Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 no jo stane se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 2 Hrábě Fernétti: Ty si z Tvarozne jo? Neznas typka s vytunenym Rapidem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Pro vas? Ne Zas budu muset pít za svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 to jeste budes muset odcinit panacku Jasny,neboooj...Priste zavolam 2x.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Zas budu muset pít za svoje Dobre ti tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 2 Hrábě Fernétti: Ty si z Tvarozne jo? Neznas typka s vytunenym Rapidem? Nemohu sloužit a ani si nevzpomínám že bych ho tady potkal ale možný je všechno a třeba potkám když vím po čem se mám dívat. Rapida měli kluci vedle nás vzadu, ale jestli na něm něco dělali to nevím. Já do zahrady zase tak často nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Nemohu sloužit a ani si nevzpomínám že bych ho tady potkal ale možný je všechno a třeba potkám když vím po čem se mám dívat. Rapida měli kluci vedle nás vzadu, ale jestli na něm něco dělali to nevím. Já do zahrady zase tak často nemusím. No on s nim vlastne ani moc nejezdil az tedka pac na nem furt neco delal. Ale tak toe fuk Ja jen ze Tvarozna je docela mala tak sem myslela ze budes vedet o koho jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Dobre ti tak Od té doby, co jsem prchal hrobníkovi z lopaty tak už jenom sodovečky ale ty se dneska taky pěkně prodraží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Jasny,neboooj...Priste zavolam 2x.. lol bych rek, ze priste uz se ani neozves den predem voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Od té doby, co jsem prchal hrobníkovi z lopaty tak už jenom sodovečky ale ty se dneska taky pěkně prodraží. Mas pit normalni vodu z vodovodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Mas pit normalni vodu z vodovodu Když nakrmím kanára, doktory a lékárnu tak mě stejně nic jinýho nezbyde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Když nakrmím kanára, doktory a lékárnu tak mě stejně nic jinýho nezbyde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 [quote name=Cary_mary_' date='26.3.2008, 11:17 ' post='725119] Eště že máme vody oadonáj, a někdy ještě víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Eště že máme vody oadonáj, a někdy ještě víc. Coze co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Coze co? Před barákem za parčíčkem teče potok tak je voda proklatě nízko a občas je jí až moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Před barákem za parčíčkem teče potok tak je voda proklatě nízko a občas je jí až moc. Rikam z vodovodu ne z potoka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 2 Hrábě Fernétti: Ty mas co za auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 2 Hrábě Fernétti: Ty mas co za auto? Takový nic, moc ale přehlídnout se nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Takový nic, moc ale přehlídnout se nedá. Tzn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Tzn? Tu žlurou RS co jsem s ní byl na srazu Ostravska a okolí 16.3.2008 - takové normální né zrovna pomalé autíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Tu žlurou RS co jsem s ní byl na srazu Ostravska a okolí 16.3.2008 - takové normální né zrovna pomalé autíčko. Ja sem na srazu nebyla takze ani nevim jestli zlutou RS Octavii nebo Fabii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Ja sem na srazu nebyla takze ani nevim jestli zlutou RS Octavii nebo Fabii Vzhledem k tomu že jsem si nemohl vybírat tak mám Octávii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Vzhledem k tomu že jsem si nemohl vybírat tak mám Octávii. Jakto ze nemohl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Jakto ze nemohl? To je na délší povídání a určitě někde jinde (závist je sviňa) I po těch letech mám kamarády a "kamarády" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 To je na délší povídání a určitě někde jinde (závist je sviňa) I po těch letech mám kamarády a "kamarády" Jasny no to chapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky