Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak ja myslim ,ze jo :) jestli se to zacina unas o5 rozjizdet tak myslim ,ze tam o to nebude nouze :) ..na jake misto jedes ?

jedu do Englbergu ;)

jedu do Englbergu ;)

Hmmm,, libove mistecko :-) s krasnou krajinou :palec2: No ,nezapomen to pak poradne zdokumentovat ;)

Upraveno od Jeronymo

Najed jyxo.cz tam toho je :)jinak znacku bych volil Acer :D

Kuju tak sem neco nasla :)

Hmmm,, libove mistecko :-) s krasnou krajinou :palec2: No ,nezapomen to pak poradne zdokumentovat ;)

jedu tam poprve tak jsem na to zvedavej ;)

jedu tam poprve tak jsem na to zvedavej ;)

A hotelicek ? :) Sonnwendhof ? .)

A hotelicek ? :) Sonnwendhof ? .)

nene je to pres nejakeho kluka z moravy...ma tam velky barak tak ho mame cely pro sebe ;)

nene je to pres nejakeho kluka z moravy...ma tam velky barak tak ho mame cely pro sebe ;)

Jasne ,tak to je urcite jeste lepsi :):palec2:

Ono kdyz je clovek na takove dovci sam na baraku je to nejvetsi pohoda,nemusi brat moc ohledu na nejaky spolubydlici apod ,soukromi nadevse :)

Kazdopadne preju at vam to tam vyjde :palec2:

Upraveno od Jeronymo

Jasne ,tak to je urcite jeste lepsi :):palec2:

Ono kdyz je clovek na takove dovci sam na baraku je to nejvetsi pohoda,nemusi brat moc ohledu na nejaky spolubydlici apod ,soukromi nadevse :)

Kazdopadne preju at vam to tam vyjde :palec2:

jede nas asi 10 tak by mohla byt i sranda lol

jede nas asi 10 tak by mohla byt i sranda lol

:D Tak o tu asi nebude nouze ! :) taky by se mi hecla ted nejaka podobna dovca :) , s partickou na horach u krbu ... kolik tam stoji lupen na jezdeni ? jestli se tam neco takovyho vede .... ,ale asi jo

:D Tak o tu asi nebude nouze ! :) taky by se mi hecla ted nejaka podobna dovca :) , s partickou na horach u krbu ... kolik tam stoji lupen na jezdeni ? jestli se tam neco takovyho vede .... ,ale asi jo

mame pres toho kluka za 100e na cely tyden ;)

mame pres toho kluka za 100e na cely tyden ;)

Tyo ,co je to za kluka ? :D ... paradicka a to i vzhledem k tomu ,ze nebudete muset calovat za Hotel :):palec2:

Tyo ,co je to za kluka ? :D ... paradicka a to i vzhledem k tomu ,ze nebudete muset calovat za Hotel :):palec2:

a nechtel zadnou zalohu s tim ze, kdyz nebude snih tak nechce nic tak ze by se neprislo o zadne penize coz je super

a nechtel zadnou zalohu s tim ze, kdyz nebude snih tak nechce nic tak ze by se neprislo o zadne penize coz je super

tak to je parada ... Ono se nekdy hodi mit dobry kontakty :) ,, ale ma to vyreseny rozumne,vsak nebudes platit za neco co nevyuzijes a kvuli cemu vubec na tech horach si ,to v pripade kdyby fakt toho sneha pochybelo ..,

tak to je parada ... Ono se nekdy hodi mit dobry kontakty :) ,, ale ma to vyreseny rozumne,vsak nebudes platit za neco co nevyuzijes a kvuli cemu vubec na tech horach si ,to v pripade kdyby fakt toho sneha pochybelo ..,

jj zatim vse super tak jeste uvidime jak to bude vypadat tam...ale tesim se hodne

jj zatim vse super tak jeste uvidime jak to bude vypadat tam...ale tesim se hodne

Jasne :) ....

No nachvili zase mizim tak se zatím mej ! ;)

Tak navecer jsem z5 ....

Tak navecer jsem z5 ....

Ja tu niesom...

Bry ranko :)

Bry ranko :)

Achoj zlatí jak je kol5 jedna fotka z rána je to foceno mobilem :feve:

post-9250-1205995981_thumb.jpg

Achoj zlatí jak je kol5 jedna fotka z rána je to foceno mobilem :feve:

Ty voe... tady po snehu ani pamatky... jakto ze mas auto venku?

Ty voe... tady po snehu ani pamatky... jakto ze mas auto venku?

No toe před firmou vždyť jsem byl v práci :aggressive:

No toe před firmou vždyť jsem byl v práci :aggressive:

Aha vlastne :)

bre rano

bre rano
Dobré ráno pane baurak :palec2:
bre rano

Ahojik :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.