Cary_mary_fuck Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Sakra ať už je jenom tak jako dneska auto furt čistý slunko svítí hned je člověku líp po těle!!! Taky bych se nezlobila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Sem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Tak to zni hodne spokojene.. Koukal jsem na fotecky,vedle ve vlakne..Snehu jak krava..Co boty,jak se osvedcily? no v botech jsem prvni dva dny neskutecne trpel ale pak zbytek dni naprosta pohodicka a musim rict, ze jsem si asi vybral dobre...navic jsem si tady nez jsem odjizdel pujcil ty Dynastary co jsem chtel, tak ze jsem si je pekne vyzkousel a pristi rok si neco takoveho koupim:-) jinak byla opravdu spokojenost a je to na dlouhy vypraveni co se tam vse odehravalo...az bude cas tak jsem dam jeste nejaky fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Bry ranko tobe take dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Nazdarek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 tobe take dobre rano :-) Ahoooj jakpak se mame takhle po ranu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Nazdarek.... Cauec chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Ahoooj jakpak se mame takhle po ranu? no jsem jeste porad nejak utahanej...porad jeste nemuzu srovnat ten spankovy deficit z vikendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 no jsem jeste porad nejak utahanej...porad jeste nemuzu srovnat ten spankovy deficit z vikendu Copak si provadel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Copak si provadel? tak vratil jsem se z dovoleny a sel jsem po dlouhe ceste za kamaradama na jedno pivko a dopadlo tak nejak jinak nez jsem puvodne pocital Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Bre ranko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 tak vratil jsem se z dovoleny a sel jsem po dlouhe ceste za kamaradama na jedno pivko a dopadlo tak nejak jinak nez jsem puvodne pocital Jedno pivko? A to jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Bre ranko ! zdravim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Jedno pivko? A to jde? jj nekdy ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Bre ranko ! No nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 jj nekdy ano Jeste sem to teda nezazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Jeste sem to teda nezazila tak nesmis to brat podle sebe...kazdej nejsme stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 tak vratil jsem se z dovoleny a sel jsem po dlouhe ceste za kamaradama na jedno pivko a dopadlo tak nejak jinak nez jsem puvodne pocital Ze ty jsi se zase vožrál? To uz mam vyzkouseny.Jakmile se odnekud vratim,tak radsi nikam nejdu,pac by to zle dopadlo.. Jinak pekny den vsem! A s tema botama Jiriku,tak to je super.. Pekne se vylaply a prizpusobily.. A tvrdy lyze,to je vec,co? Kdyz se na sjezdovce celej den drzi struhadlo,tak si clovek brutalne uzije!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Ze ty jsi se zase vožrál? To uz mam vyzkouseny.Jakmile se odnekud vratim,tak radsi nikam nejdu,pac by to zle dopadlo.. Jinak pekny den vsem! A s tema botama Jiriku,tak to je super.. Pekne se vylaply a prizpusobily.. A tvrdy lyze,to je vec,co? Kdyz se na sjezdovce celej den drzi struhadlo,tak si clovek brutalne uzije!!! nene nevozral ale trosku jsem se zdrzel :-) jj lyze byly super a pekne jsem je vyzkousel a asi vim po cem pristi rok koukat...kdyz se jezdilo kolem tech 3000m.n.m. tak to bylo cely den krasne tvrdy a cisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 nene nevozral ale trosku jsem se zdrzel :-)jj lyze byly super a pekne jsem je vyzkousel a asi vim po cem pristi rok koukat...kdyz se jezdilo kolem tech 3000m.n.m. tak to bylo cely den krasne tvrdy a cisty Tak tam mezi kamosema byla nejaka kamoska,to je jasny.. Jj tak to je parada.. TO je presne to,o cem jsme se bavili.. V takovyhle vysce,to je bomba,tam se to opravdu udrzi celej dem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Tak tam mezi kamosema byla nejaka kamoska,to je jasny.. Jj tak to je parada.. TO je presne to,o cem jsme se bavili.. V takovyhle vysce,to je bomba,tam se to opravdu udrzi celej dem.. jj kamaradka tam byla taky :-) no ale hned kousek vedle cca 50km bylo stredisko do 4200m.n.m. ale tam jsme nakonec nejeli ale chceme se tam nekdy podivat... a byla tam jedna vychytavka a to takova, ze tam maj kulatou kabinu a v ni se toci dno aby jsi za cestu nahoru videl komplet ty vrcholky...nevim jestli to je i jinde ale ja jsem tim tady jel poprve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 jj kamaradka tam byla taky :-)no ale hned kousek vedle cca 50km bylo stredisko do 4200m.n.m. ale tam jsme nakonec nejeli ale chceme se tam nekdy podivat... a byla tam jedna vychytavka a to takova, ze tam maj kulatou kabinu a v ni se toci dno aby jsi za cestu nahoru videl komplet ty vrcholky...nevim jestli to je i jinde ale ja jsem tim tady jel poprve No joooooo,tak to je pak jasny... Fakt az takovejhle Aspen mistni jo? Jj si vim ktera...Je celkem velka ne?Takovahle kabina je i na Garde ve mestecku Malcesine...Taky sem tam tim loni jel poprve... Je to dobra vec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 No joooooo,tak to je pak jasny... Fakt az takovejhle Aspen mistni jo? Jj si vim ktera...Je celkem velka ne?Takovahle kabina je i na Garde ve mestecku Malcesine...Taky sem tam tim loni jel poprve... Je to dobra vec.. no tak to vis jinak bych tam asi tak dlouho nevydrzel... jj je celkem velka...tak cca. 30-40 lidi jj celkem jsem koukal, ze tam maj stredisko tak vysoko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky