Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak to je pěkná price, bo normal na pultě je to za 3.000,- Káčé... ;)

jj musím nejspíše to tedy pořídím, předky maj 65% a zadek špatenka 42 a 51% :o

Vloženo
jj musím nejspíše to tedy pořídím, předky maj 65% a zadek špatenka 42 a 51% :o

No byl jsem takhle na testech tlumičů a měl jsem tam HP sporting komplet set a na třech měřeních mi řekly že jsou totál a to tam byly cca 1měsíc byla to felda 1.6 takže bych to bral z rezervou tyhle testy :feve:

Vloženo
No byl jsem takhle na testech tlumičů a měl jsem tam HP sporting komplet set a na třech měřeních mi řekly že jsou totál a to tam byly cca 1měsíc byla to felda 1.6 takže bych to bral z rezervou tyhle testy :feve:

já ještě zajedu ke známému na peugeot servis a uvidime, zdali to nekecalo ;) ale chcí dát HR pružiny tak zas by to nemělo moc smysl dát na staré

Vloženo
já ještě zajedu ke známému na peugeot servis a uvidime, zdali to nekecalo ;) ale chcí dát HR pružiny tak zas by to nemělo moc smysl dát na staré

Viz SZ... ;)

Vloženo

Jj důvěřuj ale prověřuj :palec2:

Vloženo
:D dokazu si to zive predstavit :);) ...

A to se rozhodnul tak nejednou až dneska když si otvíral auto tak na něho naběhly měšťáci myslely si že to auto chce ukrást blbec jeden lol

Vloženo
A to se rozhodnul tak nejednou až dneska když si otvíral auto tak na něho naběhly měšťáci myslely si že to auto chce ukrást blbec jeden lol

Nedostal do budky ? :D to ho včas napadlo nechat si to opravit :)))

Vloženo
Nedostal do budky ? :D to ho včas napadlo nechat si to opravit :)))

No jenže mě dneska není nejlíp mi hučel takovou dobu do tel. až jsem podlehnul ani nevím jak jsem to smontil :feve:

Vloženo
No jenže mě dneska není nejlíp mi hučel takovou dobu do tel. až jsem podlehnul ani nevím jak jsem to smontil :feve:

Tak pane pekne pod deku a potict se ! ...jo,,nemocnemu se nedela nejlip,ale hold si nekdy nemuzem vybrat a prace se pak tahne jako nikdy ..,

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...