Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

přeju dobrou chut k obýdku

za kolik se da koupit tak bouchla?:)

Netusim ja ji dostala :)

2 Vaša: Taky tak ;)

Netusim ja ji dostala :)

2 Vaša: Taky tak ;)

4 Vaša nápodobne..:)

AA.. tys ji dostala?.. tss.. me nikdo neda nic..a tobe davaji oktavky:)

Uz ji mam ve Vase Octavia ;)

ty brdo ta je

na ní se někdo podepsal :D

ale jestli je darovaná tak není co řešit

Upraveno od Vaša

4 Vaša nápodobne..:)

AA.. tys ji dostala?.. tss.. me nikdo neda nic..a tobe davaji oktavky:)

Njn lol

Cáááry to není grafitka, to je fakt taková ala zelená :D má ji třeba Palo na jeho Líze ;)

ale zlomená je dosti, tak at se oprava podaří, jinak pěkný ;)

ty brdo ta musela bý tak za kilo

podlaha bude zvlněná až po přední sedačky, řekl bych že ani střecha se nesrovná když se to potáhne

doporučil bych ponechat předek po přední sedačky, střechu podlahu zadek z druhýho auta

Mas SZ ;)

Njn lol

kdybys slysela o nekom kdo zas bude dávat..tak jim dej na me kontakt... ze ja sem jeste nic nedostal :p

Cáááry to není grafitka, to je fakt taková ala zelená :D má ji třeba Palo na jeho Líze ;)

ale zlomená je dosti, tak at se oprava podaří, jinak pěkný ;)

Proc mi to vsichni pisete sem a nenapisete mi to k ni? :D Kazdopadne diky... no z te fotky to nejde moc dobre poznat jaka toe vlastne barva ale me se moc libi :)

kdybys slysela o nekom kdo zas bude dávat..tak jim dej na me kontakt... ze ja sem jeste nic nedostal :p

Ja sem taky necekala ze ji dostanu byl to docela sok :D Zkus rict pritulkyni lol

Proc mi to vsichni pisete sem a nenapisete mi to k ni? :D Kazdopadne diky... no z te fotky to nejde moc dobre poznat jaka toe vlastne barva ale me se moc libi :)

protože jsi tu a ne tam tak ti to píšu tu, aby jsi nemusela chodit sem tam, když už jsi tu..... chapeme :D :D :D

Uz ji mam ve Vase Octavia ;)

prej zelena se votrela o zelenej sloup mozna :p

protože jsi tu a ne tam tak ti to píšu tu, aby jsi nemusela chodit sem tam, když už jsi tu..... chapeme :D :D :D

Ne lol

Ja se klidne projdu... stejne nemam co delat :D

tady info proběhne a ten co chce se dočte jinak upadne v zapomění :D

prej zelena se votrela o zelenej sloup mozna :p

No me bylo receny ze je zelena a ani sem ji nevidela a kdyz sem videla foto tak mi prislo ze toe grafitka tak nevim :D

se dívám už jsem zdolal 8-mi tisícovku :D

No me bylo receny ze je zelena a ani sem ji nevidela a kdyz sem videla foto tak mi prislo ze toe grafitka tak nevim :D

spis takova zabincova :p

se dívám už jsem zdolal 8-mi tisícovku :D

chlapec šikovný ;):palec:

spis takova zabincova :p

Tak zelena vyblita vypada uplne jinak lol

tož dáme kafi ne ?

tož dáme kafi ne ?

Ja uz mam za dnesek navareno min na mesic dopredu ale kdyz by udelal nekdo me tak bych si dala :)

tak já řeknu Denče at udělá jedno navíc

tak já řeknu Denče at udělá jedno navíc

:palec2:

Ja sem taky necekala ze ji dostanu byl to docela sok :D Zkus rict pritulkyni lol

ta m i nic neda :help: ale chci vyhrat od impulsovich ty prachy:) ,.. bych si koupil hned čtyřkolku.. nejaku za 130 tisic..a to by byl mazec:)

ta m i nic neda :help: ale chci vyhrat od impulsovich ty prachy:) ,.. bych si koupil hned čtyřkolku.. nejaku za 130 tisic..a to by byl mazec:)

Noo tedka maji Impulsovi 280 000,- bo kolik :D Ja bych si koupila nejakou motorku lol

Upraveno od Cary_mary_fuck

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.