Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 tak prijde asi nejakej orkan pokaci jeden strom, kterej sikovne spadne na to auto a ty to za mensi obnos odkoupis a das co cajku ne Dík za tip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 to je nááářez jak pařez http://www.autohificlub.cz/forum/11/851607...ine-exclusive/0 Hele,ty narazniky sou supr..Ale kola moc obyc,jak tam nekdo pise.. Spidulo Ty jsi zastupitel mesta jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Hele,ty narazniky sou supr..Ale kola moc obyc,jak tam nekdo pise.. Spidulo Ty jsi zastupitel mesta jo? Hele a motor stejnej jako můj - 2.0 103 kW, takže až taková raketa to nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Spidulo Ty jsi zastupitel mesta jo? No hele, proč si myslíš, že se Nedvědice trhla od kraje Vysočina a přešla pod brněnský kraj se správním místem v Tišnově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No hele, proč si myslíš, že se Nedvědice trhla od kraje Vysočina a přešla pod brněnský kraj se správním místem v Tišnově... No nerikej,ze kvuli Tobe..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Hele a motor stejnej jako můj - 2.0 103 kW, takže až taková raketa to nebude... No to ne no..Ale tak porad lepsi nez 1,9 77kW... Ale narazniky sou fakt pekny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No nerikej,ze kvuli Tobe..? No až tak zase né, ale byl jsem tomu nápomocen a hodně jsem to podporoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No to ne no..Ale tak porad lepsi nez 1,9 77kW... Ale narazniky sou fakt pekny.. Tak to každopádně... No já poslední dobou dávám přednost ladným a čistým tvarům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 A máme tu jeden luxusní kulečník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No až tak zase né, ale byl jsem tomu nápomocen a hodně jsem to podporoval... Jo taaaak,tak to pak jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak to každopádně...No já poslední dobou dávám přednost ladným a čistým tvarům... To teda.. To ja taky,ale jak kdy.. lol Hele,myslis,ze ten kulábr tahaj normalne na tyci za autem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Hele,ty narazniky sou supr..Ale kola moc obyc,jak tam nekdo pise.. Spidulo Ty jsi zastupitel mesta jo? Me se to teda nepaci ani trchu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 To ja taky,ale jak kdy.. lolHele,myslis,ze ten kulábr tahaj normalne na tyci za autem? No třeba to má motor a volant s tyčkou vrazí do některé díry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Me se to teda nepaci ani trchu.. Tak to jsme dvááá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Cago kuci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Cago kuci. Zdar pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Hezké Velikonoce kucí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Hezké Velikonoce kucí... tobe taky panacku .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 prijemne prezitie sviatkov prajem,zdravim all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Zdar vespolek bando, ne že se o velikonocích zmrskáte do němoty a budete plnit škarpy :smich: :smich: :D :D : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Cagos . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Dobré zasněžené dopoledne !.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky