Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kdyz prindu do mistnosti tak se me vzdycky na neco zeptas a tedka mi to tak nejak chybi lol To bych teda chtela slyset jak ti to hraje :D

Jinak cauec Spidi ;)

UZ zase se flakas co ? lol No jsou to stare creative a uz nejsou v prodeji coz je skoda koupil bych troje lol

UZ zase se flakas co ? lol No jsou to stare creative a uz nejsou v prodeji coz je skoda koupil bych troje lol

Ne to neni ono :D No me toe nakonec fuk co si tam Bazzik koupi hlavne aby to nebylo JVC :feve:

Ne to neni ono :D No me toe nakonec fuk co si tam Bazzik koupi hlavne aby to nebylo JVC :feve:

Ale krome meho supr sound systemu mam panasonic dvoubarevny :p Tak reparat : Prodalas ? :p

Ale krome meho supr sound systemu mam panasonic dvoubarevny :p Tak reparat : Prodalas ? :p

Dvoubarevny? lol Ja sem vedela ze se trefis :D

Dvoubarevny? lol Ja sem vedela ze se trefis :D

No po pul roce sem zjistil ze se da prepinat podsvetleni na cervenou a zelenou lol

No po pul roce sem zjistil ze se da prepinat podsvetleni na cervenou a zelenou lol

Si chytrej no lol Jinak urcite vim kteryho Panasonica mas kdyz mas dvoubarevnyho... ten ma super funkce no lol

Si chytrej no lol Jinak urcite vim kteryho Panasonica mas kdyz mas dvoubarevnyho... ten ma super funkce no lol

No tak me nenapadlo drzet to deset vterin na to nemam trpelivost lol pro me byl hlavni aux a zbytek nezajma :p

No tak me nenapadlo drzet to deset vterin na to nemam trpelivost lol pro me byl hlavni aux a zbytek nezajma :p

Aha no jestli takhle vybiras vzdycky radia tak nevim nevim teda lol

Aha no jestli takhle vybiras vzdycky radia tak nevim nevim teda lol

No ja vybiram dle toho co potrebuju :p mi chcipl internet svina jedna lol

No ja vybiram dle toho co potrebuju :p mi chcipl internet svina jedna lol

Jo toe docela logicky :D Bud rad ze ti nechciplo neco jinyho lol

Ja tedka cucim z okna jak se tu hadaji dva chlapy.. jeden vyjizdel s kamionem tady od nas z arealu a sejmul toho druhyho a urval mu zrcatko tak uz se to tu liska lol

Ja tedka cucim z okna jak se tu hadaji dva chlapy.. jeden vyjizdel s kamionem tady od nas z arealu a sejmul toho druhyho a urval mu zrcatko tak uz se to tu liska lol

Zrcatko tss to menim trikrat do roka lol

Zrcatko tss to menim trikrat do roka lol

No si mel videt jak se ten chlap rozlicoval a furt rozhazoval rukama :D

No si mel videt jak se ten chlap rozlicoval a furt rozhazoval rukama :D

To vis drsny hosi vod kamionu lol a s tim chcipnutim nejses daleko bo okta ma jednu tyc rizeni kratsi :kuk:

To vis drsny hosi vod kamionu lol a s tim chcipnutim nejses daleko bo okta ma jednu tyc rizeni kratsi :kuk:

Ja myslela toho druhyho ze rozhazoval rukama lol Ten ridic kamionu byl uplne v klidu. Jakto? Co si delal? Me jde Kokys z pondeli na utery do servisu.. :(

Zdarec všici jak je

Zdarec všici jak je

Kde mas ten avatar?

Ja myslela toho druhyho ze rozhazoval rukama lol Ten ridic kamionu byl uplne v klidu. Jakto? Co si delal? Me jde Kokys z pondeli na utery do servisu.. :(

no kdyby ja ale nekdo tam dal novejsi tyc ktera je kratsi takze kolo pri plnym rejdu drelo , lec ja plnej moc nepouzivam tak sem to moc nepoznal lol

Kde mas ten avatar?

Mě nic nepřišlo na jakou adresu jsi mi to poslala ? Kdyžtak mi to pošli na soukromej mejl

Mě nic nepřišlo na jakou adresu jsi mi to poslala ? Kdyžtak mi to pošli na soukromej mejl

Si psal na firemni tak na firemni tak mmnt.

Si psal na firemni tak na firemni tak mmnt.

No čekák čekám lol

No čekák čekám lol

Tak mas to i na seznamu ;)

Tak mas to i na seznamu ;)

Je tam děkuji kol5

Je tam děkuji kol5

no vida :p

Je tam děkuji kol5

Jupi kol5 Muze byt? :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.