Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Netusim ja ji dostala :)

2 Vaša: Taky tak ;)

4 Vaša nápodobne..:)

AA.. tys ji dostala?.. tss.. me nikdo neda nic..a tobe davaji oktavky:)

Vloženo (editace)
Uz ji mam ve Vase Octavia ;)

ty brdo ta je

na ní se někdo podepsal :D

ale jestli je darovaná tak není co řešit

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo

Cáááry to není grafitka, to je fakt taková ala zelená :D má ji třeba Palo na jeho Líze ;)

ale zlomená je dosti, tak at se oprava podaří, jinak pěkný ;)

Vloženo
ty brdo ta musela bý tak za kilo

podlaha bude zvlněná až po přední sedačky, řekl bych že ani střecha se nesrovná když se to potáhne

doporučil bych ponechat předek po přední sedačky, střechu podlahu zadek z druhýho auta

Mas SZ ;)

Vloženo
Cáááry to není grafitka, to je fakt taková ala zelená :D má ji třeba Palo na jeho Líze ;)

ale zlomená je dosti, tak at se oprava podaří, jinak pěkný ;)

Proc mi to vsichni pisete sem a nenapisete mi to k ni? :D Kazdopadne diky... no z te fotky to nejde moc dobre poznat jaka toe vlastne barva ale me se moc libi :)

Vloženo
Proc mi to vsichni pisete sem a nenapisete mi to k ni? :D Kazdopadne diky... no z te fotky to nejde moc dobre poznat jaka toe vlastne barva ale me se moc libi :)

protože jsi tu a ne tam tak ti to píšu tu, aby jsi nemusela chodit sem tam, když už jsi tu..... chapeme :D :D :D

Vloženo

tady info proběhne a ten co chce se dočte jinak upadne v zapomění :D

Vloženo
Ja sem taky necekala ze ji dostanu byl to docela sok :D Zkus rict pritulkyni lol

ta m i nic neda :help: ale chci vyhrat od impulsovich ty prachy:) ,.. bych si koupil hned čtyřkolku.. nejaku za 130 tisic..a to by byl mazec:)

Vloženo (editace)
ta m i nic neda :help: ale chci vyhrat od impulsovich ty prachy:) ,.. bych si koupil hned čtyřkolku.. nejaku za 130 tisic..a to by byl mazec:)

Noo tedka maji Impulsovi 280 000,- bo kolik :D Ja bych si koupila nejakou motorku lol

Editováno: , autor: Cary_mary_fuck
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...