto.cz Vydrž, mrknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 to je asi jen nějaké jejich katalogové, maj tam akorát Bilstein, nic vic :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 BILSVNE4574 maji takovéto označení nevíš ? jsem našel na mjauto.cz Jj, tak to jsou přesně ony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 To bych ho poslala nekam ty jo... no ale hlavne ze nedelal vetsi problemky A ted si kde? Hned z te montaze jsem valil primo dom, dneska mam padla ,sefik bere kvuli děckam od zitra volno ,takze si budem uzivat ... Jen mi dneska rekl,mas odrobene ? tak bez domu parada, jak o kdysi ve skole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Hned z te montaze jsem valil primo dom, dneska mam padla ,sefik bere kvuli děckam od zitra volno ,takze si budem uzivat ... Jen mi dneska rekl,mas odrobene ? tak bez domu parada, jak o kdysi ve skole Jen tise zavidim Ja tu mam dneska sefa cely den a furt neco chce... za dnesek mam kafe nadelano min na mesic dopredu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Bady, foto štítku na krabici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jen tise zavidim Ja tu mam dneska sefa cely den a furt neco chce... za dnesek mam kafe nadelano min na mesic dopredu tak ono neni moc co zavidet ... No ,vcera nebyl ,tak to musi dneska poradne dohnat ,ale asi vidi ,ze stihas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 tak ono neni moc co zavidet ... No ,vcera nebyl ,tak to musi dneska poradne dohnat ,ale asi vidi ,ze stihas Nemuze nic videt je vedle u sebe v kanclu a kdyz vleze sem tak delam ze usilovne makam a nic nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Bady, foto štítku na krabici... super, tak říkáš let´s go jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 super, tak říkáš let´s go jo Jj, má to i kamoš též na GIV GTi a maximální spokojenost... A že je to náročnej panáček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 zdar všici tak jsem zpátky golfík opraven a řidič už nemusí stahovat okno aby si mohl otevřít dveře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 zdar všici tak jsem zpátky golfík opraven a řidič už nemusí stahovat okno aby si mohl otevřít dveře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jj, má to i kamoš též na GIV GTi a maximální spokojenost... A že je to náročnej panáček... a dokonce to tu prodává jeden člen stále: Prodám nové přední tlumiče Bilstein B4 GAS na OCT I,Golf 4 ,Audi A3 atd. Cena za pár ( dva kusy ) je 2400,-. Nové,záruka 24 měsíců pouze při montáži v odborném servisu,popř. mohu zajistit. SZ nebo tel. 721039889 - Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 zdar všici tak jsem zpátky golfík opraven a řidič už nemusí stahovat okno aby si mohl otevřít dveře Zdar, to musela být zajisté náročná oprava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Nemuze nic videt je vedle u sebe v kanclu a kdyz vleze sem tak delam ze usilovne makam a nic nestiham Asi mu staci videt te jen parkrat ... jinak se dari vsecko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 a dokonce to tu prodává jeden člen stále:Prodám nové přední tlumiče Bilstein B4 GAS na OCT I,Golf 4 ,Audi A3 atd. Cena za pár ( dva kusy ) je 2400,-. Nové,záruka 24 měsíců pouze při montáži v odborném servisu,popř. mohu zajistit. SZ nebo tel. 721039889 - Praha Tak to je pěkná price, bo normal na pultě je to za 3.000,- Káčé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Asi mu staci videt te jen parkrat ... jinak se dari vsecko ? No ale pry me vsude chvali sem slysela No ani nedari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 zdar všici tak jsem zpátky golfík opraven a řidič už nemusí stahovat okno aby si mohl otevřít dveře muselo to vypadat stylove ,nebo mozna mel osobniho otvirače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky