Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Zdar, to musela být zajisté náročná oprava... No nazdárek jasně za dlouhý peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak to je pěkná price, bo normal na pultě je to za 3.000,- Káčé... jj musím nejspíše to tedy pořídím, předky maj 65% a zadek špatenka 42 a 51% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 jj musím nejspíše to tedy pořídím, předky maj 65% a zadek špatenka 42 a 51% No to je slabotka. Budeš dávat ty H&R federn...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 muselo to vypadat stylove ,nebo mozna mel osobniho otvirače No právě že neměl a jezdíil stím takhle skoro měsíc blázen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Zdar kucí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jo Bady, měl by jsi mít maila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Zdar kucí.. Hehe cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Zdar kucí.. Zdar pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 jj musím nejspíše to tedy pořídím, předky maj 65% a zadek špatenka 42 a 51% No byl jsem takhle na testech tlumičů a měl jsem tam HP sporting komplet set a na třech měřeních mi řekly že jsou totál a to tam byly cca 1měsíc byla to felda 1.6 takže bych to bral z rezervou tyhle testy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Bady, máš SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 No to je slabotka. Budeš dávat ty H&R federn...? jojo právě proto to chci dát na new tlumiče, ne na tyto slaboty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 No byl jsem takhle na testech tlumičů a měl jsem tam HP sporting komplet set a na třech měřeních mi řekly že jsou totál a to tam byly cca 1měsíc byla to felda 1.6 takže bych to bral z rezervou tyhle testy já ještě zajedu ke známému na peugeot servis a uvidime, zdali to nekecalo ale chcí dát HR pružiny tak zas by to nemělo moc smysl dát na staré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 No právě že neměl a jezdíil stím takhle skoro měsíc blázen dokazu si to zive predstavit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 já ještě zajedu ke známému na peugeot servis a uvidime, zdali to nekecalo ale chcí dát HR pružiny tak zas by to nemělo moc smysl dát na staré Viz SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 já ještě zajedu ke známému na peugeot servis a uvidime, zdali to nekecalo ale chcí dát HR pružiny tak zas by to nemělo moc smysl dát na staré Jj důvěřuj ale prověřuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 dokazu si to zive predstavit ... A to se rozhodnul tak nejednou až dneska když si otvíral auto tak na něho naběhly měšťáci myslely si že to auto chce ukrást blbec jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 naběhly měšťáci myslely si že to auto chce ukrást blbec jeden Takovej náběh mohl bejt příjemnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 A to se rozhodnul tak nejednou až dneska když si otvíral auto tak na něho naběhly měšťáci myslely si že to auto chce ukrást blbec jeden Nedostal do budky ? to ho včas napadlo nechat si to opravit )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Takovej náběh mohl bejt příjemnej... Vobušek sem,vobušek tam .,boule kam se podivam .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Takovej náběh mohl bejt příjemnej... Ono se špatně píše když máš 38,5 teploty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Nedostal do budky ? to ho včas napadlo nechat si to opravit )) No jenže mě dneska není nejlíp mi hučel takovou dobu do tel. až jsem podlehnul ani nevím jak jsem to smontil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Ono se špatně píše když máš 38,5 teploty Uz mas tu sestricku na to osetrovani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Uz mas tu sestricku na to osetrovani? Ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Uz mas tu sestricku na to osetrovani? je vypasný konkurs, prej 3ky kozí vemínka, bruneta, hnědé oči...... lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 No jenže mě dneska není nejlíp mi hučel takovou dobu do tel. až jsem podlehnul ani nevím jak jsem to smontil Tak pane pekne pod deku a potict se ! ...jo,,nemocnemu se nedela nejlip,ale hold si nekdy nemuzem vybrat a prace se pak tahne jako nikdy .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky