Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

No tak combik 1.9 TDi 66 kw r. v. 03 v plne polni a jeste ma maxika :D Jinak bouchnuta na zadek takze tedka je pry na oprave :) A barvicka stejna jako ma Bazz :rolleyes:

ooo,tak to budete krasne ladit ;) co budes delat se starou oky ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo budem jak dvojcatka zvlast az se tam da ten RS naraznik a jestli mi hodi i listy do laku rovnou :) Nooo s tou toe takovy trosku slozitejsi kazdopadne ja uz ji mit asi nebudu :)

No bude to parada :) jeste a8 koleckaco ? :p .....

takze pujde v nejbizsi dobe do prodeje..., no teda zavidim :);)

Odkaz ke komentáři

To vis ze se tesim.. jak maly dite :) A co ty a Koky?

:) ,zatim vsecko vpohode uz tak neblbne,ale mam takovy pocit ,ze uz dlouho nebude..,, ;) ale nechci rozsirovat zbytecne famy..,, byl jsem se poptat v par bazaraech kolik bych za ni dostal a jelikoz nema klimu a je stara,prej 70 max 80tisic :( ,takze cim rychlejc pujde do prodeje tim vetsi bude mit cenu..,za 50 ji nedam to v ni raci budu jezdit do smrti., :p;)

Odkaz ke komentáři

:) ,zatim vsecko vpohode uz tak neblbne,ale mam takovy pocit ,ze uz dlouho nebude..,, ;) ale nechci rozsirovat zbytecne famy..,, byl jsem se poptat v par bazaraech kolik bych za ni dostal a jelikoz nema klimu a je stara,prej 70 max 80tisic :( ,takze cim rychlejc pujde do prodeje tim vetsi bude mit cenu..,za 50 ji nedam to v ni raci budu jezdit do smrti., :p;)

Ty jo to docela malo teda... a kde ses byl ptat? Jestli v AAA tak si pripocitej min. 30 000,- navrch a to bude skutecna hodnota lol

Odkaz ke komentáři

Ty jo to docela malo teda... a kde ses byl ptat? Jestli v AAA tak si pripocitej min. 30 000,- navrch a to bude skutecna hodnota lol

AAA urcite ne,vim co jsou zac...nemam s nema zrovna nej zkusenosti.., a ceniky :D skoda mluvit ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...