Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 lol No neni tohle nahoda? A zase naftak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 A zase naftak A ze by PD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 A ze by PD? Ne ne 66 kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Ne ne 66 kw Jsi sla ke slabsimu jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jsi sla ke slabsimu jo? No vybirat sem si nemohla ale me to staci Kdyz nebude tak se tam hodi chip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No vybirat sem si nemohla ale me to staci Kdyz nebude tak se tam hodi chip JO taaaaak,tak to je potom jina.. Nebo trysky atd.. A kdy nam ji predstavis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 zdravicko ! ... Jani,vcera si to nakousla,nemohl jsem kvuli tomu skoro ani spat tak by to chtelo nejakou fotecku coz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 JO taaaaak,tak to je potom jina.. Nebo trysky atd.. A kdy nam ji predstavis? Az bude ready je bouchla na zadek takze se ted o ni staraji paani doktoori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 zdravicko ! ... Jani,vcera si to nakousla,nemohl jsem kvuli tomu skoro ani spat tak by to chtelo nejakou fotecku coz ? Jeee ahooj Ja uz sem vcera musela letet... fotku bohuzel zatim nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jeee ahooj Ja uz sem vcera musela letet... fotku bohuzel zatim nemam vpohode ,jeste jsem neco pak resil..Tak alespon nahod drobny popisek pro predstavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 vpohode ,jeste jsem neco pak resil..Tak alespon nahod drobny popisek pro predstavu No tak combik 1.9 TDi 66 kw r. v. 03 v plne polni a jeste ma maxika Jinak bouchnuta na zadek takze tedka je pry na oprave A barvicka stejna jako ma Bazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No tak combik 1.9 TDi 66 kw r. v. 03 v plne polni a jeste ma maxika Jinak bouchnuta na zadek takze tedka je pry na oprave A barvicka stejna jako ma Bazz ooo,tak to budete krasne ladit co budes delat se starou oky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 ooo,tak to budete krasne ladit co budes delat se starou oky ? Jo budem jak dvojcatka zvlast az se tam da ten RS naraznik a jestli mi hodi i listy do laku rovnou Nooo s tou toe takovy trosku slozitejsi kazdopadne ja uz ji mit asi nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jo budem jak dvojcatka zvlast az se tam da ten RS naraznik a jestli mi hodi i listy do laku rovnou Nooo s tou toe takovy trosku slozitejsi kazdopadne ja uz ji mit asi nebudu No bude to parada jeste a8 koleckaco ? ..... takze pujde v nejbizsi dobe do prodeje..., no teda zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Az bude ready je bouchla na zadek takze se ted o ni staraji paani doktoori Aaaa,tak to jo.. Co znamena plna polni? Cao Jero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No bude to parada jeste a8 koleckaco ? ..... takze pujde v nejbizsi dobe do prodeje..., no teda zavidim No do tematu uz sem napsala ze je na prodej A A8 bych tam urcite nedala moc se mi nelibi Ale na foto sem taky zvedava... jeste sem ji ani sama nevidela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Aaaa,tak to jo.. Co znamena plna polni? Cao Jero... caues ! Jak se vede ? .... jsem te tu uz dlouho nevidel cece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Aaaa,tak to jo.. Co znamena plna polni? Cao Jero... No ze ma climatronica vyhrivany sedacky bla bla bla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) No ze ma climatronica vyhrivany sedacky bla bla bla takze se urcite tesis jak ji spatris, či dokoce projedes ... no urcite to bude fesanda ... Editováno: 3. Duben 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 takze se urcite tesis jak ji spatris, i dokoce projedes ... no urcite to bude fesanda ... To vis ze se tesim.. jak maly dite A co ty a Koky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 To vis ze se tesim.. jak maly dite A co ty a Koky? ,zatim vsecko vpohode uz tak neblbne,ale mam takovy pocit ,ze uz dlouho nebude..,, ale nechci rozsirovat zbytecne famy..,, byl jsem se poptat v par bazaraech kolik bych za ni dostal a jelikoz nema klimu a je stara,prej 70 max 80tisic ,takze cim rychlejc pujde do prodeje tim vetsi bude mit cenu..,za 50 ji nedam to v ni raci budu jezdit do smrti., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 ,zatim vsecko vpohode uz tak neblbne,ale mam takovy pocit ,ze uz dlouho nebude..,, ale nechci rozsirovat zbytecne famy..,, byl jsem se poptat v par bazaraech kolik bych za ni dostal a jelikoz nema klimu a je stara,prej 70 max 80tisic ,takze cim rychlejc pujde do prodeje tim vetsi bude mit cenu..,za 50 ji nedam to v ni raci budu jezdit do smrti., Ty jo to docela malo teda... a kde ses byl ptat? Jestli v AAA tak si pripocitej min. 30 000,- navrch a to bude skutecna hodnota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Ty jo to docela malo teda... a kde ses byl ptat? Jestli v AAA tak si pripocitej min. 30 000,- navrch a to bude skutecna hodnota AAA urcite ne,vim co jsou zac...nemam s nema zrovna nej zkusenosti.., a ceniky skoda mluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 AAA urcite ne,vim co jsou zac...nemam s nema zrovna nej zkusenosti.., a ceniky skoda mluvit Asi tak no Tata tam byl s autem a nabidli mu za neho 40 000,- a v ostatnich bazarech nesli pod 60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Asi tak no Tata tam byl s autem a nabidli mu za neho 40 000,- a v ostatnich bazarech nesli pod 60 Umej si to parchanti pribarvit ... ,jestli budu prodavat tak osobne .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky