Jero Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Co novýho?Já jsem na tři tejdny na dovolený v ČR caues! Tak to mas paradni dovolenou ... co novyho ,veci se hnuly uz se ty problemky celkem vrbi a lepsi co ty jinak ?Medourek jezdi ? a jak si poresil tu vymenu s GSickem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 caues! Tak to mas paradni dovolenou ... co novyho ,veci se hnuly uz se ty problemky celkem vrbi a lepsi co ty jinak ?Medourek jezdi ? a jak si poresil tu vymenu s GSickem? nakonec jsem se na to vybodnul,ma spatny brzdy a povidal,ze by se mely vymenit nosniky,coz mi u auta se 105-ti tisíci přijde divný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Takže můj Korzič zůstává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 nakonec jsem se na to vybodnul,ma spatny brzdy a povidal,ze by se mely vymenit nosniky,coz mi u auta se 105-ti tisíci přijde divný. No ,to jsi dobre udelal ..nahoodu by byl jeste v horsim stavu nez tvuj a porad by se s*al ,takhle mas jistotu ,ze jezdis v necem ,alespon drobec spolehlivem a co znas.,,, a urcite to nebyla posledni moznost koupe noveho vozitka ... Jinak dovolenou si uzivas jak ? akcicky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 koukam,ze dost veci unika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 koukam,ze dost veci unika Procpak ? ... co ty jak se vede ? .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Procpak ? ... co ty jak se vede ? .) Hlavne s tou tvou vonavkou,mi to cele nejak unikolo Jinaka to jde vcelku v poklidu. Ted se chystam po o vymenit lozisko na prednim kole....a pristi tyden dojede kamoska na navstevu,takze bude fajn vikend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Hlavne s tou tvou vonavkou,mi to cele nejak unikolo Jinaka to jde vcelku v poklidu. Ted se chystam po o vymenit lozisko na prednim kole....a pristi tyden dojede kamoska na navstevu,takze bude fajn vikend. Chystas se na srazik do Mosnova ? doufam,ze jo ?dame zase nejaky krokety nebo neco jo kamosky a vikend,,nadherna kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 No ,to jsi dobre udelal ..nahoodu by byl jeste v horsim stavu nez tvuj a porad by se s*al ,takhle mas jistotu ,ze jezdis v necem ,alespon drobec spolehlivem a co znas.,,, a urcite to nebyla posledni moznost koupe noveho vozitka ...Jinak dovolenou si uzivas jak ? akcicky, no dovolenou travim u rodicu na baraku,nechali si postavit novej dum a je tam jeste spousta dodelavek,milion malejch veci na dodelani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Chystas se na srazik do Mosnova ? doufam,ze jo ?dame zase nejaky krokety nebo neco jo kamosky a vikend,,nadherna kombinace jasncka ze chystam...... teda neni co chystat Pokud se nic nestane,budu tam. Je to jen kamoska....nic vic ale i tak bude fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 no dovolenou travim u rodicu na baraku,nechali si postavit novej dum a je tam jeste spousta dodelavek,milion malejch veci na dodelani. tak kdyz neni co delat ,tak je to vpohode praci ... tak hlavne at se dari! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 no dovolenou travim u rodicu na baraku,nechali si postavit novej dum a je tam jeste spousta dodelavek,milion malejch veci na dodelani. Tak mas alespon zmenu a stejne jednou barak bude tvuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 jasncka ze chystam...... teda neni co chystat Pokud se nic nestane,budu tam.Je to jen kamoska....nic vic ale i tak bude fajn. jasne nestane se nic ! ....tak vis co i z kamosek se nekdy muze vyklubat partner na cely zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Tak mas alespon zmenu a stejne jednou barak bude tvuj jojo,to mi říkaj pořád-"Vždyť děláš na svým" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 tak kdyz neni co delat ,tak je to vpohode praci ... tak hlavne at se dari! Zatím všechno šlape,včera už tam poprvý spali a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Zatím všechno šlape,včera už tam poprvý spali a pohoda nejaky velky barak nebo pekne nejaky malicky pro manzelsky par ?... nasi pave taky uvazuji ,akorat rozhoupat se s financema je asi to nejhorsi ., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 jasne nestane se nic ! ....tak vis co i z kamosek se nekdy muze vyklubat partner na cely zivot to jo....ale to tu nehrozi......je zdaleka a ma jine naroky na partnera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 jojo,to mi říkaj pořád-"Vždyť děláš na svým" Tak vidis....poradne at pak nenadavas na sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 to jo....ale to tu nehrozi......je zdaleka a ma jine naroky na partnera vsak co ty vis,, chlap a auto ,jeste k tomu octavka co vic si muze zenska prat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 nic chlapi,letim do garaze. Zatim cus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 vsak co ty vis,, chlap a auto ,jeste k tomu octavka co vic si muze zenska prat ... toto vim na jitotu uz jsem se o tom i bavili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 nic chlapi,letim do garaze. Zatim cus jasne ,ale tak lepsi vpohode kamoska nez nejaka zenska,kere z tebe jenom prasule taha ,, nee.. tak se mej a at se dari ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 nejaky velky barak nebo pekne nejaky malicky pro manzelsky par ?... nasi pave taky uvazuji ,akorat rozhoupat se s financema je asi to nejhorsi ., trošku větší-obytná plocha cca 200 m2 a pozemek 1600 m2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) trošku větší-obytná plocha cca 200 m2 a pozemek 1600 m2 Jo tak to je slusny bydleni ... a na zahradce bude urco taky co delat jinak se omlouvam ,ze jsem se tak bez rozlouceni zdejchnul..,, Editováno: 1. Květen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Jo tak to je slusny bydleni ... a na zahradce bude urco taky co delat jinak se omlouvam ,ze jsem se tak bez rozlouceni zdejchnul..,, lepsi zdejchnout nez zdechnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky