baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Cau cau jak je v pondeli rano? uz jsem v praci ale pohodicka:-) jak u tebe?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 uz jsem v praci ale pohodicka:-)jak u tebe?? Kolegynka si odjela na Djerbu takze docela fofr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Kolegynka si odjela na Djerbu takze docela fofr tak aspon mas po dlouhy dobe co delat ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak aspon mas po dlouhy dobe co delat ne Nefer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Nefer tak ty porad nevis co chces...to je hrozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak ty porad nevis co chces...to je hrozny Cekam estli mi klapne nova prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Cekam estli mi klapne nova prace a copak se chysta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 dobre rano Nakopni romana a ve 12 na florenci. Chápeme.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 a copak se chysta :-) No budu se stehovat do OL tak tam shanim praci a tedka bych mohla z fleku delat ucetni v jedne firme kde by se mi hodne libilo ale na to si netroufam tak cekam co mi napise sefik estli tam neni volnyho este neco jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Nakopni romana a ve 12 na florenci. Chápeme.:-) no teoreticky by to slo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No budu se stehovat do OL tak tam shanim praci a tedka bych mohla z fleku delat ucetni v jedne firme kde by se mi hodne libilo ale na to si netroufam tak cekam co mi napise sefik estli tam neni volnyho este neco jinyho nesmis se bat...musis to zkusit kdyz mas moznost... se porad nekam stehujes ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 nesmis se bat...musis to zkusit kdyz mas moznost...se porad nekam stehujes ne??? No ona samostatna ucetni bez praxe nevim nevim... on by me to nechal delat ale nejak se na to necitim... Je to docela zodpovednost a nemam ani rok praxe.. No stehuju.. zmena je zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No ona samostatna ucetni bez praxe nevim nevim... on by me to nechal delat ale nejak se na to necitim... Je to docela zodpovednost a nemam ani rok praxe.. No stehuju.. zmena je zivot no tak ti preji at ti nova prace vyjde a hlavne at je stehovani v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no teoreticky by to slo :-) Supr supr...tak se spojíme a zajdem pozrat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no tak ti preji at ti nova prace vyjde a hlavne at je stehovani v pohode Stehovani snad v poho bude.. horsi ta prace.. kdyby mi klaplo tohle tak bych byla happy.. u masinek pekne.. no uvidime.. kazdopadne diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Supr supr...tak se spojíme a zajdem pozrat:-) no zkus me zavolat, kdyz nebudu nikam muset tak bych dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Stehovani snad v poho bude.. horsi ta prace.. kdyby mi klaplo tohle tak bych byla happy.. u masinek pekne.. no uvidime.. kazdopadne diky myslis motorky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 myslis motorky :-) Jo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jo tak no tak to by te asi bavilo ne ahoj Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no tak to by te asi bavilo ne ahoj Jirko Nazdárek,co nový? Já jsem na třítýdenní dovče v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Bré ránko Nazdaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) no tak to by te asi bavilo ne ahoj Jirko Si pis http://radevaracing.cz to ono Editováno: 5. Květen 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Nazdárek,co nový?Já jsem na třítýdenní dovče v ČR tak te u nas vitam :-) noveho ani nic...jen v sobotu jsme meli krasny pohodovy sraz v Turnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Si pis http://radevaracing.cz to ono co by jsi tam mela delat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky