Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj nazdar lenochu :-)

Jsem včera přijel dost pozdě a ještě k tomu jsem byl po noční moc jsem toho nenaspal :feve: ,ale teď už v poho a půjdu vyleštit mazla lol

Vloženo
Zdar chlape máme se?

Zdarec.. ;) No tak nejak stredne...Dnes jdu domu driv,pac si hledam novou praci,tak jsem na to zvedavej,co z toho bude. :)

Jak u tebe?

Vloženo
Jsem včera přijel dost pozdě a ještě k tomu jsem byl po noční moc jsem toho nenaspal :feve: ,ale teď už v poho a půjdu vyleštit mazla lol

aby jsi to neprelestil lol

Vloženo
Zdarec.. ;) No tak nejak stredne...Dnes jdu domu driv,pac si hledam novou praci,tak jsem na to zvedavej,co z toho bude. :)

Jak u tebe?

No v poho trošku utahanej ,ale jjinak paráda akorát se netěším na week (je pracovní) :feve:

Vloženo

Cáry+baurak nechte si to jo mám to zasolený až hrůza :feve: v autě chlívek musím ho dát trošku do pucu :palec2: aby se za autem lidi otáčely lollol

Vloženo
No v poho trošku utahanej ,ale jjinak paráda akorát se netěším na week (je pracovní) :feve:

Jo tak..Ale tak z toho se vyspis a bude hej.. ;) Ja posledni dobou vubec nemuzu vstavat rano.. :D Ale nakonec vstanu,pac musim.. lol lol

To ja se na weekend prave tesim,jaks taks..Pac bude vonicko... :) Nastesti..

Vloženo
Jo tak..Ale tak z toho se vyspis a bude hej.. ;) Ja posledni dobou vubec nemuzu vstavat rano.. :D Ale nakonec vstanu,pac musim.. lol lol

To ja se na weekend prave tesim,jaks taks..Pac bude vonicko... :) Nastesti..

U mě je to taky takový divný když stávám do práce tak se mi vůbec nechce ,ale jak jsem doma tak jsem vzhůru třeba 7:00 lol

Vloženo
U mě je to taky takový divný když stávám do práce tak se mi vůbec nechce ,ale jak jsem doma tak jsem vzhůru třeba 7:00 lol

To je presne vono ty woe..tak to mam taky.. V tydnu se clovek nemuze vystipat z pelechu a o vikendu,je vzhuru driv,nez v tom tydnu.. :help:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...