Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zase prazdna hospoda ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Tak si dam sam no, kdyz s Vama je houno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Zase prazdna hospoda ? Teď taky - no nic, se uvidíme v Turnově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 - teda aspoň někteří !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Jasny ... uz se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 (editace) Dobrý ránko ! ... Jinak ,VAŠOVI vsecko nej !... Editováno: 3. Květen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Dobrý ránko ! ...Jinak ,VAŠOVI vsecko nej !... Dobreeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Dobreeee Caues ! jakpak se vede ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Zdarec chlapaci. Tak co podnikate dneska ? nemate nejaky tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Zdarec chlapaci.Tak co podnikate dneska ? nemate nejaky tip. zdarec ! Vis co,ono kdyby bylo lepsi pocasi ,tak je to rozhodovani jednoduzsi.V bystrici je dneska Majovka tak se tam mozna skaknu mrknout,ale jak rikam dle oblohy no a pak uz bude vymyslet neco pritulka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Tak i ja Vasovi vse nej nej. Koukam ze to bude asi velike kulatiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 zdarec ! Vis co,ono kdyby bylo lepsi pocasi ,tak je to rozhodovani jednoduzsi.V bystrici je dneska Majovka tak se tam mozna skaknu mrknout,ale jak rikam dle oblohy no a pak uz bude vymyslet neco pritulka... No to je to. Ja mel plan,jenze to pocasi je nijake ,takze se mi moc neche do toho. V Ostrave je sice vystava aut a i udajne sraz Tuningaru,tak premyslim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 No to je to.Ja mel plan,jenze to pocasi je nijake ,takze se mi moc neche do toho. V Ostrave je sice vystava aut a i udajne sraz Tuningaru,tak premyslim . vcera jsem byl sadit brambory tak odpocivam ... Setrim se na vecer Pockej a co ta tva kamaradka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 (editace) Jo,kobzole tak alespon budes mit co jist v zime kamoska,ta dojede ...doufam az pristi tyden. Editováno: 3. Květen 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 (editace) Jo,kobzole tak alespon budes mit co jist v zime kamoska,ta dojede ...doufam az pristi tyden. To vis uz se nemuzu dockat na to jak se budou kopat Jo aha,ja myslel ,ze uz ted ji mas nekde po svem boku ... Ty se dnes vecer nekam chystas ? Editováno: 3. Květen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 (editace) To vis uz se nemuzu dockat na to jak se budou kopat Jo aha,ja myslel ,ze uz ted ji mas nekde po svem boku ... Ty se dnes vecer nekam chystas ? ale pak si udelas z nich hrancle,opekanky a pod. a bude te to hrat u srdicka,ze jsou vlasnorucne vypestovane a vydrene prave ze nikam.Budu asi doma neco vymslet.Sice porad lakam jednu zenskou ven jenze ta zase dneska dela Editováno: 3. Květen 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 ale pak si udelas s nich hrancle,opekanky a pod. a bude te to hrat u srdicka,ze jsou vlasnorucne vypestovane a vydrene prave ze nikam.Budu asi doma neco vymslet.Sice porad lakam jednu zenskou ven jenze ta zase dneska dela Jo hrat u srdcika to me urcite jednou budou no ,,ale nez to bude jeeje ,ale tak kazdopadne mi to patecni dopoledne hezky uteklo ..... No,pri tomhle pocasi se da i doma neco pokutit , a kazdopadne lakej dal ,kdyz to nevyjde s jednou lakej zase jinou ....nee,si delam srandu., tedko porad potkavam kombajna ve tvy barve ,vlastne celkove skoro stejnou a ridi ji pekna cernovlaska jediny podle ceho poznam ,ze neni tvoje - nema totiz klubovou samolepku na narazniku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Jo hrat u srdcika to me urcite jednou budou no ,,ale nez to bude jeeje ,ale tak kazdopadne mi to patecni dopoledne hezky uteklo .....No,pri tomhle pocasi se da i doma neco pokutit , a kazdopadne lakej dal ,kdyz to nevyjde s jednou lakej zase jinou ....nee,si delam srandu., tedko porad potkavam kombajna ve tvy barve ,vlastne celkove skoro stejnou a ridi ji pekna cernovlaska jediny podle ceho poznam ,ze neni tvoje - nema totiz klubovou samolepku na narazniku ... To mi povidej.take potkavam stejne barvy v kombajnu pekna cernovlaska ...hmm....to ja muzu...... ze by byly dve v rodine Ja jednou videl Carcolku u nas v dedine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 To mi povidej.take potkavam stejne barvy v kombajnu pekna cernovlaska ...hmm....to ja muzu...... ze by byly dve v rodine Ja jednou videl Carcolku u nas v dedine Prave proto budi ta zenska v te octe moji pozornost ... Tojo,no CArcoolku nejde prehlednout .., mozna tam ma Dave nejakou rodinu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Prave proto budi ta zenska v te octe moji pozornost ... Tojo,no CArcoolku nejde prehlednout .., mozna tam ma Dave nejakou rodinu ... No nevim.Videl jsem jak tam necoladi s nekym na audiu bych teda rekl.....musim se ho priste poptat. Budi pozornost...se nezdas...... tak priste pisni SPZ Kde ji potkavas ? Tam u vas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 No nevim.Videl jsem jak tam necoladi s nekym na audiu bych teda rekl.....musim se ho priste poptat.Budi pozornost...se nezdas...... tak priste pisni SPZ Kde ji potkavas ? Tam u vas ? Jo budu mit fotak po ruce , ty nejcasteji ji potkavam jak jezdim kolem Hotelu Steel tou cestou jestli vis(?) ,mozna tam nekde bydli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Na foto uz se tesim....myslim te slecny,pani a tel cislo od ni teda ,nevim kde to je....mozna jo,ale hotel mi nic nerika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Na foto uz se tesim....myslim te slecny,pani a tel cislo od ni teda ,nevim kde to je....mozna jo,ale hotel mi nic nerika. s tim cislem uz to bude kurec horsi :D ... uvidim co se da delat Urcite budes vedet ,,zimni stadionj v trinci,Hypernova,Kulturák Trisia .... tak tam v okoli.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Musim zmizet ..tak se zatim mej a ...prijemny vikend., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky