vittorio Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 cau lamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 cau lamy Sam si ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 jako ty tady na ty fotce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 jako ty tady na ty fotce? To se mi nepodoba, copak sis nevsiml ze ja su plesatej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 marty a jakej obor hledas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 To se mi nepodoba, copak sis nevsiml ze ja su plesatej ? to mas blondatou paruku, jinak celej ty ... neni to jeste ze zakladky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) Sem taj zas Editováno: 27. Březen 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 to mas blondatou paruku, jinak celej ty ... neni to jeste ze zakladky? Woe vubec ne, todle bude nejakej prazskej dacanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Woe vubec ne, todle bude nejakej prazskej dacanek tak to jedine me napada - petr81 to je boleslavska lama s prazskym ucesem ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 tak to jedine me napada - petr81 to je boleslavska lama s prazskym ucesem ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Bry ranko No ahoj jsi mi včera dala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No ahoj jsi mi včera dala Njn promin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Njn promin Tak dneska poslední prac.den a pak week to bude paráda co? se máš já budu hezky tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak dneska poslední prac.den a pak week to bude paráda co? se máš já budu hezky tady No nevim co bude na weeku paradniho kdyz ani nevim co budu delat Dneska bysme meli jit s Ondrou na tu prehlidku ale asi na to kaslu moc se mi tam nechce. V sobotu akorat jdeme vecer s kolegou na pivo a v nedeli se uz budu "tesit" do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No nevim co bude na weeku paradniho kdyz ani nevim co budu delat Dneska bysme meli jit s Ondrou na tu prehlidku ale asi na to kaslu moc se mi tam nechce. V sobotu akorat jdeme vecer s kolegou na pivo a v nedeli se uz budu "tesit" do prace Já měl jít včera na pivčo ,ale nějak to nešlo jinak docela dobrej program už aby byla neděle večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Já měl jít včera na pivčo ,ale nějak to nešlo jinak docela dobrej program už aby byla neděle večer No super program.. vubec nevim co dneska a zitra pres den podniknu pokud bude teplo tak bych to videla na vzuuuuum Co blbnes proc nedele vecer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No super program.. vubec nevim co dneska a zitra pres den podniknu pokud bude teplo tak bych to videla na vzuuuuum Co blbnes proc nedele vecer? No protože půjdu z práce a mám před sebou dva volné dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No protože půjdu z práce a mám před sebou dva volné dny Ale zase budes v praci cely week Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 ahoj tak jsem myslel, ze dnes bude klidek ale bohuzel ted jedu za Vittem pak Pruhonice a pak Decin...kua to je zase patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 ahoj tak jsem myslel, ze dnes bude klidek ale bohuzel ted jedu za Vittem pak Pruhonice a pak Decin...kua to je zase patek No že tě to baví jinak nazdárek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ale zase budes v praci cely week No to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No že tě to baví jinak nazdárek pane no jo pane bavi nebavi je to moje prace...ale zatim si nestezuji a je to v pohode...jen to cestovani dnes po Praze je silenost...stoji to uplne vsude a nebejt takovy prasatko tak se dnes nikam nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 no jo pane bavi nebavi je to moje prace...ale zatim si nestezuji a je to v pohode...jen to cestovani dnes po Praze je silenost...stoji to uplne vsude a nebejt takovy prasatko tak se dnes nikam nedostanu Tak to znám mě stačí magistrála směr do centra vždy lituji tu spojku rozjed brzdy, rozjezd brzdy no humus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 ahoj tak jsem myslel, ze dnes bude klidek ale bohuzel ted jedu za Vittem pak Pruhonice a pak Decin...kua to je zase patek Ahojik tak hlavne opatrne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky