Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zelená je taky pěkná :palec2: pokud není na kolenách nebo na zádech !!!

:smich: :laugh.gif tak ono i na tech kolenou to jde prežít.. a nebo si sebou vzit deku a je to vklidu B)

Vloženo
Tys nezakopla nikdy na louce zelený a nespadla třeba na kolena ? nebo tak nějak na záda ?

Ale zelená na autě musí být pěkná ? Nebo ne ?

No tak jako to jo akorat nevim co to ma s tim spolecnyho ale tak to nevadi lol

Jo na aute je hodne pekna ;)

Vloženo
Ale když zakopneš třeba z kopce a jedeš po kolenách třeba půl hodiny, tak to z kalhot moc dobře nejde !!! - a tomu já nerozumím páč chodím po rovině.

No prave.. ze to musis dostat dolu i kdyz to nejde... :D

Vloženo
Ale když zakopneš třeba z kopce a jedeš po kolenách třeba půl hodiny, tak to z kalhot moc dobře nejde !!! - a tomu já nerozumím páč chodím po rovině.

taky chodim jenom po rovine .. do kopce jezdim autem lol

Vloženo
Me se taky rano nechtelo do prace... ale to se nechce nikomu :D

Rano to je vpohode..to vstanes a des... ani moc nepremyslis..nebo aspon ja.. ja vstanu a za 5 min jdu do prace..tak neni cas..ale kdyz je odpoledni tak mam dopoledne na to abych se nejak vymluvil a nesel tam :p

Vloženo
Rano to je vpohode..to vstanes a des... ani moc nepremyslis..nebo aspon ja.. ja vstanu a za 5 min jdu do prace..tak neni cas..ale kdyz je odpoledni tak mam dopoledne na to abych se nejak vymluvil a nesel tam :p

Jenze rano se vyhrabat z pelechu... lol

Vloženo

Pokud nemusíš vstávat jako já ve čtvrtek ve 2.00 - to je pak na nic :kuk::kuk::kuk:

Vloženo
Jenze rano se vyhrabat z pelechu... lol

To je hned to se budim automaticky ikdyz spim treba jen 3 hod. :) ..a nekdy se stane ze jdu cekatna firemni auto i hodinu predem..a pak se zas vratim domu :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...