Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a copak se chysta :-)

No budu se stehovat do OL tak tam shanim praci a tedka bych mohla z fleku delat ucetni v jedne firme kde by se mi hodne libilo ale na to si netroufam tak cekam co mi napise sefik estli tam neni volnyho este neco jinyho :)

Vloženo
No budu se stehovat do OL tak tam shanim praci a tedka bych mohla z fleku delat ucetni v jedne firme kde by se mi hodne libilo ale na to si netroufam tak cekam co mi napise sefik estli tam neni volnyho este neco jinyho :)

nesmis se bat...musis to zkusit kdyz mas moznost...

se porad nekam stehujes ne???

Vloženo
nesmis se bat...musis to zkusit kdyz mas moznost...

se porad nekam stehujes ne???

No ona samostatna ucetni bez praxe nevim nevim... on by me to nechal delat ale nejak se na to necitim... :D Je to docela zodpovednost a nemam ani rok praxe.. No stehuju.. zmena je zivot lol

Vloženo
No ona samostatna ucetni bez praxe nevim nevim... on by me to nechal delat ale nejak se na to necitim... :D Je to docela zodpovednost a nemam ani rok praxe.. No stehuju.. zmena je zivot lol

no tak ti preji at ti nova prace vyjde a hlavne at je stehovani v pohode

Vloženo
no tak ti preji at ti nova prace vyjde a hlavne at je stehovani v pohode

Stehovani snad v poho bude.. horsi ta prace.. kdyby mi klaplo tohle tak bych byla happy.. u masinek pekne.. no uvidime.. kazdopadne diky :)

Vloženo
Stehovani snad v poho bude.. horsi ta prace.. kdyby mi klaplo tohle tak bych byla happy.. u masinek pekne.. no uvidime.. kazdopadne diky :)

myslis motorky :-)

Vloženo
Nazdárek,co nový?

Já jsem na třítýdenní dovče v ČR

tak te u nas vitam :-)

noveho ani nic...jen v sobotu jsme meli krasny pohodovy sraz v Turnove ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...