Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tak uz jsem tu.. Dobre rano vam preji.. Bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tak uz jsem tu.. Dobre rano vam preji.. No to je dost Marty... To Tě musím každý ráno popohánět jak dítko do školky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No to je dost Marty... To Tě musím každý ráno popohánět jak dítko do školky...? Ale neeeee,jen sem se zatoulal u spoluzacek a kolegyn a pak taky u ulovku z ulic..Kluci tam chteli mit Murcielágo LP640,tak jsem je v tom nemohl nechat.. Cao Caryno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Ale neeeee,jen sem se zatoulal u spoluzacek a kolegyn a pak taky u ulovku z ulic..Kluci tam chteli mit Murcielágo LP640,tak jsem je v tom nemohl nechat.. Dobrá, máš omluvenku, tak je to v pořádku... Dáš si kafčo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Dobrá, máš omluvenku, tak je to v pořádku... Dáš si kafčo...? Ok.. Dam,mleko a dva cukry prosim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Ok.. Dam,mleko a dva cukry prosim.. O.K. Milk dávám též a cukry si dávám tři až čtyři podle nálady... Jo a máš zase SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 O.K. Milk dávám též a cukry si dávám tři až čtyři podle nálady... Jo a máš zase SZ... To ja tak ty dva a to mi staci.. Kdyz sem na sebe tvrdej,tak zadnej.. Napodobne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 To ja tak ty dva a to mi staci.. Kdyz sem na sebe tvrdej,tak zadnej.. Napodobne.. Tak tvrdej říkáš...? A zase ta SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tak tvrdej říkáš...? A zase ta SZ... No,jako ze na sebe,ale...Vis jak.. A zase napodobne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No,jako ze na sebe,ale...Vis jak.. A zase napodobne... No vím jak... A máš SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 zdary vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 zdary vary Zdar jak sviňa Jirko, stále na horách ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 zdary vary Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Zdar jak sviňa Jirko, stále na horách ? jojo,ted nam napadl metr snehu,takze parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ...ted nam napadl metr snehu,takze parada Ty voe,je toto mozne? lol Cao pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Ahoooj Ahoj kocko,co novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 jojo,ted nam napadl metr snehu,takze parada Tak to je hustec, my jsme byli o velikonočním víkendu na Slovensku a sněhu tam mají takté ž po k...t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Ty voe,je toto mozne? lolCao pane... Zdarec Tady je mozny vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Ahoj kocko,co novyho? Docela dost veci Copak u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tak to je hustec, my jsme byli o velikonočním víkendu na Slovensku a sněhu tam mají takté ž po k...t Taky nam tady jedna sikulka zborila Defendra,jela z kopce,docela rychle na to ze byla sinice pod snehem,slapla na brzdy a uz jela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Docela dost veci Copak u tebe? U me max spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Taky nam tady jedna sikulka zborila Defendra,jela z kopce,docela rychle na to ze byla sinice pod snehem,slapla na brzdy a uz jela Ajaj, já myslel, že tam jsou lidé znalí problematiky, ale jak tak koukám, tak moc ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 U me max spokojenost A už plánuješ nějakou dovolenku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 U me max spokojenost No tak toe perfekt tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Ajaj, já myslel, že tam jsou lidé znalí problematiky, ale jak tak koukám, tak moc ne... Byla to francouzka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky