Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Tak to zni hodne spokojene.. :)

Koukal jsem na fotecky,vedle ve vlakne..Snehu jak krava..Co boty,jak se osvedcily? ;)

no v botech jsem prvni dva dny neskutecne trpel ale pak zbytek dni naprosta pohodicka a musim rict, ze jsem si asi vybral dobre...navic jsem si tady nez jsem odjizdel pujcil ty Dynastary co jsem chtel, tak ze jsem si je pekne vyzkousel a pristi rok si neco takoveho koupim:-)

jinak byla opravdu spokojenost a je to na dlouhy vypraveni co se tam vse odehravalo...az bude cas tak jsem dam jeste nejaky fotky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak vratil jsem se z dovoleny a sel jsem po dlouhe ceste za kamaradama na jedno pivko a dopadlo tak nejak jinak nez jsem puvodne pocital lol

Ze ty jsi se zase vožrál? :D To uz mam vyzkouseny.Jakmile se odnekud vratim,tak radsi nikam nejdu,pac by to zle dopadlo.. :D

Jinak pekny den vsem!

A s tema botama Jiriku,tak to je super.. :) Pekne se vylaply a prizpusobily.. ;) A tvrdy lyze,to je vec,co? :) Kdyz se na sjezdovce celej den drzi struhadlo,tak si clovek brutalne uzije!!! :D:palec2:

Odkaz ke komentáři

Ze ty jsi se zase vožrál? :D To uz mam vyzkouseny.Jakmile se odnekud vratim,tak radsi nikam nejdu,pac by to zle dopadlo.. :D

Jinak pekny den vsem!

A s tema botama Jiriku,tak to je super.. :) Pekne se vylaply a prizpusobily.. ;) A tvrdy lyze,to je vec,co? :) Kdyz se na sjezdovce celej den drzi struhadlo,tak si clovek brutalne uzije!!! :D:palec2:

nene nevozral ale trosku jsem se zdrzel :-)

jj lyze byly super a pekne jsem je vyzkousel a asi vim po cem pristi rok koukat...kdyz se jezdilo kolem tech 3000m.n.m. tak to bylo cely den krasne tvrdy a cisty ;)

Odkaz ke komentáři

nene nevozral ale trosku jsem se zdrzel :-)

jj lyze byly super a pekne jsem je vyzkousel a asi vim po cem pristi rok koukat...kdyz se jezdilo kolem tech 3000m.n.m. tak to bylo cely den krasne tvrdy a cisty ;)

Tak tam mezi kamosema byla nejaka kamoska,to je jasny.. :D

Jj tak to je parada.. ;) TO je presne to,o cem jsme se bavili.. :D V takovyhle vysce,to je bomba,tam se to opravdu udrzi celej dem.. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Tak tam mezi kamosema byla nejaka kamoska,to je jasny.. :D

Jj tak to je parada.. ;) TO je presne to,o cem jsme se bavili.. :D V takovyhle vysce,to je bomba,tam se to opravdu udrzi celej dem.. :palec2:

jj kamaradka tam byla taky :-)

no ale hned kousek vedle cca 50km bylo stredisko do 4200m.n.m. ale tam jsme nakonec nejeli ale chceme se tam nekdy podivat... ;)

a byla tam jedna vychytavka a to takova, ze tam maj kulatou kabinu a v ni se toci dno aby jsi za cestu nahoru videl komplet ty vrcholky...nevim jestli to je i jinde ale ja jsem tim tady jel poprve ;)

Odkaz ke komentáři

jj kamaradka tam byla taky :-)

no ale hned kousek vedle cca 50km bylo stredisko do 4200m.n.m. ale tam jsme nakonec nejeli ale chceme se tam nekdy podivat... ;)

a byla tam jedna vychytavka a to takova, ze tam maj kulatou kabinu a v ni se toci dno aby jsi za cestu nahoru videl komplet ty vrcholky...nevim jestli to je i jinde ale ja jsem tim tady jel poprve ;)

No joooooo,tak to je pak jasny... :)

Fakt az takovejhle Aspen mistni jo? :D

Jj si vim ktera...Je celkem velka ne?Takovahle kabina je i na Garde ve mestecku Malcesine...Taky sem tam tim loni jel poprve... :D Je to dobra vec.. :)

Odkaz ke komentáři

No joooooo,tak to je pak jasny... :)

Fakt az takovejhle Aspen mistni jo? :D

Jj si vim ktera...Je celkem velka ne?Takovahle kabina je i na Garde ve mestecku Malcesine...Taky sem tam tim loni jel poprve... :D Je to dobra vec.. :)

no tak to vis jinak bych tam asi tak dlouho nevydrzel...

jj je celkem velka...tak cca. 30-40 lidi ;)

jj celkem jsem koukal, ze tam maj stredisko tak vysoko...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...