warhead Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Nakonec si dam do avataru Kadu a bude Kdo by chtel takovyho srota prosim te Kazdej rikam porad trosku zavrtis zadkem pred sefem bazaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Kazdej rikam porad trosku zavrtis zadkem pred sefem bazaru Eee do bazaru ji davat nechci Se mi dneska vubec nic nechce sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Eee do bazaru ji davat nechci Se mi dneska vubec nic nechce sakra Ja vim ze nechces ved proto pisu ze musis poradne zavrtet ja bych taky spal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Ja vim ze nechces ved proto pisu ze musis poradne zavrtet ja bych taky spal Ze by? No ani mi nemluv... sem se rano nemohla vybatolit z pelechu vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zdar lidicky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zdar lidicky.. no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 no nazdar A Jéžiš... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Breee rano Hospodo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Breee rano Hospodo... Aaaa,zdravicko pane.. Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 A Jéžiš... lol tak vysoko jeste nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Aaaa,zdravicko pane.. Jak je? Ale, vis jak... Vzdycky to muze byt lepsi nebo horsi! Co ty? Editováno: 1. Duben 2008, autor: Doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Martyp + Doli: Caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 tak vysoko jeste nejsem Ale i tak dej bacha,mohl by jsi spadnout.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Ale, vis jak... Vzdycky to muze byt lepsi nebo horsi! Co ty? Jasny no,to mas prvdu,vzdy to muze byt horsi.. U me by to mohlo byt jak horsi,tak i lepsi... Jak auti?Uz jsi se rozhodl s tim chipem,nebo uz jsi to pustil z hlavy? Cao Caryno.. Jeste chces to CBRo?Je tam nova cena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Martyp + Doli: Caute Ahoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Jasny no,to mas prvdu,vzdy to muze byt horsi..U me by to mohlo byt jak horsi,tak i lepsi... Jak auti?Uz jsi se rozhodl s tim chipem,nebo uz jsi to pustil z hlavy? Cao Caryno.. Jeste chces to CBRo?Je tam nova cena.. No neco bude... ALE!!! Tohle mi vcera napsal Cimbu, kdyz jsem se ho ptal na chip. "těší mne Váš zájem o naše produkty, ale protože při každé návštěvě autorizovaného servisu přehrávají SW ECU novou verzí, která nejde tou původní přepsat a která je zcela jinak vystavená, musíme počkat, až se síly Škodů napřímí na nový commonrail, pak už snad škodit nebudou." Takze jedina moznost je dieselpower. Cenove to vyjde o hodne lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Cao Caryno.. Jeste chces to CBRo?Je tam nova cena.. Jaky CeBeeRo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Jaky CeBeeRo? Koukni do Prodam-ostatni.. Uz jsi tam jednou psala.. sem si jen rejpnul.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Presun-vyroby.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 No neco bude... ALE!!!Tohle mi vcera napsal Cimbu, kdyz jsem se ho ptal na chip. "těší mne Váš zájem o naše produkty, ale protože při každé návštěvě autorizovaného servisu přehrávají SW ECU novou verzí, která nejde tou původní přepsat a která je zcela jinak vystavená, musíme počkat, až se síly Škodů napřímí na nový commonrail, pak už snad škodit nebudou." Takze jedina moznost je dieselpower. Cenove to vyjde o hodne lip. Hele,to je clkem zajimavy..ted jsem to cetl ve vlakne motoru,kde to resite.. Fakt sem na to cumel a jak jsi psal,nikdy sem neslysel o tom,ze by nekde prehravali SW ECU... Na druhou stranu s Cimbu mam nejlepsi zkusenosti,jeho jednani je ferovy a v pohode atd,takze si myslim,ze nema jediny duvod kecat..Ale i tak mi to vrta hlavou.. Bud teda cekat,nebo DieselPower..Ale zajimavy taky je,ze upravu RS TDI na svych strankach porad uvadi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Koukni do Prodam-ostatni.. Uz jsi tam jednou psala.. sem si jen rejpnul.. Joo uz to vidim Ale ja sem psala kdybych uz mela ridicak ... Editováno: 1. Duben 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Joo uz to vidim Ale ja sem psala kdybych uz mela ridicak ... Ja vim..A to ho jeste nemas?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Ja vim..A to ho jeste nemas?!? Nemam chci si udelat az v 21 na velkou moto zatim jezdim bez... po okreskach a tak.. Editováno: 1. Duben 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Hele,to je clkem zajimavy..ted jsem to cetl ve vlakne motoru,kde to resite.. Fakt sem na to cumel a jak jsi psal,nikdy sem neslysel o tom,ze by nekde prehravali SW ECU... Na druhou stranu s Cimbu mam nejlepsi zkusenosti,jeho jednani je ferovy a v pohode atd,takze si myslim,ze nema jediny duvod kecat..Ale i tak mi to vrta hlavou.. Bud teda cekat,nebo DieselPower..Ale zajimavy taky je,ze upravu RS TDI na svych strankach porad uvadi... Tak, tak...pry ale prehravaj software motoru pri kazdy pravidelny servisni prohlidce ale vsadim boty ze me ho urcite neprehrali! Zkusim se podivat jakej tam mam soft a jeste se ho zeptam co a jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Presun-vyroby.htm sou fory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky