Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
zdar...no dalo by se rict ze dari,jen mne na poste ceka nejaka zasilka a nevim od koho.Mam strach ze od polisu :(

Copak předvolání?? Někde jsi byl moc rychlej??

Vloženo
Copak předvolání?? Někde jsi byl moc rychlej??

to nevim co to je ...... a napadaji mne jen Polisi.

Jen je tam jina podaci posta nez pod ktery urad patrim.

Vloženo
to nevim co to je ...... a napadaji mne jen Polisi.

Jen je tam jina podaci posta nez pod ktery urad patrim.

Tak to ti neporadím ale příjemný to není to je jasný!

Jak říkal kámoš: celej den 1. dubna přemejšlím koho na co nachytám a pak chytli mě na 70tce 87 a bylo po legraci a dvou bodech už má jen 2...

Vloženo
zdar...no dalo by se rict ze dari,jen mne na poste ceka nejaka zasilka a nevim od koho.Mam strach ze od polisu :(

no,taky ocekavam postu :( bohuzel .... zmerili me na dalnici smer Ova .., a pak u nas v obci na lesni u stadaku bohuzel taky to vypadalo na radarek na urovni znacky 70 jsem mel 120 :( ja blbec

Vloženo
no,taky ocekavam postu :( bohuzel .... zmerili me na dalnici smer Ova .., a pak u nas v obci na lesni u stadaku bohuzel taky to vypadalo na radarek na urovni znacky 70 jsem mel 120 :( ja blbec

Ty alespon vis....ja vubec netusim.....jasne,ze neda se to vzdy dodrzet......

Vloženo (editace)
Ty alespon vis....ja vubec netusim.....jasne,ze neda se to vzdy dodrzet......

Bylo uz tma ,prazdne cesty a parchanti za stromem ... Snad neprijde nic no ...,akorat ta dalnice me stve :( .. uvidime..,

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Nazdar bando ;)

Čao Tome... :palec2:

Jak jsi mi psal o té první jízdě, tak se to asi trochu opozdí, protože ještě stále popoháníme šimla byrokracie... ;)

Vloženo
Čao Tome... :palec2:

Jak jsi mi psal o té první jízdě, tak se to asi trochu opozdí, protože ještě stále popoháníme šimla byrokracie... ;)

Tak ho musíte pořádně spráskat :D Holt si musíme počkat

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...