Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No to je pravda Jak si poridil s tou muzikou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Jak si poridil s tou muzikou? No už se vyrába nějakej zesík silnější repro ,ale vše bude v origo zástavbach akorát na zadním platě přibudou repráčky a rádio Alpine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak to znám mě stačí magistrála směr do centra vždy lituji tu spojku rozjed brzdy, rozjezd brzdy no humus Praha je ted hodne rozkopana tak ze vsude zuzeni a fronty jsou tak 2-3x takovy nez normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ahojik tak hlavne opatrne ja to jinak neumim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No už se vyrába nějakej zesík silnější repro ,ale vše bude v origo zástavbach akorát na zadním platě přibudou repráčky a rádio Alpine Alpine? Hmm Jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 ja to jinak neumim :-) Ctu no.. kdybych nebyl prase tak se nikam nedostanu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Alpine? Hmm Jinak No uvažuji ještě o pioneeru ale od toho mě dost lidí zrazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No uvažuji ještě o pioneeru ale od toho mě dost lidí zrazuje Procpak? Ja sem si na neho nemohla vubec stezovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Procpak? Ja sem si na neho nemohla vubec stezovat. No že prej za hodně peněz málo muziky No ještě uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No že prej za hodně peněz málo muziky No ještě uvidím Hmm... no tak to nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Hmm... no tak to nevim. No tak vybráno Pioneer DEH-P65BT jsi mě překecala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No tak vybráno Pioneer DEH-P65BT jsi mě překecala Vzdyt sem nic nerekla Si tam dej co chces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Hmm... no tak to nevim. PIONEER autorádio s CD přehrávačem vybavené AUX vstupem 10 volitelnými nezávislými barvami podsvětlení displeje i tlačítek a BlueTooth rozhraním Výkon zesilovače 4x 50 W, Přehrává MP3, Barva podsvětlení nastavitelné (10 barev podsvětlení tlačítek i displeje) , Safe systém odnímatelný čelní panel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Vzdyt sem nic nerekla Si tam dej co chces teď jsem ho objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 PIONEERautorádio s CD přehrávačem vybavené AUX vstupem 10 volitelnými nezávislými barvami podsvětlení displeje i tlačítek a BlueTooth rozhraním Výkon zesilovače 4x 50 W, Přehrává MP3, Barva podsvětlení nastavitelné (10 barev podsvětlení tlačítek i displeje) , Safe systém odnímatelný čelní panel Vim ne uz sem koukala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 caw ja mam repra od pocitace s telefonem a spzka drnci takze pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 caw ja mam repra od pocitace s telefonem a spzka drnci takze pohoda Cože...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Cože...? No to ja jen tak , ze tady dela herecku s vyberem radia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No to ja jen tak , ze tady dela herecku s vyberem radia Jezis to prisel ten pravej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 caw ja mam repra od pocitace s telefonem a spzka drnci takze pohoda Timhle byt tebou se radsi ani nechlubim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Jezis to prisel ten pravej Ja vedel ze zaboduju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ja vedel ze zaboduju Jako vzdy a vsude... Akorat si tedka na neco zapomnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Timhle byt tebou se radsi ani nechlubim Hraje to cistejs nez vsechny repra co jsem slysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Jako vzdy a vsude... Akorat si tedka na neco zapomnel Yooo ? a na co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Yooo ? a na co ? Kdyz prindu do mistnosti tak se me vzdycky na neco zeptas a tedka mi to tak nejak chybi To bych teda chtela slyset jak ti to hraje Jinak cauec Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky