Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

caues! :)

Tak to mas paradni dovolenou ;) ... co novyho ,veci se hnuly :) uz se ty problemky celkem vrbi a lepsi

co ty jinak ?Medourek jezdi ? a jak si poresil tu vymenu s GSickem? :)

nakonec jsem se na to vybodnul,ma spatny brzdy a povidal,ze by se mely vymenit nosniky,coz mi u auta se 105-ti tisíci přijde divný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nakonec jsem se na to vybodnul,ma spatny brzdy a povidal,ze by se mely vymenit nosniky,coz mi u auta se 105-ti tisíci přijde divný.

No ,to jsi dobre udelal ..nahoodu by byl jeste v horsim stavu nez tvuj a porad by se s*al ,takhle mas jistotu ,ze jezdis v necem ,alespon drobec spolehlivem a co znas.,,, a urcite to nebyla posledni moznost koupe noveho vozitka :) ...

Jinak dovolenou si uzivas jak ? :) akcicky, :p

Odkaz ke komentáři

Procpak ? :) ... co ty jak se vede ? .)

Hlavne s tou tvou vonavkou,mi to cele nejak unikolo :(

Jinaka to jde vcelku v poklidu.

Ted se chystam po o vymenit lozisko na prednim kole....a pristi tyden dojede kamoska na navstevu,takze bude fajn vikend.

Odkaz ke komentáři

Hlavne s tou tvou vonavkou,mi to cele nejak unikolo :(

Jinaka to jde vcelku v poklidu.

Ted se chystam po o vymenit lozisko na prednim kole....a pristi tyden dojede kamoska na navstevu,takze bude fajn vikend.

Chystas se na srazik do Mosnova ? doufam,ze jo ?dame zase nejaky krokety nebo neco :D

jo kamosky a vikend,,nadherna kombinace ;)

Odkaz ke komentáři

No ,to jsi dobre udelal ..nahoodu by byl jeste v horsim stavu nez tvuj a porad by se s*al ,takhle mas jistotu ,ze jezdis v necem ,alespon drobec spolehlivem a co znas.,,, a urcite to nebyla posledni moznost koupe noveho vozitka :) ...

Jinak dovolenou si uzivas jak ? :) akcicky, :p

no dovolenou travim u rodicu na baraku,nechali si postavit novej dum a je tam jeste spousta dodelavek,milion malejch veci na dodelani.

Odkaz ke komentáři

Chystas se na srazik do Mosnova ? doufam,ze jo ?dame zase nejaky krokety nebo neco :D

jo kamosky a vikend,,nadherna kombinace ;)

jasncka ze chystam...... teda neni co chystat :D Pokud se nic nestane,budu tam.

Je to jen kamoska....nic vic :( ale i tak bude fajn.

Odkaz ke komentáři

trošku větší-obytná plocha cca 200 m2 a pozemek 1600 m2

Jo tak to je slusny bydleni ... a na zahradce bude urco taky co delat :) jinak se omlouvam ,ze jsem se tak bez rozlouceni zdejchnul..,,

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...