Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 [quote name=Cary_mary_' date='26.3.2008, 12:16 ' post='725176] Už jsem si zvykl že s tebou a za tebou nebo bez tebe se mluví jinak. Každopádně je i ještě teď hodně lidí naštvanejch, ale naopak zjišťuju že je i hodně co to neví. Já si myslím, že su pořád stejnej a komu se to nelíbí, ať si pr... po.... nebo tak něco. A teď konec srandy a začíná legrace - odcházím (ač nerad) do pracovního poměru (bohužel jen k zaměstnavateli) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Ja sem na srazu nebyla ... Dej vědět až na nějaký pojedeš !!! Aabychom " se mohli my, Hrábě Fernétti hystoricky znemožnit " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Už jsem si zvykl že s tebou a za tebou nebo bez tebe se mluví jinak. Každopádně je i ještě teď hodně lidí naštvanejch, ale naopak zjišťuju že je i hodně co to neví. Já si myslím, že su pořád stejnej a komu se to nelíbí, ať si pr... po.... nebo tak něco. A teď konec srandy a začíná legrace - odcházím (ač nerad) do pracovního poměru (bohužel jen k zaměstnavateli) Ted sem to nejak nepochopila ale nevadi Tak se mej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Dej vědět až na nějaký pojedeš !!! Aabychom " se mohli my, Hrábě Fernétti hystoricky znemožnit " Rozkaz sefe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 bych rek, ze priste uz se ani neozves den predem voe A ja bych rekl,ze jo..Nebo dva dny predem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 A ja bych rekl,ze jo..Nebo dva dny predem.. mladej pan nam pekne zpicusovatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 mladej pan nam pekne zpicusovatel Ze by nekdo videl Roming? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Ze by nekdo videl Roming? jj nekolikrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 jj nekolikrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 mladej pan nam pekne zpicusovatel Ale prdlajs velebnosti.. To se ti jen zdaaaa..Ze ty si svarel bez brejli? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Ze by nekdo videl Roming? Ja to videl tak do 3/4 a pak sem vytuhnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Ale prdlajs velebnosti.. To se ti jen zdaaaa..Ze ty si svarel bez brejli? lol voni to ty picusove delaj silnejsi no ze zacatku si byl takovy slusny hodny kluk ale jak se zda tak ti to moc dlouho nevydrzelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Ja to videl tak do 3/4 a pak sem vytuhnul... Ja sem to taky videla na pokracovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Ja sem to taky videla na pokracovani ale to neni serial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 ale to neni serial Myslim jako nadvakrat... ze sem poprve u toho usnula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Myslim jako nadvakrat... ze sem poprve u toho usnula tak to te to muselo vylozene bavit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 tak to te to muselo vylozene bavit :-) No cekala sem od toho vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No cekala sem od toho vic a co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 a co??? No ze to bude lepsi sem cekala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No ze to bude lepsi sem cekala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 voni to ty picusove delaj silnejsi no ze zacatku si byl takovy slusny hodny kluk ale jak se zda tak ti to moc dlouho nevydrzelo lol Ale Jiriku,to ja jsem porad preci..To se ti jenom zdaaa... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No ze to bude lepsi sem cekala. Napodobne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 lolAle Jiriku,to ja jsem porad preci..To se ti jenom zdaaa... lol me se nic nezda pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Napodobne.. Nektery hlasky tam byly perfekt ale jinak docela o nicem no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky