Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Hledam prave podle danych pozadavku cerna,81kw,combi slusny stav .., ale zase by se na to chtelo mrknout ,fotecky klamou Fotky upravíš na PC ale skutečnost nevokecají !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 uprimne bych si nikdy nekoupil auto z dovozu od cloveka,kteryho neznam.Podle me jsou to z 99 procent stocena auta.Navic pise,ze je to 81 kW a na kufru nejak nevidim cerveny I To je prave to ... chtelo by to omrknout ... Joo GSi v korsici dokaze divy.., jel jsem parkrat v GSičkove astre a hned bych ji bral ... ta corsa to je 1.6 16V ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 To je prave to ... chtelo by to omrknout ...Joo GSi v korsici dokaze divy.., jel jsem parkrat v GSičkove astre a hned bych ji bral ... ta corsa to je 1.6 16V ? ... jojo,je to 1,6 16V-80 kW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Fotky upravíš na PC ale skutečnost nevokecají !!! Přesně tak ... ono ,zíral jsem co se tedko objevuje v bazarech za podvody..,, Je si treba dat pozor--. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Přesně tak ... ono ,zíral jsem co se tedko objevuje v bazarech za podvody..,, Je si treba dat pozor--. To je právě - jetejch aut je čím dál tím víc, bazary plný a co s nima když hodně lidí jsou zlatokopové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 jojo,je to 1,6 16V-80 kW si vem kolik to autko vazi ,to by byla litanice jedna basen,,,...zase zalezi v jakym je stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 To je právě - jetejch aut je čím dál tím víc, bazary plný a co s nima když hodně lidí jsou zlatokopové. tjn,spis mi jde o to ,,jak jsou ty auta poskladany ,z kazdyho neco.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 si vem kolik to autko vazi ,to by byla litanice jedna basen,,,...zase zalezi v jakym je stavu hlavne na moje cesty do CH by byla idealni.Je puvodem z Cech a ma najeto 105 tis km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 tjn,spis mi jde o to ,,jak jsou ty auta poskladany ,z kazdyho neco.., Jenže to už bez osobní návštěvy nejde a to pak letí čas než najdeš něco co ujde !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Jenže to už bez osobní návštěvy nejde a to pak letí čas než najdeš něco co ujde !!! Ono nasel jsem jednu octavecku ,tmave modrou ,udajny rok 03 ,boky bylo videt ,predface ,nejmin rok 98,na prodejnim listu 81kw,kryt bez cerveneho I ,mazec., psano nebourano ikdyz kolem ramu dvei byly neobvykle nerovnosti.,,, @jirka - jo na tydle cesty by to byla parada ,zalezi taky na tom jakym by bylo stavu oproti tvemu jiz tobe dobre znamemu korzarovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Ja byl v moste kouknout u vyberauto.cz a tam ja bych auto nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Ja byl v moste kouknout u vyberauto.cz a tam ja bych auto nekoupil. caues ! Jo tydle zkusenosti se vzdycky hodi ....co presne ti tam prislo v neporadku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Zdar pánové jestli můžu tak jsem s kamarádem taky běhal po vyberauto Most a můžu říct že ty octule nic moc ohmatené volanty a pedály a na tacho 120 000km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Ono nasel jsem jednu octavecku ,tmave modrou ,udajny rok 03 ,boky bylo videt ,predface ,nejmin rok 98,na prodejnim listu 81kw,kryt bez cerveneho I ,mazec., psano nebourano ikdyz kolem ramu dvei byly neobvykle nerovnosti.,,,@jirka - jo na tydle cesty by to byla parada ,zalezi taky na tom jakym by bylo stavu oproti tvemu jiz tobe dobre znamemu korzarovi Tak jsem poslal mejla,jestli ji jeste zenska ma a bude slusna,tak jsem docela rozhoupanej na vymenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Tak jsem poslal mejla,jestli ji jeste zenska ma a bude slusna,tak jsem docela rozhoupanej na vymenu Jo,tak zkus vyprosit nejakou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Zdar pánové jestli můžu tak jsem s kamarádem taky běhal po vyberauto Most a můžu říct že ty octule nic moc ohmatené volanty a pedály a na tacho 120 000km Jak rikam kazda zkusenost dobra ! diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Jo,tak zkus vyprosit nejakou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 caues ! Jo tydle zkusenosti se vzdycky hodi ....co presne ti tam prislo v neporadku ? Jak pise bazz... k tomu fakt,nektere auta,fleky,sedacky propalene .....dva krat a dva krat velke zklamani..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 (editace) tak to je fešák !!! Jak vyuzijes prostor zadnich sedacek ? Nechybelo by ti to treba po pripadne vymene ? @Maros - Jo,tocloeka hodne doje*e kdyz si rika jaky to asi bude krasny auto a ono obyc projezdeny vergl.., blbe receno., Editováno: 21. Duben 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Taky přeju dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Taky přeju dobré ráno taky te zdravim pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 taky te zdravim pane Jak je takhle po ránu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Jak je takhle po ránu? nejak bych jeste spal ale to je skoro kazdy rano...jak u tebe??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky