Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Čao Marty, samozřejmě, ale znáš to, všechno nejde hned... Tak to je zupa..A zachovas stejny pocet palcu? Samozrejme nemyslim dva na nohach a dva na rukach... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 krasny pepi cau kdy budou novy koles? Zdar Pepi, no znáš to, až bude konstelace, teď mám tolik práce, že se z toho můžu posrat. Ale příští týden už to bude fajne. V nejbližší době se za Tebou votočím pro sicny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tak to je zupa..A zachovas stejny pocet palcu? Samozrejme nemyslim dva na nohach a dva na rukach... lol Prozatím ponechám ty sedmnáctky, je mě líto se zbavit těch funglovejch ContiSport dvojek 250/50 R17... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zdar Pepi, no znáš to, až bude konstelace, teď mám tolik práce, že se z toho můžu posrat. Ale příští týden už to bude fajne. V nejbližší době se za Tebou votočím pro sicny... No tak uzu se tesime Ja doma furt posloucham ze je garazi bordel, to vis bracha si ke me davacuprovy narazniky, ty sedacky ) ja sedacky ) a na druhy auto uz misto neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 250/50? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 No tak uzu se tesime Ja doma furt posloucham ze je garazi bordel, to vis bracha si ke me davacuprovy narazniky, ty sedacky ) ja sedacky ) a na druhy auto uz misto neni Njn, neboj, už to bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 250/50? Samože 205/50 - sem se při psaní volako připosral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 uz sem se chtel vydesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 uz sem se chtel vydesit Jen blbni woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Prozatím ponechám ty sedmnáctky, je mě líto se zbavit těch funglovejch ContiSport dvojek 250/50 R17... Jasny,tak to chapu.. Ale ted nemas snizeno,nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Už jsem zase tu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Jasny,tak to chapu.. Ale ted nemas snizeno,nebo jo? Zatím ještě ne, jsem rád, že jsem přezul, za hodinu zase jedu čaaóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 No nic asi jdu dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ja mam tak max vylesteno...a neprezetu a zanedbano :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zdarec pane..Jak je?A jak pokracujes s cernou krasavici? Tak už tam jsou RS pedály, šaltra OII RS, RS nárazník (díky Bady) jsou objednaný folie o víkendu výměna oil a pokud to bude možný tak co nejdřív brouka do motoru bo se to bez něj fakt nedá!!! JInak jak bude čas a chuť na instalaci tak výměna repro bufr a měnič ze stříbrnáka radio uz mám přehozený. Jo a taky už mi nějakej ZMRD a DEBIL poladil PP dvěře na parkovišti!!! :aggressive: Roky v D a ani rejha a v ČR je to během chvilky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 no tak to jsi na tom stejně jak já 14 dní po laku a zadní dveře díra jak do prd..e a hezky až na plech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Bry ranko vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 dobre rano :-) Ahojik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Ahojik dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Z5 a nikdo nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Z5 a nikdo nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Copak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Copak? Ahoj Jani, prostě práce moc a času málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Ahoj Jani, prostě práce moc a času málo... To zatim neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky