Bazz Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 jj nazdar lenochu :-) Jsem včera přijel dost pozdě a ještě k tomu jsem byl po noční moc jsem toho nenaspal ,ale teď už v poho a půjdu vyleštit mazla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 uz zase zacinas??? Ja?S cim..? lol Zase se ti neco zda.. Cao Caryno a Bazi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Ja?S cim..? lolZase se ti neco zda.. Cao Caryno a Bazi.. Zdar chlape máme se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Ja?S cim..? lolZase se ti neco zda.. Cao Caryno a Bazi.. jak myslis panacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Jsem včera přijel dost pozdě a ještě k tomu jsem byl po noční moc jsem toho nenaspal ,ale teď už v poho a půjdu vyleštit mazla Lestit? Na co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Zdar chlape máme se? Zdarec.. No tak nejak stredne...Dnes jdu domu driv,pac si hledam novou praci,tak jsem na to zvedavej,co z toho bude. Jak u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Jsem včera přijel dost pozdě a ještě k tomu jsem byl po noční moc jsem toho nenaspal ,ale teď už v poho a půjdu vyleštit mazla aby jsi to neprelestil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Zdarec.. No tak nejak stredne...Dnes jdu domu driv,pac si hledam novou praci,tak jsem na to zvedavej,co z toho bude. Jak u tebe? No v poho trošku utahanej ,ale jjinak paráda akorát se netěším na week (je pracovní) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Cáry+baurak nechte si to jo mám to zasolený až hrůza v autě chlívek musím ho dát trošku do pucu aby se za autem lidi otáčely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 No v poho trošku utahanej ,ale jjinak paráda akorát se netěším na week (je pracovní) Jo tak..Ale tak z toho se vyspis a bude hej.. Ja posledni dobou vubec nemuzu vstavat rano.. Ale nakonec vstanu,pac musim.. lol To ja se na weekend prave tesim,jaks taks..Pac bude vonicko... Nastesti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Cáry+baurak nechte si to jo mám to zasolený až hrůza v autě chlívek musím ho dát trošku do pucu aby se za autem lidi otáčely To by si to musel lestit kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 To by si to musel lestit kazdy den No tak to zase né bych nedělal nic jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Jo tak..Ale tak z toho se vyspis a bude hej.. Ja posledni dobou vubec nemuzu vstavat rano.. Ale nakonec vstanu,pac musim.. lolTo ja se na weekend prave tesim,jaks taks..Pac bude vonicko... Nastesti.. U mě je to taky takový divný když stávám do práce tak se mi vůbec nechce ,ale jak jsem doma tak jsem vzhůru třeba 7:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 U mě je to taky takový divný když stávám do práce tak se mi vůbec nechce ,ale jak jsem doma tak jsem vzhůru třeba 7:00 A pak otravujes ty kteri chteji spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 A pak otravujes ty kteri chteji spat Jo tak já otravuju no dobše se zařídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Mějte se jdu umýt autí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Jo tak já otravuju no dobše se zařídím Bylo by zahodno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Bylo by zahodno No jo jenže jsou mezi námi tací kteří jsou schopní spát do 13:00 a to je na mě moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 No jo jenže jsou mezi námi tací kteří jsou schopní spát do 13:00 a to je na mě moc S tebou sem nespala este ani do 9 natoz do 13 tak ticho tam vzadu Taky mizim na chvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 U mě je to taky takový divný když stávám do práce tak se mi vůbec nechce ,ale jak jsem doma tak jsem vzhůru třeba 7:00 To je presne vono ty woe..tak to mam taky.. V tydnu se clovek nemuze vystipat z pelechu a o vikendu,je vzhuru driv,nez v tom tydnu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 no nic tak ja si vyrazim...dnes pro zmenu Plzen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Sem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 no nic tak ja si vyrazim...dnes pro zmenu Plzen :-) Tak vofafrně pane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Tak vofafrně pane.. to ani jinak neumim pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 to ani jinak neumim pane No,to sice jo,ale jak tak koukam,tak jeste k tomu rychle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky