BadyS Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Čuste borci -_- -_- Spidi co to máš za žlutáka ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Čuste borci -_- -_-Spidi co to máš za žlutáka ???? Zdar, no coby, Leonida... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Zdar, no coby, Leonida... si udělal change? co pak za motorizaceeee ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 hoši dneska jsem jel z rožnova brutální jeby z přední nápravy, prvně jsem myslel že praskla ta nová snížená pružina, ale dělalo to na absolutní rovince, tak jsem zkoušel co a jak a při tahu a brždění to nedělalo, zvuk jak ložiško bez kuliček, no mazec (né hučení ale bouchání) tak jsem dojel do servisu škoda kde mě před týdnem měnili podvozek a hle, prý zapoměl dotáhnout pravé přední kolo, nechápu že bych to nepoznal, dělalo to až dnes a já už na tom najel dobře 500km, to může povolené kolo dělat takové jeby a přitom na volantu nic nepoznat ????????????????????? jako zas dělat si zě me prdel odsud podsud...... podle mě málo dotažená poloosa ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Spíš bych tipl tu poloosu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Baf áno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 áno Heheh cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 He,a pak ze JasteRova Octa huli.. http://uk.youtube.com/watch?v=UDJBM9qLRNo&...feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Zdravicko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Moc na mě nevystrkuj to svoje jazyčisko a raděj uvař kafe nebo tady zdechnu...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 není to z tohoto zdroje ale mělo by to tak být členové dnes slaví narozeniny JasteR (21) vše nej a a at to jede a nehulí a přestanou tě prudit benožrouti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 cus bus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Zdravim ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Zdravim ! ... Jak se mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 cagos . U mne je to nedelne - nic ale lauter nic nedelam a uz mi toleze na mozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 cagos .U mne je to nedelne - nic ale lauter nic nedelam a uz mi toleze na mozek No to sme dva, ale za chvili mam fotbal, takze za chvili to nic nedelani zkonci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Jak se mame ? Ale jo jde to ,,tedko jen sehnat nejaky prasule na nove voziko a bude to uplne vpohode .... Jinak se chystam na skodahome sraz tak doufam,ze to vyjde... tedko musim zase letet tak snad pozdeji ...... zatim se mej fajn !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Ale jo jde to ,,tedko jen sehnat nejaky prasule na nove voziko a bude to uplne vpohode .... Jinak se chystam na skodahome sraz tak doufam,ze to vyjde... tedko musim zase letet tak snad pozdeji ...... zatim se mej fajn !! Jaky auticko .. co chces ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Ale jo jde to ,,tedko jen sehnat nejaky prasule na nove voziko a bude to uplne vpohode .... Jinak se chystam na skodahome sraz tak doufam,ze to vyjde... tedko musim zase letet tak snad pozdeji ...... zatim se mej fajn !! jedes tam ? S cima a s kym ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Hu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Hu Ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Ha Hi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky