zabiak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Ahoj, chtěl bych vás poprosit o názor co si myslíte o předběžných výsledcích soutěže na mých stránkách http://www.skodaoctavia.cz/PredstavujemeOc...OctaMesice2.htm ? Víte co myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No on ne ja no no no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Ahoj, chtěl bych vás poprosit o názor co si myslíte o předběžných výsledcích soutěže na mých stránkách http://www.skodaoctavia.cz/PredstavujemeOc...OctaMesice2.htm ? Víte co myslím. co je to za podvod?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 no no no No no no no co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Ahoj, chtěl bych vás poprosit o názor co si myslíte o předběžných výsledcích soutěže na mých stránkách http://www.skodaoctavia.cz/PredstavujemeOc...OctaMesice2.htm ? Víte co myslím. Maji stesti ze sem se tam neprihlasila moe Octavka by urcite vyhrala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No no no no co? no mam pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 no mam pravdu Ja tedka vubec nevim ktera packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No asi tak jestli výsledky připadají nepravděpodobné jenom mě. Ale samozřejmě nikoho neobviňuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No asi tak jestli výsledky připadají nepravděpodobné jenom mě. Ale samozřejmě nikoho neobviňuji to rikam, ze je to podmaznuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Jako úplatkům se nebráním, Cary_mary_ kdyby ses chtěla přihlásit myslím že bys vyhrála . Jenže kapříci mi nepřipluli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Uz je ma na aute a uz s nima dorazi tak by si aspon mohl chvalit... uvidime a kdyztak se ozvu ju? Neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Jako úplatkům se nebráním, Cary_mary_ kdyby ses chtěla přihlásit myslím že bys vyhrála . Jenže kapříci mi nepřipluli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Neni problem Tak mi hod na SZ tvy phone numero pritul psal ze bysme se mohli stavit za tebou sem se ho uz ptala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 same uplatky to by se vam libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 same uplatky to by se vam libilo Jeste rekni ze ty by sis zadny nevzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak Pašánek už je v gala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Jeste rekni ze ty by sis zadny nevzal nikdy nebo na vzdy :-) tak me ty hovada v servisu odreli auto...si tam jeste asi pojedu s nekym popovidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak Pašánek už je v gala... ukate pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 nikdy nebo na vzdy :-)tak me ty hovada v servisu odreli auto...si tam jeste asi pojedu s nekym popovidat Hehe To potesi no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Hehe To potesi no tebe by to potesilo??? jediny ze je to sluzebni ale i tak me to sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 tebe by to potesilo??? jediny ze je to sluzebni ale i tak me to sere To se u vas nerika? To bylo mysleny ironicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No praaaave.. Ted se bude vymlouvat,ze se to stava a to si je chtel hodt tatovi na auto.. lol temu už jsem též sehnal jen je lenošné si to namontit, a na mě je zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 To se u vas nerika? To bylo mysleny ironicky. u nas se toho rika mooooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 temu už jsem též sehnal jen je lenošné si to namontit, a na mě je zima uz ses chtel probrat ze zimniho spanku co a ono zase snezi...kua ty mas smolika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 ukate pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky