maros Vloženo 3. Duben 2008 Vloženo 3. Duben 2008 zdar...no dalo by se rict ze dari,jen mne na poste ceka nejaka zasilka a nevim od koho.Mam strach ze od polisu
KOKYN Vloženo 3. Duben 2008 Vloženo 3. Duben 2008 Taky koukam ,... Holt tu většinou brouzdám v noci největší ruch je když jsou všicni v rachotě!
KOKYN Vloženo 3. Duben 2008 Vloženo 3. Duben 2008 zdar...no dalo by se rict ze dari,jen mne na poste ceka nejaka zasilka a nevim od koho.Mam strach ze od polisu Copak předvolání?? Někde jsi byl moc rychlej??
maros Vloženo 3. Duben 2008 Vloženo 3. Duben 2008 Copak předvolání?? Někde jsi byl moc rychlej?? to nevim co to je ...... a napadaji mne jen Polisi. Jen je tam jina podaci posta nez pod ktery urad patrim.
KOKYN Vloženo 3. Duben 2008 Vloženo 3. Duben 2008 to nevim co to je ...... a napadaji mne jen Polisi.Jen je tam jina podaci posta nez pod ktery urad patrim. Tak to ti neporadím ale příjemný to není to je jasný! Jak říkal kámoš: celej den 1. dubna přemejšlím koho na co nachytám a pak chytli mě na 70tce 87 a bylo po legraci a dvou bodech už má jen 2...
Jero Vloženo 3. Duben 2008 Vloženo 3. Duben 2008 zdar...no dalo by se rict ze dari,jen mne na poste ceka nejaka zasilka a nevim od koho.Mam strach ze od polisu no,taky ocekavam postu bohuzel .... zmerili me na dalnici smer Ova .., a pak u nas v obci na lesni u stadaku bohuzel taky to vypadalo na radarek na urovni znacky 70 jsem mel 120 ja blbec
maros Vloženo 3. Duben 2008 Vloženo 3. Duben 2008 no,taky ocekavam postu bohuzel .... zmerili me na dalnici smer Ova .., a pak u nas v obci na lesni u stadaku bohuzel taky to vypadalo na radarek na urovni znacky 70 jsem mel 120 ja blbec Ty alespon vis....ja vubec netusim.....jasne,ze neda se to vzdy dodrzet......
Jero Vloženo 3. Duben 2008 Vloženo 3. Duben 2008 (editace) Ty alespon vis....ja vubec netusim.....jasne,ze neda se to vzdy dodrzet...... Bylo uz tma ,prazdne cesty a parchanti za stromem ... Snad neprijde nic no ...,akorat ta dalnice me stve .. uvidime.., Editováno: 3. Duben 2008, autor: Jeronymo
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Duben 2008 Vloženo 4. Duben 2008 Ale jo, začíná třídenní volno... Hmm tise zavidim
Spidi Vloženo 4. Duben 2008 Vloženo 4. Duben 2008 Nazdar bando Čao Tome... Jak jsi mi psal o té první jízdě, tak se to asi trochu opozdí, protože ještě stále popoháníme šimla byrokracie...
Tomáš Vloženo 4. Duben 2008 Vloženo 4. Duben 2008 Čao Tome... Jak jsi mi psal o té první jízdě, tak se to asi trochu opozdí, protože ještě stále popoháníme šimla byrokracie... Tak ho musíte pořádně spráskat Holt si musíme počkat
Spidi Vloženo 4. Duben 2008 Vloženo 4. Duben 2008 Tak ho musíte pořádně spráskat Holt si musíme počkat Rozhodně, dostane co proto a nebudeme mít slitování...
Doporučené příspěvky