Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jsem viděl Marťase tuším v pick-upu Felicii Aha aha takze Skodofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Š120GLS Hah ... kde by to vzali ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Zdar Moravo Zdar Peťo, taxem včera odpoledne zjistil, že nemám od novýho roku pojištěný žádný auto, povinný nic, havárka nic Prostě panáčci a panenky v KB spinkaj a neví o světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Hele nebud drzej jo? @Cary: Mame toho vic 2x Iveco,Transita,Trafica (hooodne staryho) , pak Hyundai Galloper,Stilo Multivagon, Vectru, Focuse, Fusiona nakonec to nejlepsi Felicii Pick Up.. Ale je to na palici. A ktery z nich se pokazili? Pocitam ze Transit... Hyundai... Focus a Fusion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Hah ... kde by to vzali ! Hmmm, to nevím, ale já mám jednu doma v garáži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jsem viděl Marťase tuším v pick-upu Felicii No ,to je takova perlicka..Ale je fakt,ze to je snad jediny auto,co se nesere.Jediny,kdyz je velkej,ale fakt velkej slejvak,tak je pojistkova skrin plna vody.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Nazdar mladezniku ! Zdar plantážníku... Hele ten chlupatej pavouk je docela nehezkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Zdar Peťo, taxem včera odpoledne zjistil, že nemám od novýho roku pojištěný žádný auto, povinný nic, havárka nic Prostě panáčci a panenky v KB spinkaj a neví o světě no dobrej bordel. Mě čeká zaplacení pov + hav. teď po výplatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 A ktery z nich se pokazili? Pocitam ze Transit... Hyundai... Focus a Fusion Pulku si trefitla, Transit a Hyundai..Pak Stilo a Iveco..A druhy Iveco ma vypraskanou baterku.. Caues Spidulo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 No ,to je takova perlicka..Ale je fakt,ze to je snad jediny auto,co se nesere.Jediny,kdyz je velkej,ale fakt velkej slejvak,tak je pojistkova skrin plna vody.. To neřeš, u Filcky normální stav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Zdar plantážníku... Hele ten chlupatej pavouk je docela nehezkej Jaaak nehezkej ? Co si tim chtel rict ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 no dobrej bordel. Mě čeká zaplacení pov + hav. teď po výplatě Napodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Caues Spidulo.. Čao Marty, hele rolbík tady hodil nabídku a pobyt v Bílé Labuti, nepojedeme si na víkend nakapat do strojku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Pulku si trefitla, Transit a Hyundai..Pak Stilo a Iveco..A druhy Iveco ma vypraskanou baterku.. Caues Spidulo.. Ktery r. v. mate toho Transita a Iveco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jaaak nehezkej ? Co si tim chtel rict ? Emmm, že znám i hezčí zvířátka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Ktery r. v. mate toho Transita a Iveco? Tipuju polovinu osmdesátých let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 no dobrej bordel. Mě čeká zaplacení pov + hav. teď po výplatě Normálně to dneska zatáhnu složenkou typu CÉ, seru na KB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Tipuju polovinu osmdesátých let... Nebud skodolibej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Ktery r. v. mate toho Transita a Iveco? Ne,jak pise Spidi.. Ale trandak je tusim nakej 96 a Iveco je 03 najeto 120tkm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Nebud skodolibej Ta třeba Tranzit z roku 1989 byl ještě poctivej angličan, fčíl je to šméčko... V poho, já su fakt škodolibej, omlouvám se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Čao Marty, hele rolbík tady hodil nabídku a pobyt v Bílé Labuti, nepojedeme si na víkend nakapat do strojku ? Jj koukal jsem.. Teoreticky bychom mohli i do vysokyho nad jizedou,kde ma bratranek pensionek i s putikou a baurak tam ma navic streeeece a jezdi k nemu.. Ale Labut by taky sla..Jen ted nejak nevim kdy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jj koukal jsem.. Teoreticky bychom mohli i do vysokyho nad jizedou,kde ma bratranek pensionek i s putikou a baurak tam ma navic streeeece a jezdi k nemu.. Ale Labut by taky sla..Jen ted nejak nevim kdy.. No pozór, tady jsou skrytý možnosti !!! Ale jak píšeš, s tím časem je to trochu out... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jdu vařit kafčo, dá někdo whit me ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Ne,jak pise Spidi.. Ale trandak je tusim nakej 96 a Iveco je 03 najeto 120tkm.. Tak u Fordase se to da chapat ale to Iveco.. zvlast na to kolik ma najeto a uz problemky... hmm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jdu vařit kafčo, dá někdo whit me ? Ja prve mel, takze ne dekuji ... ale zacinam mit HLAD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky