Cary_mary_fuck Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 diq .) bude potreba NZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 NZ Co ty a tva nova milá ? .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Co ty a tva nova milá ? .) Ve stredu predstavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ve stredu predstavim Se tesim jako malej Jarda , ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Se tesim jako malej Jarda , ... Az tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 jiank asi vis,ze uz nemam octuli ,ale ze jezdim na nejakou dobu v shadé .,, z nekolika ne zrovna priznivych duvodu..,, tak az bude cas tak dostane todle .., kompletni vozidlo jeste nebudu predstavovat,nani to zrovna libovy kousek.,az bude vypadat nahodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Az tak? Tesim se,a jmenuju se Jarek,takze si to dokazu i predtavit ak se tesi malej jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Jak nemas Octuli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Jak nemas Octuli? Nemam no .... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Nemam no .... ... A jak bych to asi mela vedet? Ty jo ty mi davas dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 A jak bych to asi mela vedet? Ty jo ty mi davas dneska... ty moje problemy jsou popsany o nejakou tu stranku z5,tak se muzes mrknout.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 ty moje problemy jsou popsany o nejakou tu stranku z5,tak se muzes mrknout.., Kouknu na to zitra v praci to budu mit spoustu casu Tedka tapu chrupkat Krasnou brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Kouknu na to zitra v praci to budu mit spoustu casu Tedka tapu chrupkat Krasnou brou noc tobe taky brou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Dobrej vecir mladezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Dobrej vecir mladezi Zdravicko pane ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Zdravicko pane ! ... Tak mam zase o cem premejslet,nasel jsem docela slusnou Octu a nevim jestli do ni jit.Korzic je sice super,ale na ty dlouhy trasy je ten motor holt slabej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak mam zase o cem premejslet,nasel jsem docela slusnou Octu a nevim jestli do ni jit.Korzic je sice super,ale na ty dlouhy trasy je ten motor holt slabej Pokud by za to octa stala.., r.v cena ,motor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Pokud by za to octa stala.., r.v cena ,motor ? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=133055 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=133055 jo neni spatna ,.servisku ma coz je vcelku dulezita vec,je udajne po prvnim majiteli,vybava je taky slusna,... ale zase je treba popremyslet jestli treba nepockat nejakou dobu a nekoupit uz napr. face s turbinou a treba klimatronikem..,to je jen muj nazor,tatik mel todle nekolik let v parci a nestezoval si .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 jo neni spatna ,.servisku ma coz je vcelku dulezita vec,je udajne po prvnim majiteli,vybava je taky slusna,... ale zase je treba popremyslet jestli treba nepockat nejakou dobu a nekoupit uz napr. face s turbinou a treba klimatronikem..,to je jen muj nazor,tatik mel todle nekolik let v parci a nestezoval si .., klimatronik pro me neni tak dulezitej,jen je skoda,ze tam neni to turbo.Jinak tenhle motor meli rodice v predesly Octe 8 let a max.spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 klimatronik pro me neni tak dulezitej,jen je skoda,ze tam neni to turbo.Jinak tenhle motor meli rodice v predesly Octe 8 let a max.spokojenost Ono dulezity je taky ,jestli s tim mas ty nebo nekdo s tvych blizkych zkusenost ,to je pak rozhodovani jednoduzsi stejne jako pripadne pozdejsi opravy zavad apod ... Jinak jak rikam ,taky jsem v tom parkrat jel a nestezoval bych si ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ono dulezity je taky ,jestli s tim mas ty nebo nekdo s tvych blizkych zkusenost ,to je pak rozhodovani jednoduzsi stejne jako pripadne pozdejsi opravy zavad apod ... Jinak jak rikam ,taky jsem v tom parkrat jel a nestezoval bych si ... a i ta pomlouvana spotreba byla celkem v pohode,ja jsem s tim jezdil za 8,5 sviznou jizdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 a i ta pomlouvana spotreba byla celkem v pohode,ja jsem s tim jezdil za 8,5 sviznou jizdou jo spotreba byla paradni ,,zatim co ja jsem mel 9,1 tata si to vesele gatroval na 7,5 ..nebo do 8,2 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 jo spotreba byla paradni ,,zatim co ja jsem mel 9,1 tata si to vesele gatroval na 7,5 ..nebo do 8,2 ... kdyz ja jsem strasne nerozhodnej clovek,porad si rikam,ze si jeste necham Korzice a za nejakej cas pujdu do nejaky funglovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 kdyz ja jsem strasne nerozhodnej clovek,porad si rikam,ze si jeste necham Korzice a za nejakej cas pujdu do nejaky funglovky Mozna by nejaka OIIRS byla vpohode , ja jsem si taky rikal,ze do neceho pujdu a kde jsem skoncil .,, kdyz mas moznost tak popremyslej a neco kup,pri nejhorsim to zase pustis do obehu., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky