Martyp Vloženo 4. Duben 2008 Vloženo 4. Duben 2008 Čao Marty... Zdravicko... Se ti nejak nafoukla taska na fotak,ne? :D
Spidi Vloženo 4. Duben 2008 Vloženo 4. Duben 2008 Zdravicko... Se ti nejak nafoukla taska na fotak,ne? :D Tím to asi nebude...
Martyp Vloženo 4. Duben 2008 Vloženo 4. Duben 2008 Tím to asi nebude... Dyt ja vim,Monca mi prece ty fotky ukazovala.. lol
Jero Vloženo 4. Duben 2008 Vloženo 4. Duben 2008 (editace) Caues vsem ! a cau!Marty ,vcera(nebo kdy to vlastne bylo ) jsem ti nestihl odpovedet ..., mam se celkem fajn,akorat se semtam vyskytujou nejake ty problemky, vis asi co mam na mysli., Editováno: 4. Duben 2008, autor: Jeronymo
Spidi Vloženo 4. Duben 2008 Vloženo 4. Duben 2008 Dyt ja vim,Monca mi prece ty fotky ukazovala.. lol Jj, víme... Jaxem Ti psal o tom Leonu Top Sport od nás z práce, tak je to klučina z Tišnova, párkrát už jsem na něj mával a před půl hodinkou v tym hrozným pátečním šrumecu u obchoďáku mě pěkně pustil, abych mohl vyjet z kolonky, to má u mě za 100 bodů
Jero Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 Preju ppekne nedelni odpoledne vsem!(,pokud tady ovsem nekdo je.,,,)
jirka3 Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 Preju ppekne nedelni odpoledne vsem!(,pokud tady ovsem nekdo je.,,,) Zdarec,ja tu jsem
maros Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 Zdarec....jsem ale koukam na F1...teda mam to pustene....
jirka3 Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 Zdravim te ! jak se dari , ... ? parada,zatim max.spokojenost,co ty?
Jero Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 (editace) parada,zatim max.spokojenost,co ty? tak to je supr auticka jezdi ? no ja jsem momentalne ve financnim srabu ,takze nic moc .,snad se to zlepsi @Maros- Caues !... taky to mam pustene ,ale nejak to nevnimam .. Editováno: 6. Duben 2008, autor: Jeronymo
maros Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 tak to je supr auticka jezdi ? no ja jsem momentalne ve financnim srabu ,takze nic moc .,snad se to zlepsi @Maros- Caues !... taky to mam pustene ,ale nejak to nevnimam .. No je to zase o nicem.Myslim ta f1. copak ze chcechtaky chybi ?¨Nejake vydaje ? Ja dneska uz vymenil motorky naklapeni a cidlo teploty.Tak jsem zvedav.
jirka3 Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 tak to je supr auticka jezdi ? no ja jsem momentalne ve financnim srabu ,takze nic moc .,snad se to zlepsi @Maros- Caues !... taky to mam pustene ,ale nejak to nevnimam .. Taky jsem na tom nebyl vzdycky ruzove,to k tomu zivotu patri. Jinak auticka jezdej,docela jsem si na toho mergla zvyknul,nedavno jsem pocital spotrebu a jezdim s nim za cca 13 litru. No a minulej tyden jsme byli objednavat dalsi auto,tentokrat funglovku-Audi A3 2,0TDI,170 koni a samozrejme ctyrkolku
jirka3 Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 Zdarec....jsem ale koukam na F1...teda mam to pustene.... Zdarec!!!
maros Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 jak pokracuje formule? Porad stejne ,dokolecka dokola Jinak to bude asi dabl pro Ferrari
jirka3 Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 Porad stejne ,dokolecka dokola Jinak to bude asi dabl pro Ferrari takze temer nic novyho
Doporučené příspěvky