maros Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Cauec. U nas take bilo ale nic moc.Je to mokre a travu jde videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Cauec.U nas take bilo ale nic moc.Je to mokre a travu jde videt. Caues! joo,presne tak,břečka hnusná.... Co ty ? dneska nikam nevyrazis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Caues! joo,presne tak,břečka hnusná.... Co ty ? dneska nikam nevyrazis ? Ne,ne.Sedim doma. Uz nejaky rok mne to vubec nebere. Co ty ? Tys mel byt nekde na horach ci co,ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Ne,ne.Sedim doma. Uz nejaky rok mne to vubec nebere.Co ty ? Tys mel byt nekde na horach ci co,ne ? jasne no,me to taky dneska nejak uz nenadchlo .... Joo,na horach jsem byl v sobotu a vcera sme meli tu akci ,jinak jsem obesel par sousedek a sedim doma ...Prestalo mi jezdit auto tak jsme ho s tatikem museli odtahnout k servisu at se na to kluci zitra mrknou ,taky pech akorat dneska kdyz ho potrebuju. Snad to nebude nic vaznyho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 ahooooooooooooooooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 ahooooooooooooooooooj zdravim! .... a na dalku preju vsecko nej ,hodne zdravicka hlavne...,To jsem dneska opakoval porad dookola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 zdravim! .... a na dalku preju vsecko nej ,hodne zdravicka hlavne...,To jsem dneska opakoval porad dookola tak díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 héle lorrrinka, tak jakej byl výprask ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 héle lorrrinka, tak jakej byl výprask ? ahooooj badysku žádnej nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 japatoooo :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 japatoooo :o protože jsem s Jeneburgem v práci a ne doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Zdarec Bady a Lori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 jasne no,me to taky dneska nejak uz nenadchlo .... Joo,na horach jsem byl v sobotu a vcera sme meli tu akci ,jinak jsem obesel par sousedek a sedim doma ...Prestalo mi jezdit auto tak jsme ho s tatikem museli odtahnout k servisu at se na to kluci zitra mrknou ,taky pech akorat dneska kdyz ho potrebuju. Snad to nebude nic vaznyho ... Sakra,to nasere. To nenastartuje nebo copak mu je ? Ja v sobtu zjistil ze mi nejde naklapeni svetel,tak vcera kukal na to a vidim to na nove motorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Sakra,to nasere.To nenastartuje nebo copak mu je ? Ja v sobtu zjistil ze mi nejde naklapeni svetel,tak vcera kukal na to a vidim to na nove motorky Jsem jel jestli vis,kolem Napoleona te rastauracky a chciplo mi to v kopcu ,Podarilo se mi to dotlacit k Tesle ,ale nic nechtela chytnout svině , tak nevim.kontroloval jsem pojistky jestli tam treba neni nejaky problem ,ale vse ok .Spis bych to typoval na civku u starteru,doufam teda ... S naklapenim jsem to mel stejny ,menilo se hnedka po privezeni z ITA ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 zatím ,mizím .... Mejte se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 zatím ,mizím .... Mejte se ! ja uz jsem po O...naramne jsem si pochutnal. Cus chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Zas nikdo nikde co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 jsem tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Slíbené foto Jeronymo lehce boček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Bry ranko piskoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 bre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 dobré ráno všici teda jestli tu někdo je jinak zdravím pana bauraka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Bry ranko piskoti Ahoj zlatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 bre rano :-) Caau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky