Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

uprimne bych si nikdy nekoupil auto z dovozu od cloveka,kteryho neznam.Podle me jsou to z 99 procent stocena auta.Navic pise,ze je to 81 kW a na kufru nejak nevidim cerveny I

To je prave to ... chtelo by to omrknout ...

Joo GSi v korsici dokaze divy.., jel jsem parkrat v GSičkove astre a hned bych ji bral :) ...

ta corsa to je 1.6 16V ? ... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže to už bez osobní návštěvy nejde a to pak letí čas než najdeš něco co ujde !!!

Ono nasel jsem jednu octavecku ,tmave modrou ,udajny rok 03 ,boky bylo videt ,predface ,nejmin rok 98,na prodejnim listu 81kw,kryt bez cerveneho I ,mazec., psano nebourano ikdyz kolem ramu dvei byly neobvykle nerovnosti.,,,

@jirka - jo na tydle cesty by to byla parada :) ,zalezi taky na tom jakym by bylo stavu oproti tvemu jiz tobe dobre znamemu korzarovi :)

Odkaz ke komentáři

Ono nasel jsem jednu octavecku ,tmave modrou ,udajny rok 03 ,boky bylo videt ,predface ,nejmin rok 98,na prodejnim listu 81kw,kryt bez cerveneho I ,mazec., psano nebourano ikdyz kolem ramu dvei byly neobvykle nerovnosti.,,,

@jirka - jo na tydle cesty by to byla parada :) ,zalezi taky na tom jakym by bylo stavu oproti tvemu jiz tobe dobre znamemu korzarovi :)

Tak jsem poslal mejla,jestli ji jeste zenska ma a bude slusna,tak jsem docela rozhoupanej na vymenu :palec2:

Odkaz ke komentáři

tak to je fešák :) !!!

Jak vyuzijes prostor zadnich sedacek ? Nechybelo by ti to treba po pripadne vymene ?

@Maros - Jo,tocloeka hodne doje*e kdyz si rika jaky to asi bude krasny auto a ono obyc projezdeny vergl.., blbe receno.,

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...