Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

holt me potkalo takove to prekerni obdobi,..ale nechtel bych to moc rozebirat ,pokud to nebude vadit...

joo,auticka jezdit musi :) 13 litru to je jeste celkem pohodovy na to jaky to ma obsah ;) ,

jsem tedko kolegovi sehnal favoritaka 94,pekny stav,..ale s tim co jsem nasel v motoru jsem e asi jeste nesetkal., pod hlavou jsem nasel zaklinenou nejakou kost i s kloubem ,docela nepekny pohled :D a vedle baterky bylo snesene vejce :D ,,

jinak vse ok..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

holt me potkalo takove to prekerni obdobi,..ale nechtel bych to moc rozebirat ,pokud to nebude vadit...

joo,auticka jezdit musi :) 13 litru to je jeste celkem pohodovy na to jaky to ma obsah ;) ,

jsem tedko kolegovi sehnal favoritaka 94,pekny stav,..ale s tim co jsem nasel v motoru jsem e asi jeste nesetkal., pod hlavou jsem nasel zaklinenou nejakou kost i s kloubem ,docela nepekny pohled :D a vedle baterky bylo snesene vejce :D ,,

jinak vse ok..

urcite to nikomu vadit nebude.

Ted jsem si vsimnul tvyho podpisu.....asi v tom je souvislost,ne

Odkaz ke komentáři

nevis nahodou neco o faceliftu Octy Tour,neco jsem se tady na foru docetl a nevim co je na tom pravdy.Prej ma bejt i nejakej novej benzin

opravdu ,tak to nevim ...jeste jsem o tom nidek necetl,ale urcite by to byla parada,,, bylo by skoda prestat s octulema.... motory by urcite byly jine,jak jsem ted koukal ,cumim jake vykony maji treba 1.4 ky a jine treba slabsi moturky,o silnych ani nemluve

no jinak ,.. jj vpodpisu je napsany v cem momentalne jezdim.. :( ,..

Vsak jak nekdy budem zase spolu povykladam... mozna uz bude lip

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

opravdu ,tak to nevim ...jeste jsem o tom nidek necetl,ale urcite by to byla parada,,, bylo by skoda prestat s octulema.... motory by urcite byly jine,jak jsem ted koukal ,cumim jake vykony maji treba 1.4 ky a jine treba slabsi moturky,o silnych ani nemluve

kamarad ma Golfa V s 1,4T-140 koni a fakt me to prekvapilo.Jinak kdyby do Toura dali 1,8 TSI,hned bych po ni sel

Odkaz ke komentáři

no jinak ,.. jj vpodpisu je napsany v cem momentalne jezdim.. :( ,..

Vsak jak nekdy budem zase spolu povykladam... mozna uz bude lip

Urco bude lip a pohoda,ver tomu

Odkaz ke komentáři

nic proti prazakum ale pobavilo me to:)

Jde Bůh a nese pytel plný čuráků. Najednou zakopne a čuráci se vysypou. Bůh zuří, ale nakonec si povzdychne:"No, co nadělám tak Praha bude tady..."

lol

Ja myslim,ze takovyhle vtipky patri jinam ..., navic,je docela starej ...

A tady urcite neni adny curak ,leda zeby si chtel upozornit na sebe.,,(nijak te nechci urazet,todle neni zrovna moje nejoblibenejsi cinnost)taky jsem se tomu kdysi na skole zasmal,ale taky je treba popremyslet kdy a kde tuhle anekdotku pouzit..,

to jen tak naokraj,..

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

Ja myslim,ze takovyhle vtipky patri jinam ..., navic,je docela starej ...

A tady urcite neni adny curak ,leda zeby si chtel upozornit na sebe.,,(nijak te nechci urazet,todle neni zrovna moje nejoblibenejsi cinnost)taky jsem se tomu kdysi na skole zasmal,ale taky je treba popremyslet kdy a kde tuhle anekdotku pouzit..,

to jen tak naokraj,..

vim že to sem nepatri..a ze je to treba hodne stare..ale zasmal sem se.. slysel sem to poprve... tak to treba smazte no...a nepatri sem vic veci a pisete je sem..

Odkaz ke komentáři

vim že to sem nepatri..a ze je to treba hodne stare..ale zasmal sem se.. slysel sem to poprve... tak to treba smazte no...a nepatri sem vic veci a pisete je sem..

ja jsem sve rekl... a nechci si delat na foru nepratele,takze -_-

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...