MichalF Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Zdar bando skodovacka.. Nazdar ochlasto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 tak ty voe ty nejdriv jako, ze nic ze nikam nejedes a pak si vyrazis na letiste...to bych blil Hele hele mladej..Jako ty vole,ja si to myslel taky..Hlavne v tech 6 rano,kdyz sem sel domu... A pak me v 10 vzbudili kluci telefonem..Ja sem sice na letisti byl,ale byl sem celkem nepritomnej vole..A jeste me musel Tomas vezt,pac ja bych to jako nedal.. Nepredpokladal sem,ze by ses probral k svetu a prijel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Nazdar ochlasto To je vůůůl... lol Jak se mi v sobotu do toho telefonu smal,levak jeden.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 To je vůůůl... lol Jak se mi v sobotu do toho telefonu smal,levak jeden.. :D Vsak se divis ? I z telefonu bylo slyset ze si na srac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Vsak se divis ? I z telefonu bylo slyset ze si na srac A to bud rad,ze to na tebe z toho telefonu netahlo.. Vis jak sem cumel,co se deje,kdyz mi nejdriv od Tomase prisla zprava,ze si mu neco psal... Tak sem to radsi obvolal.. lol Pac na nic jinyho sem se nezmohl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Hele hele mladej..Jako ty vole,ja si to myslel taky..Hlavne v tech 6 rano,kdyz sem sel domu... A pak me v 10 vzbudili kluci telefonem..Ja sem sice na letisti byl,ale byl sem celkem nepritomnej vole..A jeste me musel Tomas vezt,pac ja bych to jako nedal.. Nepredpokladal sem,ze by ses probral k svetu a prijel.. no vubec to od tebe nebylo hezke a ja si to pamatuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Nazdar ochlasto to si napsal presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 no vubec to od tebe nebylo hezke a ja si to pamatuji!!! Je to grazl !!! To je jasny !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 no vubec to od tebe nebylo hezke a ja si to pamatuji!!! Tak to je mozne..A to bys jako dorazil jo?Me to v tom stavu ani nejak nenapadlo..Ja to bral podle sebe a posle tech vecernich SMS,ze jsi taky total... Takze nejsu ochlasta sam.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Je to grazl !!! To je jasny !!! presne a je to horsi a horsi!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Tak to je mozne..A to bys jako dorazil jo?Me to v tom stavu ani nejak nenapadlo..Ja to bral podle sebe a posle tech vecernich SMS,ze jsi taky total...Takze nejsu ochlasta sam.. lol jj kolem poledne jsem tam mohl byt...ale to by no nesmelo byt na tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Je to grazl !!! To je jasny !!! no vubec to od tebe nebylo hezke a ja si to pamatuji!!! Hosi,ty vole..To je konec tohleto.. Spyklenci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 jj kolem poledne jsem tam mohl byt...ale to by no nesmelo byt na tobe Jaaaak,ze to bylo na me? Smohl zavolat pritele na telefonu.. lol Ja bych ti poradil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Jaaaak,ze to bylo na me? Smohl zavolat pritele na telefonu.. lol Ja bych ti poradil.... ty voe tak on jeste bude delat, ze jako za to muzu ja no to je konec toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 ty voe tak on jeste bude delat, ze jako za to muzu ja no to je konec toto No uz to tak vypada Nakonec za to muzes ty Si mel prece vytusit, ze tam s Tomasem pojede a zavolat mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No uz to tak vypada Nakonec za to muzes ty Si mel prece vytusit, ze tam s Tomasem pojede a zavolat mu no jasne to bylo prece jasny...voe to je taký ko*ot ze to neni mozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No uz to tak vypada Nakonec za to muzes ty Si mel prece vytusit, ze tam s Tomasem pojede a zavolat mu To jsem nerekl..Ja fakt sam nevedel,ze pojedu..To tak nejak samo.. no jasne to bylo prece jasny...voe to je taký ko*ot ze to neni mozny To tak no tak..Co takovy ostry slova najednou.. lol Proste a jednoduse..Za to muze chlast.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 To jsem nerekl..Ja fakt sam nevedel,ze pojedu..To tak nejak samo.. tak to si fakt ten pan dela ze me prdel!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 tak to si fakt ten pan dela ze me prdel!!! Mozna je trochu malicko pane baurak... Se to tak proste sebehlo.. Tak uz se prece nevztekej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Chjo tu dneska chcipnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Mozna je trochu malicko pane baurak... Se to tak proste sebehlo.. Tak uz se prece nevztekej.. to jeste budes muset odcinit panacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Chjo tu dneska chcipnu A bude i smuteční hostina ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Chjo tu dneska chcipnu no jo stane se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 A bude i smuteční hostina ??? Pro vas? Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky