Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Mozna by nejaka OIIRS byla vpohode , ja jsem si taky rikal,ze do neceho pujdu a kde jsem skoncil :( .,, kdyz mas moznost tak popremyslej a neco kup,pri nejhorsim to zase pustis do obehu.,

jde mi vicemenne o ty cesty Praha-CH a zpet,jsem proste takovej,ze radsi jedu autem nez letadlem,no a merglem se mi jezdit nechce,ten by me sezral.Zase kdyz jsem tady,tak svoje auto nepouzivam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jde mi vicemenne o ty cesty Praha-CH a zpet,jsem proste takovej,ze radsi jedu autem nez letadlem,no a merglem se mi jezdit nechce,ten by me sezral.Zase kdyz jsem tady,tak svoje auto nepouzivam.

Tak v tom pripade bude asi octa dobra volba ,jen se spravne a neukvapene rozhodnout.,,

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

psal jsem mejla na tuhle stribrnou a odpoved celkem slusna-kupovany od nich,prvni majitel,serviska,lak,kastle a interier bez poskozeni

To je 99 ze ?. .tak pokud je to takhle ohodnoceny tak bych se za ni jel mrknout.,, 150tis je pekna cena

Odkaz ke komentáři

To je 99 ze ?. .tak pokud je to takhle ohodnoceny tak bych se za ni jel mrknout.,, 150tis je pekna cena

no me prijde ta cena vzhledem k tomu,ze nema turbo,vyssi a slevit pry 1 mesic nemuze,pak by byla sleva 5-7 tis.Uz jsem koukal i na chip,docela zajimavy.Bohuzel se dostanu domu az tak za 3 tydny,takze se urcite proda :feve: a ja zase zustanu s Korzicem

Odkaz ke komentáři

no me prijde ta cena vzhledem k tomu,ze nema turbo,vyssi a slevit pry 1 mesic nemuze,pak by byla sleva 5-7 tis.Uz jsem koukal i na chip,docela zajimavy.Bohuzel se dostanu domu az tak za 3 tydny,takze se urcite proda :feve: a ja zase zustanu s Korzicem

Hmm,ale tak tam maji hodne dobrych auticek ,mozna se neproda... nejde tam treba nahodit rezervacku ? ...Zeby ses tam treba po prijezdu zajel mrknout.,

Odkaz ke komentáři

Hmm,ale tak tam maji hodne dobrych auticek ,mozna se neproda... nejde tam treba nahodit rezervacku ? ...Zeby ses tam treba po prijezdu zajel mrknout.,

uvidim,poslal jsem mu dalsiho mejla.Clovece,docela me zacina lakat.I kdyz ja jsem clovek,kterej se nejdriv pro neco nadchne a pak si to stejne nekoupi

Odkaz ke komentáři

uvidim,poslal jsem mu dalsiho mejla.Clovece,docela me zacina lakat.I kdyz ja jsem clovek,kterej se nejdriv pro neco nadchne a pak si to stejne nekoupi

jsme na tom stejne... :) na neco se natesim a pak to stejne nevyjde

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...