Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Pokud se díváte na novu místo v životě tak to muzeum veteránu kde se oderávájí scény u toho dědy tak to je u mě na chalupě. Tomu pánovi co mu to patří jsme chodili pomáhat. :)

Tady fotka

post-873-1207161538_thumb.jpg

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zuper prave shanim naraznik na auticko takze si stoupni do rady :D Co u tebe? ;)

Ale dyt ty uz RS naraznik mas ne?Nebo bylo nejak "muchlovani" zase? :D Ja sem ve fornte.. :)

U me?No celkem to jde..Hledam novou praci a zatim to nevypada zle.. ;)

Odkaz ke komentáři

Ale dyt ty uz RS naraznik mas ne?Nebo bylo nejak "muchlovani" zase? :D Ja sem ve fornte.. :)

U me?No celkem to jde..Hledam novou praci a zatim to nevypada zle.. ;)

Jak zase? Sem Okyse jeste nebouchla :D

No mam nove auto takze na to shanim naraznik :)

Tak hodne stesti ;)

Editováno: , autor: Cary_mary_fuck
Odkaz ke komentáři

No,jako ze mas na bilym aute cernej naraznik no.. :)

Fakt mas jo?Mi asi neco uniklo...? ;)

Jj diky.. Se bude hodit.. ;)

Neuniklo jeste sem to tu nikde nepsala mam ho od vcerejska :) Cerny naraznik mam proto ze sem tam nechtela ten stary co tam byl pac to vypadalo blbe a mel tam byt jen docasne nez se nastrika ale pak sem se nemohla rozhodnout jakou barvu a tedka uz to ani nema cenu resit kdyz pujde pryc :)

Odkaz ke komentáři

Neuniklo jeste sem to tu nikde nepsala mam ho od vcerejska :) Cerny naraznik mam proto ze sem tam nechtela ten stary co tam byl pac to vypadalo blbe a mel tam byt jen docasne nez se nastrika ale pak sem se nemohla rozhodnout jakou barvu a tedka uz to ani nema cenu resit kdyz pujde pryc :)

No mas to ale slozity,covece.. ;) Takze zase nejaka Okyna v baraku? :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...