Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Zdravim vsechny Caues ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Já něco naplánuju a pak se domluvíme... ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Caues ... Zdarec,tak mi dneska dali Mergla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 ok Jak bude trošku slušnějc, tak bych se chtěl zajet podívat do Perastu, moc se mi tam líbí, ale to je pro tebe trošku opačnej konec světa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) Zdarec,tak mi dneska dali Mergla A jaky jsou pocity ? prohal si mu vnitrnosti .. ? Editováno: 19. Březen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jak bude trošku slušnějc, tak bych se chtěl zajet podívat do Perastu, moc se mi tam líbí, ale to je pro tebe trošku opačnej konec světa... nic neni nemozne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak frčim na kšeft,zatím čus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 kua uz abych mel tu dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 kua uz abych mel tu dovolenou Mas toho hodne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 A jaky jsou pocity ? No zvyknu si.... Navic mu asi ruplo v bedne,dneska mi rekl,ze mu po lete budu nejspis hledat Porsche 4S,neco trosku jetyho,tak do 20 tis.km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 nic neni nemozne... Taky pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 No nic,mam jeste trochu zarizovani,ale jeste se tu ukazu.Zatim cus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Mas toho hodne ? no ted docela jo ale da se to zvladat...ty dva tydny uz to nejak preziju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) No zvyknu si.... Navic mu asi ruplo v bedne,dneska mi rekl,ze mu po lete budu nejspis hledat Porsche 4S,neco trosku jetyho,tak do 20 tis.km 20 tis , to uz je hodne jetý no ,.. kurec tak to se bude prohanet v Carrerce jinač zatím Editováno: 19. Březen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 no ted docela jo ale da se to zvladat...ty dva tydny uz to nejak preziju takze za dva tydny planujes nejaky mega-dovolenkovy obdobicko jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 takze za dva tydny planujes nejaky mega-dovolenkovy obdobicko jo ? tyden ve Svycarsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 tyden ve Svycarsku ooo ,tak to se ti nedivim ,ze se nemuzs dockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 ooo ,tak to se ti nedivim ,ze se nemuzs dockat vzdycky kdyz si naplanuju nejakou dovolenou tak na to hned zapomenu a nejak to neresim ale cim vic se to blizi tak uz pocitam dny kdy to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 u me naprosto perfekt,nemam si na co stezovat Tak to ma byt Nebyt jedne zalezitosti tak sme na tom uplne stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Chjo nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Sef chce po me najit na netu kvalitni a levny NTBK nevite nekdo o nejake strance? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 vzdycky kdyz si naplanuju nejakou dovolenou tak na to hned zapomenu a nejak to neresim ale cim vic se to blizi tak uz pocitam dny kdy to bude Verim no ,taky bych se tesil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) Sef chce po me najit na netu kvalitni a levny NTBK nevite nekdo o nejake strance? Najed jyxo.cz tam toho je :)jinak znacku bych volil Acer Editováno: 19. Březen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Verim no ,taky bych se tesil ja doufam, ze jeste bude snih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 ja doufam, ze jeste bude snih Tak ja myslim ,ze jo jestli se to zacina unas o5 rozjizdet tak myslim ,ze tam o to nebude nouze ..na jake misto jedes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky