Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ok :palec2:

Jak bude trošku slušnějc, tak bych se chtěl zajet podívat do Perastu, moc se mi tam líbí, ale to je pro tebe trošku opačnej konec světa... lol

Vloženo (editace)
Zdarec,tak mi dneska dali Mergla

A jaky jsou pocity ? :) prohal si mu vnitrnosti .. ?

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Jak bude trošku slušnějc, tak bych se chtěl zajet podívat do Perastu, moc se mi tam líbí, ale to je pro tebe trošku opačnej konec světa... lol

nic neni nemozne... ;)

Vloženo
A jaky jsou pocity ? :)

No zvyknu si.... ;)

Navic mu asi ruplo v bedne,dneska mi rekl,ze mu po lete budu nejspis hledat Porsche 4S,neco trosku jetyho,tak do 20 tis.km

Vloženo (editace)
No zvyknu si.... ;)

Navic mu asi ruplo v bedne,dneska mi rekl,ze mu po lete budu nejspis hledat Porsche 4S,neco trosku jetyho,tak do 20 tis.km

20 tis , to uz je hodne jetý no :D ,.. kurec tak to se bude prohanet v Carrerce :);)

jinač zatím :)

Vloženo
no ted docela jo ale da se to zvladat...ty dva tydny uz to nejak preziju lol

takze za dva tydny planujes nejaky mega-dovolenkovy obdobicko jo ? :)

Vloženo
ooo :palec2: ,tak to se ti nedivim ,ze se nemuzs dockat ;)

vzdycky kdyz si naplanuju nejakou dovolenou tak na to hned zapomenu a nejak to neresim ale cim vic se to blizi tak uz pocitam dny kdy to bude lollol

Vloženo
vzdycky kdyz si naplanuju nejakou dovolenou tak na to hned zapomenu a nejak to neresim ale cim vic se to blizi tak uz pocitam dny kdy to bude lollol

Verim no ,taky bych se tesil :);)

Vloženo (editace)
Sef chce po me najit na netu kvalitni a levny NTBK nevite nekdo o nejake strance? :D

Najed jyxo.cz tam toho je :)jinak znacku bych volil Acer :D

Vloženo
ja doufam, ze jeste bude snih lol

Tak ja myslim ,ze jo :) jestli se to zacina unas o5 rozjizdet tak myslim ,ze tam o to nebude nouze :) ..na jake misto jedes ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...