Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Ne,ne.Sedim doma. Uz nejaky rok mne to vubec nebere.

Co ty ? Tys mel byt nekde na horach ci co,ne ?

jasne no,me to taky dneska nejak uz nenadchlo ....

Joo,na horach jsem byl v sobotu a vcera sme meli tu akci ,jinak jsem obesel par sousedek a sedim doma ...Prestalo mi jezdit auto :( tak jsme ho s tatikem museli odtahnout k servisu at se na to kluci zitra mrknou ,taky pech akorat dneska kdyz ho potrebuju. Snad to nebude nic vaznyho ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasne no,me to taky dneska nejak uz nenadchlo ....

Joo,na horach jsem byl v sobotu a vcera sme meli tu akci ,jinak jsem obesel par sousedek a sedim doma ...Prestalo mi jezdit auto :( tak jsme ho s tatikem museli odtahnout k servisu at se na to kluci zitra mrknou ,taky pech akorat dneska kdyz ho potrebuju. Snad to nebude nic vaznyho ...

Sakra,to nasere.

To nenastartuje nebo copak mu je ?

Ja v sobtu zjistil ze mi nejde naklapeni svetel,tak vcera kukal na to a vidim to na nove motorky :(

Odkaz ke komentáři

Sakra,to nasere.

To nenastartuje nebo copak mu je ?

Ja v sobtu zjistil ze mi nejde naklapeni svetel,tak vcera kukal na to a vidim to na nove motorky :(

Jsem jel jestli vis,kolem Napoleona te rastauracky a chciplo mi to v kopcu ,Podarilo se mi to dotlacit k Tesle ,ale nic nechtela chytnout svině :( , tak nevim.kontroloval jsem pojistky jestli tam treba neni nejaky problem ,ale vse ok .Spis bych to typoval na civku u starteru,doufam teda ...

S naklapenim jsem to mel stejny ,menilo se hnedka po privezeni z ITA ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...