jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Mozna by nejaka OIIRS byla vpohode , ja jsem si taky rikal,ze do neceho pujdu a kde jsem skoncil .,, kdyz mas moznost tak popremyslej a neco kup,pri nejhorsim to zase pustis do obehu., jde mi vicemenne o ty cesty Praha-CH a zpet,jsem proste takovej,ze radsi jedu autem nez letadlem,no a merglem se mi jezdit nechce,ten by me sezral.Zase kdyz jsem tady,tak svoje auto nepouzivam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) jde mi vicemenne o ty cesty Praha-CH a zpet,jsem proste takovej,ze radsi jedu autem nez letadlem,no a merglem se mi jezdit nechce,ten by me sezral.Zase kdyz jsem tady,tak svoje auto nepouzivam. Tak v tom pripade bude asi octa dobra volba ,jen se spravne a neukvapene rozhodnout.,, Editováno: 7. Duben 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak v tom pripade bude asi octa dobra volba ,jen se spravne a neukvapene rozhodnout.,, psal jsem mejla na tuhle stribrnou a odpoved celkem slusna-kupovany od nich,prvni majitel,serviska,lak,kastle a interier bez poskozeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 psal jsem mejla na tuhle stribrnou a odpoved celkem slusna-kupovany od nich,prvni majitel,serviska,lak,kastle a interier bez poskozeni To je 99 ze ?. .tak pokud je to takhle ohodnoceny tak bych se za ni jel mrknout.,, 150tis je pekna cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 To je 99 ze ?. .tak pokud je to takhle ohodnoceny tak bych se za ni jel mrknout.,, 150tis je pekna cena no me prijde ta cena vzhledem k tomu,ze nema turbo,vyssi a slevit pry 1 mesic nemuze,pak by byla sleva 5-7 tis.Uz jsem koukal i na chip,docela zajimavy.Bohuzel se dostanu domu az tak za 3 tydny,takze se urcite proda a ja zase zustanu s Korzicem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 no me prijde ta cena vzhledem k tomu,ze nema turbo,vyssi a slevit pry 1 mesic nemuze,pak by byla sleva 5-7 tis.Uz jsem koukal i na chip,docela zajimavy.Bohuzel se dostanu domu az tak za 3 tydny,takze se urcite proda a ja zase zustanu s Korzicem Hmm,ale tak tam maji hodne dobrych auticek ,mozna se neproda... nejde tam treba nahodit rezervacku ? ...Zeby ses tam treba po prijezdu zajel mrknout., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Hmm,ale tak tam maji hodne dobrych auticek ,mozna se neproda... nejde tam treba nahodit rezervacku ? ...Zeby ses tam treba po prijezdu zajel mrknout., uvidim,poslal jsem mu dalsiho mejla.Clovece,docela me zacina lakat.I kdyz ja jsem clovek,kterej se nejdriv pro neco nadchne a pak si to stejne nekoupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 uvidim,poslal jsem mu dalsiho mejla.Clovece,docela me zacina lakat.I kdyz ja jsem clovek,kterej se nejdriv pro neco nadchne a pak si to stejne nekoupi jsme na tom stejne... na neco se natesim a pak to stejne nevyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 nonic,mazu do postele.Mej se.Zitra se tu zase ukazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 nonic,mazu do postele.Mej se.Zitra se tu zase ukazu taky se mej .., cau a dobrou ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Dobré ráno Vietname Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Bry rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 jdu jeste spat.. vsude je mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 jdu jeste spat.. vsude je mrtvo GN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 GN bré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 bré ráno Nazdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nazdarek bre rano ... ukazes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 bre rano ... ukazes ? co tady bude kdo ukazovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 co tady bude kdo ukazovat ? bre rano no prece novej raketoplan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 bre rano no prece novej raketoplan CMF má novou káru ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 bre rano ... ukazes ? Neukazu uz asi po 5. pisu ze foto budou az ve stredu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 CMF má novou káru ??? Novou starou da se rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Novou starou da se rict GSi čko ? a nebo jsi šla do šestky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Neukazu uz asi po 5. pisu ze foto budou az ve stredu uz je zejtra tak sem to zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 GSi čko ? a nebo jsi šla do šestky ? Ne ne Kadu mam porad toho neprodam ani za nic... ten je udajne jediny v CR Zase OI combi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky