Jero Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 No tady bylo rano krasne.. no krasne.. mrzlo ale svitilo slunicko a tedka se to zatahlo a huste snezi Kua a zrovna dneska nejsem autem ale musim salinou To jak naschval ze ., tak alespon po dlouhe dobe vyuzijes sluzby hromadne dopravy .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Me to stacilo minulou zimu celou na letnakach S ABS to neni vono to moc brzdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 To jak naschval ze ., tak alespon po dlouhe dobe vyuzijes sluzby hromadne dopravy .) No po dlouhe dobe ani ne.. minuly tyden sem taky jezdila MHD. Jezdim do prace autem akorat obcas pac toe kousek a ani se nestihne zahrat. Tedka co ty dny sem jezdila autem tak bylo krasne a zrovna dneska snezi toe fakt zakon schvalnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 S ABS to neni vono to moc brzdi To by chtelo nejakyho staryho srota na blbnuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 (editace) No po dlouhe dobe ani ne.. minuly tyden sem taky jezdila MHD. Jezdim do prace autem akorat obcas pac toe kousek a ani se nestihne zahrat. Tedka co ty dny sem jezdila autem tak bylo krasne a zrovna dneska snezi toe fakt zakon schvalnosti tak tjn,to pak nastve .... A co ty jinak dneska ? Editováno: 20. Březen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 tak tjn,to pak nastve .... A co ty jinak dneska ? Dneska docela pohoda a klidek.. jeste me ceka debata se sefem ale to snad nejak preziju Copak u tebe? Co planujes na week? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Dneska docela pohoda a klidek.. jeste me ceka debata se sefem ale to snad nejak preziju Copak u tebe? Co planujes na week? Joo.. urcitre to zvladnes ...No dneska asi vemu zenskou na nejaky jidlo uz jsme dlouho nikde nebyli ve spolecnosti :-P a Co na vikend,kdyz uz maj vbyt ty velikonoce :)chysta se takova kazdorocni akce s nazvem -Šmigrustovka, takze tam asi zapadnu a na nedeli delame takovou pred-Oslavicku dedovych 70satin takze vikend docela plnej ,no a v pondeli se pujde mrskat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Joo.. urcitre to zvladnes ...No dneska asi vemu zenskou na nejaky jidlo uz jsme dlouho nikde nebyli ve spolecnosti :-P a Co na vikend,kdyz uz maj vbyt ty velikonoce :)chysta se takova kazdorocni akce s nazvem -Šmigrustovka, takze tam asi zapadnu a na nedeli delame takovou pred-Oslavicku dedovych 70satin takze vikend docela plnej ,no a v pondeli se pujde mrskat Jezis vony sou Velikonoce.. ja na to uplne zapomnela Jinak slusne nabyty week Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Jezis vony sou Velikonoce.. ja na to uplne zapomnela Jinak slusne nabyty week Ono to cloveku postupem casu ani neprijde neni to jako kdysi kdyz sme se s klukam skoro tyden pred pripravovali,delali seznamy kam pujdem,sedeli u proutku a delali pomlazky:D ,ale zase bude nejaka ta kačka navic ...a vy budete holky alespon zdravé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Ono to cloveku postupem casu ani neprijde neni to jako kdysi kdyz sme se s klukam skoro tyden pred pripravovali,delali seznamy kam pujdem,sedeli u proutku a delali pomlazky:D ,ale zase bude nejaka ta kačka navic ...a vy budete holky alespon zdravé No do Brna za mnou asi tezko nekdo dorazi a domu nejedu takze ja to mam letos bez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 No do Brna za mnou asi tezko nekdo dorazi a domu nejedu takze ja to mam letos bez pockej abys to nezakrikla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 pockej abys to nezakrikla Ne ne sem o weeku uplne mimo Brno a mimo Mohelnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Ne ne sem o weeku uplne mimo Brno a mimo Mohelnici Takze zdrháš velikonocnim povinnostem jo .. oukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Takze zdrháš velikonocnim povinnostem jo .. oukej Lepsi week s pritulem nez se nechat mlatit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Lepsi week s pritulem nez se nechat mlatit Aaaa... asi mu napisu SZ , aby ti to vsecko vynahradil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 :-) Zdravicko pane lyžaři ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Aaaa... asi mu napisu SZ , aby ti to vsecko vynahradil To on vynahradi... ma pry pro me prekvapko Teda uz to neni prekvapko pac uz to vim ale vis jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Zdravicko pane lyžaři ! taky zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 :-) Baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 To on vynahradi... ma pry pro me prekvapko Teda uz to neni prekvapko pac uz to vim ale vis jak Jasne ,takovy prekvapka jsou nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Baf uz jsem se leknul vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Jasne ,takovy prekvapka jsou nej Nahodou... krasny prekvapko ktery mi vyrazilo dech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 uz jsem se leknul vcera Tak muzes i dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tak muzes i dneska to uz neeee ja tu vysocinu miluju http://zpravy.idnes.cz/kolaps-na-d1-v-hust...03747_domaci_jw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky