Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 to uz mas mit naplanovany Ja? At se snazi taky trochu on Akorat me stve ze chce prijet s novyma kolama pritom vsude snezi a tam u nas kam jedem se pry silnicari od vcera nezastavili a on trva na tom ze dorazi na letnich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Ja? At se snazi taky trochu on Akorat me stve ze chce prijet s novyma kolama pritom vsude snezi a tam u nas kam jedem se pry silnicari od vcera nezastavili a on trva na tom ze dorazi na letnich... no jo se musi vytahnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 no jo se musi vytahnout To neni v tom.. sem mu rekla nekolikrat ze se mi ty kola na Octavce nelibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 To neni v tom.. sem mu rekla nekolikrat ze se mi ty kola na Octavce nelibi tak to ze se nelibi tobe jeste asi nic neznamena ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 tak to ze se nelibi tobe jeste asi nic neznamena ne?? Tak ty si psal ze se musi vytahovat tak pisu ze prede mnou urcite ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak ty si psal ze se musi vytahovat tak pisu ze prede mnou urcite ne ja jsem taky nemyslel pred tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 ja jsem taky nemyslel pred tebou Jako pred ostatnima jo? Ti si spis budou klepat na celo co toe za magora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Jako pred ostatnima jo? Ti si spis budou klepat na celo co toe za magora no situace venku opravdu neni na letni a stale ma padat snih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 no situace venku opravdu neni na letni a stale ma padat snih Vsak sem mu to rikala nekolikrat a u nas ma byt snehova boure Ale je chytrej dost tak at si prijede treba na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Vsak sem mu to rikala nekolikrat a u nas ma byt snehova boure Ale je chytrej dost tak at si prijede treba na kole se me zda ze to moc prozivas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 se me zda ze to moc prozivas Neprozivam ale tak je linej prezout na zimni kdyz venku je snih klouze to atd.. proste mam strach no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Neprozivam ale tak je linej prezout na zimni kdyz venku je snih klouze to atd.. proste mam strach no.. tak at sedi doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 tak at sedi doma Tak to tezko Jako nereknu kdyby jel dejme tomu 90 km na letnich ale jede 300 ... ale toe fuk. Lepsi neresit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak to tezko Jako nereknu kdyby jel dejme tomu 90 km na letnich ale jede 300 ... ale toe fuk. Lepsi neresit a ono 90km a 300km je rozdil...nekdy staci i 500m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 a ono 90km a 300km je rozdil...nekdy staci i 500m Jj to mas pravdu. Jak je u vas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Jj to mas pravdu. Jak je u vas? tady je mokro a nic nepada je fouka hnusnej vitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 tady je mokro a nic nepada je fouka hnusnej vitr No tady zatim taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No tady zatim taky tak no ted uz to asi bude spis na horach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Zdravim vas,lidicky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 no ted uz to asi bude spis na horach Doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Zdravim vas,lidicky.. Cauec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Zdravim vas,lidicky.. cau Martas...tak jak zitra...vypada to na levacku co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Doufam proc?? aspon to cestovani bylo zazivnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Zdar osazenstvo, na Vysočině kráááásně chumelí, to si dám večer zase jednu RZ na snížku jinak jsem si D1 mooooc užil, bylo to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Zdar osazenstvo, na Vysočině kráááásně chumelí, to si dám večer zase jednu RZ na snížku jinak jsem si D1 mooooc užil, bylo to fajn Nazdar chlape...jj tam to musi byt husty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky