warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Kdyz prindu do mistnosti tak se me vzdycky na neco zeptas a tedka mi to tak nejak chybi To bych teda chtela slyset jak ti to hraje Jinak cauec Spidi UZ zase se flakas co ? No jsou to stare creative a uz nejsou v prodeji coz je skoda koupil bych troje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 UZ zase se flakas co ? No jsou to stare creative a uz nejsou v prodeji coz je skoda koupil bych troje Ne to neni ono No me toe nakonec fuk co si tam Bazzik koupi hlavne aby to nebylo JVC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ne to neni ono No me toe nakonec fuk co si tam Bazzik koupi hlavne aby to nebylo JVC Ale krome meho supr sound systemu mam panasonic dvoubarevny Tak reparat : Prodalas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ale krome meho supr sound systemu mam panasonic dvoubarevny Tak reparat : Prodalas ? Dvoubarevny? Ja sem vedela ze se trefis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Dvoubarevny? Ja sem vedela ze se trefis No po pul roce sem zjistil ze se da prepinat podsvetleni na cervenou a zelenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No po pul roce sem zjistil ze se da prepinat podsvetleni na cervenou a zelenou Si chytrej no Jinak urcite vim kteryho Panasonica mas kdyz mas dvoubarevnyho... ten ma super funkce no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Si chytrej no Jinak urcite vim kteryho Panasonica mas kdyz mas dvoubarevnyho... ten ma super funkce no No tak me nenapadlo drzet to deset vterin na to nemam trpelivost pro me byl hlavni aux a zbytek nezajma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No tak me nenapadlo drzet to deset vterin na to nemam trpelivost pro me byl hlavni aux a zbytek nezajma Aha no jestli takhle vybiras vzdycky radia tak nevim nevim teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Aha no jestli takhle vybiras vzdycky radia tak nevim nevim teda No ja vybiram dle toho co potrebuju mi chcipl internet svina jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No ja vybiram dle toho co potrebuju mi chcipl internet svina jedna Jo toe docela logicky Bud rad ze ti nechciplo neco jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ja tedka cucim z okna jak se tu hadaji dva chlapy.. jeden vyjizdel s kamionem tady od nas z arealu a sejmul toho druhyho a urval mu zrcatko tak uz se to tu liska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ja tedka cucim z okna jak se tu hadaji dva chlapy.. jeden vyjizdel s kamionem tady od nas z arealu a sejmul toho druhyho a urval mu zrcatko tak uz se to tu liska Zrcatko tss to menim trikrat do roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Zrcatko tss to menim trikrat do roka No si mel videt jak se ten chlap rozlicoval a furt rozhazoval rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No si mel videt jak se ten chlap rozlicoval a furt rozhazoval rukama To vis drsny hosi vod kamionu a s tim chcipnutim nejses daleko bo okta ma jednu tyc rizeni kratsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 To vis drsny hosi vod kamionu a s tim chcipnutim nejses daleko bo okta ma jednu tyc rizeni kratsi Ja myslela toho druhyho ze rozhazoval rukama Ten ridic kamionu byl uplne v klidu. Jakto? Co si delal? Me jde Kokys z pondeli na utery do servisu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Zdarec všici jak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Zdarec všici jak je Kde mas ten avatar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ja myslela toho druhyho ze rozhazoval rukama Ten ridic kamionu byl uplne v klidu. Jakto? Co si delal? Me jde Kokys z pondeli na utery do servisu.. no kdyby ja ale nekdo tam dal novejsi tyc ktera je kratsi takze kolo pri plnym rejdu drelo , lec ja plnej moc nepouzivam tak sem to moc nepoznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Kde mas ten avatar? Mě nic nepřišlo na jakou adresu jsi mi to poslala ? Kdyžtak mi to pošli na soukromej mejl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Mě nic nepřišlo na jakou adresu jsi mi to poslala ? Kdyžtak mi to pošli na soukromej mejl Si psal na firemni tak na firemni tak mmnt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Si psal na firemni tak na firemni tak mmnt. No čekák čekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No čekák čekám Tak mas to i na seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak mas to i na seznamu Je tam děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Je tam děkuji no vida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Je tam děkuji Jupi Muze byt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky