Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nevite kdy uz ma bejt normalni pocasi ? ja bych docela ocenil sucho a jaro at se muzu vrhnout na elektriku :p

Tak počkej do víkendu mělo by být docela slušně a já tomu věřím o weeku jsem v práci tak toe vždy krásně :aggressive:

Vloženo
Tak počkej do víkendu mělo by být docela slušně a já tomu věřím o weeku jsem v práci tak toe vždy krásně :aggressive:

no uvidime ;) uz 14 dni pretahuju tak bych to mel rad do lokalniho srazku hotovy :p

Vloženo
No tak rekl sem si ze udelam z japonce aspon vanocni stromecek kdyz uz nejde motorove upravit tak dobre jak oktule :p

Jj není nad koncern vše jednoduché a hlavně dost podobné japonec až na konec lol

Vloženo
Jj není nad koncern vše jednoduché a hlavně dost podobné japonec až na konec lol

Hlavne to asi zapojim nekam dopredu bo jinak se v tech dratech nevyznam lol a precejen toyota je na japonce zase drzak ;)

Vloženo
Hlavne to asi zapojim nekam dopredu bo jinak se v tech dratech nevyznam lol a precejen toyota je na japonce zase drzak ;)

Tak to asi jo nemám s ní zkušenost ,ale Honda toe jiná tu měl kamarád a co ta si nechala líbit :feve:

Vloženo
Tak toe pak pochopitelny no :)

Kdybys viděla jak ho rozčilujou jakékoliv úpravy moc rád ho dráždím vždy mu řeknu co chystám no a on se může po...t lollol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...