Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak ty voe ty nejdriv jako, ze nic ze nikam nejedes a pak si vyrazis na letiste...to bych blil :aggressive:

Hele hele mladej..Jako ty vole,ja si to myslel taky..Hlavne v tech 6 rano,kdyz sem sel domu... lol

A pak me v 10 vzbudili kluci telefonem..Ja sem sice na letisti byl,ale byl sem celkem nepritomnej vole..A jeste me musel Tomas vezt,pac ja bych to jako nedal..

Nepredpokladal sem,ze by ses probral k svetu a prijel.. ;)

Vloženo
Vsak se divis ? I z telefonu bylo slyset ze si na srac :D

:smich: A to bud rad,ze to na tebe z toho telefonu netahlo.. :D

Vis jak sem cumel,co se deje,kdyz mi nejdriv od Tomase prisla zprava,ze si mu neco psal... :D Tak sem to radsi obvolal.. lol lol Pac na nic jinyho sem se nezmohl.. :D

Vloženo
Hele hele mladej..Jako ty vole,ja si to myslel taky..Hlavne v tech 6 rano,kdyz sem sel domu... lol

A pak me v 10 vzbudili kluci telefonem..Ja sem sice na letisti byl,ale byl sem celkem nepritomnej vole..A jeste me musel Tomas vezt,pac ja bych to jako nedal..

Nepredpokladal sem,ze by ses probral k svetu a prijel.. ;)

no vubec to od tebe nebylo hezke a ja si to pamatuji!!!

Vloženo
no vubec to od tebe nebylo hezke a ja si to pamatuji!!!

Tak to je mozne..A to bys jako dorazil jo?Me to v tom stavu ani nejak nenapadlo..Ja to bral podle sebe a posle tech vecernich SMS,ze jsi taky total...

Takze nejsu ochlasta sam.. lol lol

Vloženo
Tak to je mozne..A to bys jako dorazil jo?Me to v tom stavu ani nejak nenapadlo..Ja to bral podle sebe a posle tech vecernich SMS,ze jsi taky total...

Takze nejsu ochlasta sam.. lol lol

jj kolem poledne jsem tam mohl byt...ale to by no nesmelo byt na tobe lollol

Vloženo
jj kolem poledne jsem tam mohl byt...ale to by no nesmelo byt na tobe lollol

Jaaaak,ze to bylo na me? :feve:

Smohl zavolat pritele na telefonu.. lol lol Ja bych ti poradil.... :p

Vloženo
Jaaaak,ze to bylo na me? :feve:

Smohl zavolat pritele na telefonu.. lol lol Ja bych ti poradil.... :p

ty voe tak on jeste bude delat, ze jako za to muzu ja lollol no to je konec toto lol

Vloženo
ty voe tak on jeste bude delat, ze jako za to muzu ja lollol no to je konec toto lol

No uz to tak vypada :D Nakonec za to muzes ty ;) Si mel prece vytusit, ze tam s Tomasem pojede a zavolat mu :D

Vloženo
No uz to tak vypada :D Nakonec za to muzes ty ;) Si mel prece vytusit, ze tam s Tomasem pojede a zavolat mu :D

no jasne to bylo prece jasny...voe to je taký ko*ot ze to neni mozny lollol

Vloženo

To jsem nerekl..Ja fakt sam nevedel,ze pojedu..To tak nejak samo.. lol

no jasne to bylo prece jasny...voe to je taký ko*ot ze to neni mozny lollol

To tak no tak..Co takovy ostry slova najednou.. lol lol

Proste a jednoduse..Za to muze chlast.. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...