Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Tak dneska poslední prac.den a pak week to bude paráda co? se máš já budu hezky tady :aggressive:

No nevim co bude na weeku paradniho kdyz ani nevim co budu delat :) Dneska bysme meli jit s Ondrou na tu prehlidku ale asi na to kaslu moc se mi tam nechce. V sobotu akorat jdeme vecer s kolegou na pivo a v nedeli se uz budu "tesit" do prace lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevim co bude na weeku paradniho kdyz ani nevim co budu delat :) Dneska bysme meli jit s Ondrou na tu prehlidku ale asi na to kaslu moc se mi tam nechce. V sobotu akorat jdeme vecer s kolegou na pivo a v nedeli se uz budu "tesit" do prace lol

Já měl jít včera na pivčo ,ale nějak to nešlo jinak docela dobrej program :palec2: už aby byla neděle večer lol

Odkaz ke komentáři

no jo pane bavi nebavi je to moje prace...ale zatim si nestezuji a je to v pohode...jen to cestovani dnes po Praze je silenost...stoji to uplne vsude a nebejt takovy prasatko tak se dnes nikam nedostanu lol

Tak to znám mě stačí magistrála směr do centra vždy lituji tu spojku rozjed brzdy, rozjezd brzdy no humus :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...